Hokej

A řekl bych, že se konečně našel TOP player k Červusovi a Sedlovi. Až se ještě víc sehrají, bude to zabijácká formace s střípek v podobě Stránského nám v té první lajně chyběl.

Tak zjevně nejsem jedinej, kdo měl tenhle pocit 🙈🤷

Tak jsem si poslechl mistry světa - díl Hradec. A celý díl a hlavně teda Dudák na konci.. doporučuju. Mám lepší ráno 😀

Už byl někde článek o tom, jak v Pardubicích na začátku září, na polský tým, na podle hodně lidí neatraktivní soutěž- přišlo skoro 8 tisíc lidí?

Naposledy upraveno:
Dobrý ráno Pardubice ! První soutěžní zápas této sezony za námi a co to nevidím... Vedeme tabulku. Tak jsme první no a cooooo.....
Jak jsem předpokládal, atmosféra super, skoro 8000 návštěva. Prostě paráda.
Plzeň nám asi včera rozzuřila znepokojila Rogle - ale to je dobře, Plzni to přeju a my si s tím poradíme.
Včera super vše, a konečně zase v areně. Bylo to skvělé !!! ZA DYNAMO !!! :party: :party:

A ani dnes nebude v CHL nuda - budou hrát mimo jiné naši budoucí soupeři Kookoo, Saipa a Vaxjo... Ale hlavně !!! HK Nitra - tým Matěje P. /67/ :ROFLMAO: :nanana:

Dobrý ráno Pardubice ! První soutěžní zápas této sezony za námi a co to nevidím... Vedeme tabulku. Tak jsme první no a cooooo.....
Jak jsem předpokládal, atmosféra super, skoro 8000 návštěva. Prostě paráda.
Plzeň nám asi včera rozzuřila znepokojila Rogle - ale to je dobře, Plzni to přeju a my si s tím poradíme.
Včera super vše, a konečně zase v areně. Bylo to skvělé !!! ZA DYNAMO !!! :party: :party:
✌️

Už byl někde článek o tom, jak v Pardubicích v srpnu, na polský tým, na podle hodně lidí neatraktivní soutěž- přišlo skoro 8 tisíc lidí?
Nebyl a nebude. Větší šanci má třeba článek, že výslovnost Adély Krátké při polské hymně nebyla v pořádku, čímž se Dynamo dopustilo hanobení státního symbolu 😁

Přijde mi ze si Nosek asi bude užívat jinou herní pozici, ty jeho nahrávky jsou hodně dobrý.
Ty nahrávky jsou tak dobrý, že občas je spoluhráč lekne, jaká je to pecka. I Stráňa a Čero s tím měli párkrát problém. Na to si velice dobře pamatuju, když se tenkrát vrátil Sejček z Washingtonu, dával křížné pasy do jizdy přes střední pásmo a spoluhráči zpracovali každý třetí..... :(

Ona si o něm totiž celá liga ted mysli, že je to jen nějaký dělník. On je to teda mimo to i dost dobrý hokejista, co dosavadní kariéru obětoval hokejovost dělničení v NHL. A teď má velkou touhu jednak doma vyhrát titul a jednak si i ten hokej zase po letech zahrát. Vždyť třeba přesilovku hrál naposled stabilně snad před deseti lety na farmě ne?
To si snad nikdo nemyslí, ne? To bych si o hokejové veřejnosti musel začít něco nepěkného myslet já. Vždyť snad každý musí vidět, že každý, kdo v NHL plní roli "dělníka" ve 3. - 4. lajně stabilně několik let, musí být alespoń nadprůměrný hokejista. Protože vynikající dělníci a i celkem tvořiví hráči z evropy si k NHL max čuchli na pár zápasů a jinak se plácali v AHL a podobných hnojích. M.B. může povyprávět, má to teď v dobré paměnti.

Daruji na zitra dva lupeny na ligu mistru nechcete nekdo at to zbytecne nepropadne?

Už byl někde článek o tom, jak v Pardubicích na začátku září, na polský tým, na podle hodně lidí neatraktivní soutěž- přišlo skoro 8 tisíc lidí?

Nebyl a nebude. Větší šanci má třeba článek, že výslovnost Adély Krátké při polské hymně nebyla v pořádku, čímž se Dynamo dopustilo hanobení státního symbolu 😁

Podle mě je Dynamo vždy min. sprostým podezřelým. Dědek hanobí ELH a celý hokej svým přístupem a hlavně penězi dennodenně nebo, jak se teď zhusta používá, na denní bázi. To je hanba! To je hanba!

Náhled přílohy WhatsApp Video 2026-09-04 at 10.02.41.mp4

Podle mě je Dynamo vždy min. sprostým podezřelým. Dědek hanobí ELH a celý hokej svým přístupem a hlavně penězi dennodenně nebo, jak se teď zhusta používá, na denní bázi. To je hanba! To je hanba!

Náhled přílohy 8825
Nehledě na to, že tu tisícovku Poláků určitě stáhl Dědek ze svých firem po stavbách, aby to uměle navýšilo počet diváků v hale.

Na konci minulého ročníku padla otázka, bude vůbec schopen Mig zopakovat svou první sezónu v Pardubicích.

Včera ukázal, že mu to problém dělat nebude, ke všemu třetí naše branka v jeho podání, naprostá dokonalost.

Je super, že klub dal letos permanentkářům zápasy základní části CHL v ceně permice a tak snad téhle soutěži nakonec přijdou na chuť i ti, kteří dosud úplně jejími fanoušky nebyli. Ta soutěž se rok od roku zlepšuje svou prezentací a zaslouží si vyšší návštěvnost. Trochu mi CHL připomíná cestu Dynama z doby temna do dneška, v jednu chvíli to skoro vypadalo na konec celého projektu, pak ale nastal obrat a každým rokem je teď ten produkt lepší. Jestli to tak půjde dál, tak věřím, že nakonec přijde i vydatnější podpora sponzorů a i ekonomicky to začne být pro účastníky zajímavé. Fandím tomuhle projektu od začátku, zápasy CHL mě baví a doufám, že letos konečně pořádně uspějeme i tady.

Naposledy upraveno:
Je super, že klub dal letos permanentkářům zápasy základní části CHL v ceně permice a tak snad téhle soutěži nakonec přijdou na chuť i ti, kteří dosud úplně jejími fanoušky nebyli. Ta soutěž se rok od roku zlepšuje svou prezentací a zaslouží si vyšší návštěvnost. Trochu mi CHL připomíná cestu Dynama z doby temna do dneška, v jednu chvíli to skoro vypadalo na konec CHL, nakonec obrat a každý rok je teď ten produkt lepší. Jestli to tak půjde dál, tak věřím, že nakonec přijde i vydatnější podpora sponzorů a i ekonomicky to začne být pro účastníky zajímavé. Fandím tomuhle projektu od začátku, zápasy CHL mě baví a doufám, že letos konečně pořádně uspějeme i tady.

„V roce 2028 vyprší současná akcionářská smlouva CHL, na níž se podílejí evropské ligy a kluby. Do té doby musí Liga mistrů své akcionáře přesvědčit, že má smysl v projektu pokračovat. Současná akcionářská smlouva CHL byla uzavřena v roce 2018 s platností na deset let, tedy do roku 2028.“

Je super, že klub dal letos permanentkářům zápasy základní části CHL v ceně permice a tak snad téhle soutěži nakonec přijdou na chuť i ti, kteří dosud úplně jejími fanoušky nebyli. Ta soutěž se rok od roku zlepšuje svou prezentací a zaslouží si vyšší návštěvnost. Trochu mi CHL připomíná cestu Dynama z doby temna do dneška, v jednu chvíli to skoro vypadalo na konec CHL, nakonec obrat a každý rok je teď ten produkt lepší. Jestli to tak půjde dál, tak věřím, že nakonec přijde i vydatnější podpora sponzorů a i ekonomicky to začne být pro účastníky zajímavé. Fandím tomuhle projektu od začátku, zápasy CHL mě baví a doufám, že letos konečně pořádně uspějeme i tady.
Já bych bohužel moc nejásal. Samozřejmě u nás krásná návštěva, taky díky permicím v ceně a fanouškům z Polska.... Ale: v Tampere 1800 lidí, v Plzni 2500, Štyrským Hradci 2500, Klagnefurtu 2100, Salcburku 3300.... Jasně, tři zápasy se hrály v Rakousku, kde se asi řádově vyšší návštěvy čekat nedají... Ale v Plzni a Tampere velká slabota... Uvidíme jak dnešní zápasy. Doma hraje Frölunda, Mannheim, Davos a Ženeva...

Já bych bohužel moc nejásal. Samozřejmě u nás krásná návštěva, taky díky permicím v ceně a fanouškům z Polska.... Ale: v Tampere 1800 lidí, v Plzni 2500, Štyrským Hradci 2500, Klagnefurtu 2100, Salcburku 3300.... Jasně, tři zápasy se hrály v Rakousku, kde se asi řádově vyšší návštěvy čekat nedají... Ale v Plzni a Tampere velká slabota... Uvidíme jak dnešní zápasy. Doma hraje Frölunda, Mannheim, Davos a Ženeva...
Mannheim, Davos a Ženeva přijde hodně lidí ! Frolunda tam je to s otazníkem, ti seveřani jsou takoví chladnější poslední roky...

To si snad nikdo nemyslí, ne? To bych si o hokejové veřejnosti musel začít něco nepěkného myslet já. Vždyť snad každý musí vidět, že každý, kdo v NHL plní roli "dělníka" ve 3. - 4. lajně stabilně několik let, musí být alespoń nadprůměrný hokejista. Protože vynikající dělníci a i celkem tvořiví hráči z evropy si k NHL max čuchli na pár zápasů a jinak se plácali v AHL a podobných hnojích. M.B. může povyprávět, má to teď v dobré paměnti.
Počkej na ohlasy třeba po prvních deseti zápasech a uvidíš kolik lidí bude překvapeno jak dobrý hokejista to je. Na druhou stranu ono se zas není tolik co divit. On tady měl jednu dobrou sezonu a šel pryč de facto na 12 let dělničit. Někdo čeká 40+ bodů, nekdo 20 a nekdo prostě neví. Ostatně i tady bylo nedávno dost lidí, co ho pasovalo do třetí, čtvrté lajny a na oslabení při svých sestavách..

A řekl bych, že se konečně našel TOP player k Červusovi a Sedlovi. Až se ještě víc sehrají, bude to zabijácká formace s střípek v podobě Stránského nám v té první lajně chyběl.
To prověří jiní soupeři. Já tam mám furt otázku jak to bude fungovat dozadu. Ono každou lajnu silného soupeře přehrávat celý zápas nebudou a nahradit jak Sedlák s Mandatem tahali za Cervenku dozadu nemusí být jen tak. Uvidíme..

Mannheim, Davos a Ženeva přijde hodně lidí ! Frolunda tam je to s otazníkem, ti seveřani jsou takoví chladnější poslední roky...

Pro zajímavost aktuální čísla nejvyšších dvou soutěží fotbalu a hokeje ve Švédsku. Sezóna 2025 - 2026 bya pro SHL divácky rekordní. Fotbalová špička je samozřejmě jinde: AIK mělo v roce 2025 přes 30 tisíc, Hammarby přes 24 tisíc, Djurgården 19,4 tisíce a Malmö 18,7 tisíce. Naproti tomu nejlepší hokejový klub Frölunda měla 11 769, Djurgården 9 221, Malmö 8 289 a Brynäs 7 857. To je ale mj. dáno i podstatně menší kapacitou hokejových stadeců (vizte druhá tabulka vůči průměrné návštěvnosti vůči celkové kapacitě). Brynäs během sezony zvýšil oficiální kapacitu Monitor ERP Areny ze 7 909 na 8 240 míst.

Snímek obrazovky 2026-09-04 v 11.28.28.webp

Snímek obrazovky 2026-09-04 v 11.36.03.webp

Jak budeme nově říkat Varanům? BYDeti?

Já bych se jim nesmál. Myslím, že momentálně má takové partnerství větší perspektivu, než partnerství se Škodou auto. :(
Myslím, že soudruzi odboráři v Mladé Boleslavi zatím mají velké štěstí, že na tom Škoda je tak, jak je, jinak by asi chodili po dvoře ve fabrice se zakloněnou hlavou a vyhlíželi, jestli náhodou neletí tryskáč s panem generálním z VW. Což ovšem neznamená, že se nebudou škrtit kohoutky a penízky místo na sponzoring extraligy a MS nepůjdou na zamáznutí průseru v německu...

Naposledy upraveno:
Pro Karlovy Vary silný sponzor, který peníze má a nebude mít problém pustit pár zlaťáčků a to se týká i budoucnosti. Auta z Číny jsou na vzestupu ať se těm autům může každý smát jak chce, tak začínají válcovat Evropský trh. Další finanční přínos pro extraligu.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno