Jak chci osobně nejvíc prospět mužstvu?
„Dělat dobrou náladu.“
Proč by lidé měli fandit zrovna našemu týmu?
„Platí to stejný, co loni. Jsme sympatický tým plný sympaťáků.“
Jiří Černoch, Karlovy Vary
„Protože chceme reprezentovat něco, na co můžeme být my i naši fanoušci hrdí. Chceme být tým, který drží při sobě, bojuje jeden za druhého a na ledě nechá všechno. Věřím, že právě s takovým týmem se mohou fanoušci ztotožnit.“
Filip Chlapík, Sparta
„Jsme sympatický tým, který nepřeplácí hráče. Nesnažíme se stavět na individualitách, ale na týmovém pojetí hry. Náš každodenní přístup a pracovitost jsou věci, které by mohly lidi zaujmout.“
S kým z extraligy bych se určitě nechtěl porvat?
„Johny Ludvig. A Nedo (Richard Nedomlel). Ten by mě asi jako Bud Spencer zatloukl do ledu.“
Díky čemu stoupá kvalita extraligy?
„Sype se víc peněz do klubů, aby přiváděly kvalitní hráče ze zahraničí. Je to právě o příchodu zkušených kluků, kteří se vracejí.“
Radim Šimek, Liberec
Kdo vyhraje titul a kdo bodování?
„My a Lukáš Radil.“
„Ekonomická situace Pardubic přivedla do ligy spoustu výborných hokejistů.“
Martin Pláněk, Mountfield HK
„Kometa Brno a Kristián Pospíšil.“
„Kdybych měl říct jedno jméno, na ledě bych se nechtěl porvat s Johnem Ludvigem. Když jsem viděl v minulé sezoně ty jeho rvačky, to bych fakt nechtěl. Ale těch kluků je samozřejmě víc.“
Jakub Flek, Kometa Brno
„John Ludvig z Pardubic je opravdu těžký protivník. Měl dobré bitky v NHL, fakt mu to jde. Silný chlap. Určitě se s ním člověk nechce potkat bez rukavic.“
Anthony Nellis, Vítkovice
„Pardubice a Roman Červenka.“
Jiří Ondrušek, Olomouc
„Myslím, že znovu Pardubice a Roman Červenka.“
„Kvůli financím, liga se vyrovnala v tomto ohledu těm nejlepším v Evropě – švýcarské, švédské. Z toho mám velkou radost, že jde kvalita nahoru.“
Adam Jánošík, Mladá Boleslav