Hokej

Vsetín také vstupuje do nové éry s novým logem.
Místní ogaři také nejásají nadšením že jim vzali tradiční logo.

Přílohy

• Screenshot_20260803_210712_com_facebook_katana_FbMainTabActivity.webp
    Screenshot_20260803_210712_com_facebook_katana_FbMainTabActivity.webp
    97.8 KB · Zobrazení: 32
Vsetín také vstupuje do nové éry s novým logem.
Místní ogaři také nejásají nadšením že jim vzali tradiční logo.
Vegas z Temu? 😁 Sice to není dvakrát povedený, ale jsem rád, že ten stoletej panáček zmizel. To bylo už hodně za zenitem

Jsem opravdu zvědavý kam zapracovat do sestavy Noska ...
Mě by pasoval do útoku s Kondelíkem a Kelem ,Kondel neměl tak dobré vhazování, tak by se právé nabízel útok
Kondelík Nosek Kelemen
Nebo
Lauko Nosek Mandát

Naposledy upraveno:
Tak jako největší chudáci jsou Pešán s Mlejnek, kdo má takový tým skládat 😂, někde řeší, aby měli aspoň jednoho rozdílového hráče na kterém to postavu a my to stavíme jen z rozdílových hráčů.

Nový díl Mistři světa a jejich opětovné starosti jak chceme poskládat tým, že to bude prakticky nemožné.

Jako bych poslouchal díl z loňska, kde pro změnu řešili přetlak obránců.

Je pravda, že odchody minimální a tři příchody TOP hráčů Evropy a pokud si to sedne, těžko nás bude někdo zastavovat.

Víme ovšem jak nás kosila zranění v loňské sezóně a jak nám prdel zachraňovali hráči B týmu, bez kterých bychom určitě první místo neurvali a kdoví jak by to bylo v play off.

Na složení pětek jsem sám zvědavý, ale všichni tři hráči vědí kam přišli, jaké jsou ambice a určitě byli seznámeni se svou rolí v týmu.

Kolega @Vikmstr se zajímal o možnost přímé koupě vstupenek na zápas Ligy mistrů v Bordeaux. Takže odpověď přímo z vedení francouzského klubu:

Hostující fanoušci mají blokovaný sektor North-East (vyznačený na přiloženém obrázku vpravo dole).
Ceny vstupenek: Dospělý 18 euro, 12 - 18 let 15 euro, mladší 12 let 10 euro.
Vstupenky lze zakoupit dvěma způsoby:
1) vytvořit si účet na jejich online platformě a vstupenky koupit a zaplatit online platební kartou
2) zaplatit převodem z účtu, vstupenky pak přijdou do mailu.

Capture.webp

Přílohy

• Capture.webp
    Capture.webp
    24.2 KB · Zobrazení: 11
Naposledy upraveno:
Dávám to sem jako kuriozitu, jelikož si nepamatuji, že by něco takového v extralize proběhlo. A ještěže se to netýká nás.
Krátce - paní Jandačová si urvala achilovku a tak tréninky řídí asistenti.

Vždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.

Asi dokážu pochopit důvod, ale prostě za mě tohle vrhá hodně špatný stín na organizaci.

Vždy se říká, že politika do sportu nepatří a o to, o co se snaží Sýkora a spol, v pozadí s panem Dědkem se mne opravdu nelíbí, opravdu je tohle potřeba, cpát se takto do politiky.

Asi dokážu pochopit důvod, ale prostě za mě tohle vrhá hodně špatný stín na organizaci.
Dynamo holt bude mít i politické oddělení. Líbit se nám to nemusí, nemusíme s tím ani souhlasit, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat 🤷

Ocividne to potreba je..... Ale to uz je "vyssi divci", stejne tak jako vlastnit hokejovej klub a stavet arenu pro 20k+ divaku.... Proto nevim, jakej stin to vrha na jakou organizaci, ale asi bych se nad tim nerozciloval a naopak tomu drzel palce :)

Taky se mě to nelíbí a více méně jsem, čekal jestli a kdo s tím přijde.
Udělat to třeba fotbalisti budou tady dvě popsaný stránky.

Ocividne to potreba je..... Ale to uz je "vyssi divci", stejne tak jako vlastnit hokejovej klub a stavet arenu pro 20k+ divaku.... Proto nevim, jakej stin to vrha na jakou organizaci, ale asi bych se nad tim nerozciloval a naopak tomu drzel palce :)
Přesně. Vliv musíš jistit na všech frontách. Opa ví, jak se na lopatě sedí.
Sejkovi přeji, aby nespadl do stejného hnoje, do kterého spadl Salfa.

K politice. Já se tomu vůbec nedivím, rozumím tomu a přijde mi to logické. I když se staví víceméně bez peněz eráru, tak je potřeba vše hlídat, včetně státní správy. A to se dělá nejlépe z koalice na radnici. Jen se ve volbách do toho zastupitelstva dostat. Náš pan majitel v tomto ohledu již jednou pohořel doma, tak doufám, že si z toho vzal ponaučení a tentokrát na kampaň najal ty správné lidi.
Ostatně, ač mu tu mnozí spílali, proč šel Zábrana do politiky? Pro novou halu, pro svůj vlastní prospěch ne. Vydupal si ji a pohlídal výstavbu, asi ještě jednou kandidovat bude, aby byl u vychytávání právních a jiných much, ale že by se vrhnul na dráhu profesionálního politika? Tak to asi ani náhodou. I když nikdy neříkej nikdy.

To že politika do sportu nepatří, říkají většinou hlavně politici, kteří se chtějí zavděčit najivním lidem/voličům, co to takto vnímají. Politika je vždy součást vrcholného sportu a čím je víc masivní, jako fotbal nebo hokej, tím víc je v něm politiky. Bez politiků a politiky, by Dědek těžko dosáhl toho, že dostal Dynamo tam kam chtěl. Ví moc dobře, že politici mu můžou být dobrým prostředkem nebo překážkou.

Za mě v ideálním světě, politika do sportu ne, ale sport do politiky rozhodně ano... bohužel je to spíš naopak.

Politika do sportu nepatřila tak maximálně do Velké války, pro nás první světové, pak už pořád.
Otto von Bismarck prohlásil, že válka je jen pokračováním politiky jinými prostředky. Ke konci devatenáctého století byl organizovaný sport v začátcích, takže jej do své téze zahrnout nemohl. O pár desítek let na něj navázal Adolf Hitler a letní olympijské hry 1936 v Berlíně. Po druhé světové to šlo s naschvály a zákazy ráz na ráz. Až do pádu Sojuzu. My starší si to pamatujeme. Sport do politiky stále jako bič patří. A bohužel.
Sorry za historické okénko.

Politika do sportu nepatřila tak maximálně do Velké války, pro nás první světové, pak už pořád.
Otto von Bismarck prohlásil, že válka je jen pokračováním politiky jinými prostředky. Ke konci devatenáctého století byl organizovaný sport v začátcích, takže jej do své téze zahrnout nemohl. O pár desítek let na něj navázal Adolf Hitler a letní olympijské hry 1936 v Berlíně. Po druhé světové to šlo s naschvály a zákazy ráz na ráz. Až do pádu Sojuzu. My starší si to pamatujeme. Sport do politiky stále jako bič patří. A bohužel.
Sorry za historické okénko.
Takže jestli to správně chápu, dnes PD založí politickou partaj, zítra fans skupinu Hnědé dresy a nakonec se Dynamo fans přetransformujou do Leibstandarte Petr Dědek? 🤔😁

Naposledy upraveno:
Takže jestli to správně chápu, dnes PD založí politickou partaj, zítra něco jako Útočné oddíly a nakonec se Dynamo fans přetransformujou do Leibstandarte Petr Dědek? 🤔😁
Prosím, mé dva příspěvky nesměšovat ani jako humornou nadsázku.
Já se panu majiteli vůbec nedivím, že se do politiky vydal, aby si stavbu svého "snu" dal pozor. Je to levnější a hlavně bezpečnější cesta si to celé pohlídat. A já nemám nic proti tomu.

Tak! Máme na Hlinkovi první pauzu druhého zápasu proti Německu. Oba naši hrají - odcházející Oliver Vańha v první a Melichar Kovář ve třetí. Po první tercce vedeme 3:0.
A já doufám, že se žádné překvapení konat nebude, jelikož jsem umordován vedrem a jdu se natáhnout.
A ještě otočka k politice. Toho kreténa, který virtuálně zrušil klimatickou změnu patří pověsit za koule do průvanu. Ale veřejně, aby si mohl každý kopnout a ulevit zároveň. Uff.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno