Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,617
- 4,661
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Příteli tohle ale není zas taková legrace.Na to se dá i zemřít.Ještě že to dobře dopadloNech bejt ty volejá si asi před 2 rokama hnul se zádame když sem se brutálně rozkašlal po nešikovným vdechnutí kafe
bylo mi 35
![]()

Šestý útok, ale dost na hraně.Pokud první útok Nitry je teď kvalitou šestý útok Dynama,tak možná tam by měl být v sudých útocích
Náhled přílohy 8840
Zdar, jestli ještě máš tak se můžeme dohodnoutDaruji na zitra dva lupeny na ligu mistru nechcete nekdo at to zbytecne nepropadne?
.....tak jsem je přechválil.... už 0:5Nitra zatím docela držíČekal jsem, že budou dostávat rychtu jako včera Poláci vzhledem k výsledku jejich vzájemného přípravného zápasu
![]()
To je jiná kvalita než ten můj výkřik do tmy. Děkuji.Okénko do mládeže je tu. Tak nám dnes začaly extraligy junků a staršího dorostu, jak již avizoval kolega Valda. Takže.
ELJ: PCE – TŘI 2 :1 po p.p, naše góly: 25. Koníř (Chaloupka, Bórik), 63. Vápeník (Jevtěchov). Předně děkuji onlajnům.cz že si vzalo naše doporučení na přejmenování Jevtěchova k srdci. Jen není Oleksij, ale Oleksi. To se vyladí. Celý zápas to byla spíše poziční přetahovaná než hokej nahoru – dolů. Poslední gól jsme dali my. Ještě naše sestava: Tuláček (Pernica) – Hynek, Vápeník, Chaloupka, Dubovči, Novosad (A), Řehořek, Křečan (A), Bórik, Ryšavý, Novák, Korec (C), Macek, Teplý, Jevtěchov, Joska, Sekanina, Koníř, Kovář, Tvrdík. Trenér: Jakub Venc
A vítězný gól.
https://media.onlajny.com/media/cs/hockey/2026/540352/199687-Record_2026_09_04_19_17_48_885.mp4
Starší dorost: PCE – HK 7 :2, naše góly: 9. Holub (Piskač, Andrejko), 9. Jindřichovský (Zalubil), 25. Andrejko (Holub), 26. Jindřichovský (Jahn, Zalubil), 28. Zalubil (Švejda, Hladík), 53. Andrejko (Jahn), 58. Andrejko (Zalubil). Ve znovuzrozené kategorii staršího dorostu jsme si šli jasně za vítězstvím a soupeř se ani vůbec nebránil. Za zmínku ovšem stojí hattrick Lukase Andrejka. Naše sestava: Osvald (Marossy) – Piskač, Jirouš, Mach, Jahn (A), Pavliš, Čáslava, Bezstarosti, Spitzer – Hladík (C), Semjonovs, Švejda – Zalubil, Andrejko, Holub – Fiala, Řehoř (A), Jindřichovský – Korotkij. Trenér: Zbyněk Žabčík
Po třicítce už nejsou ani běžné činnosti úplně bez rizika
Je třeba si to rozebratTeda myslel jsem, že restauračního samuraje Hughese už nic nepřekoná, ale tohle je taky vysoko..