Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Mrzí mě to, že mu to zatím nejde, ale asi potřebuje víc času aby se přizpůsobil.Nosy je vyloženě defenzivní štít.![]()
Tak druhý gól tedy Malcoma, tohle by chytat mělMrzí mě to, že mu to zatím nejde, ale asi potřebuje víc času aby se přizpůsobil.
Neříkám že ne, reagoval jsem na kolegu ohledně NosinaTak druhý gól tedy Malcoma, tohle by chytat měl
Přestali jsme hrát, vyměnili jsme druhou za třetí třetinu?
VtipalkuCopak je 5 minut do konce 3. třetiny a prohráváme?
NeneJinak klid, mělo by to dopadnout 5:3 pro nás.![]()
Mě sere jak byl vychvalován za příkladnou hru tělem, jak věsí soupeře po mantinelech a tady se úplně nabízelo to ukončit a přišpendlit ho. On to hraje tak laxně .Nosy je vyloženě defenzivní štít.![]()
Přesně. Jestli bude v těhle každozápasových kiksech pokračovat, tak bych ho bez milosti vyndal. Přece nemůže hrát v týmu naší úrovně jen za zásluhy, to jsme si mohli rovnou nechat Radila z páté lajny.Mě sere jak byl vychvalován za příkladnou hru tělem, jak věsí soupeře po mantinelech a tady se úplně nabízelo to ukončit a přišpendlit ho. On to hraje tak laxně .
Mě sere jak byl vychvalován za příkladnou hru tělem, jak věsí soupeře po mantinelech a tady se úplně nabízelo to ukončit a přišpendlit ho. On to hraje tak laxně .
Oslabovka
Ale v oslabeni jakoby přepnul a hraje to co v NHL.Přesně. Jestli bude v těhle každozápasových kiksech pokračovat, tak bych ho bez milosti vyndal. Přece nemůže hrát v týmu naší úrovně jen za zásluhy, to jsme si mohli rovnou nechat Radila z páté lajny.