karel.opletal
Střelec od modré
- 65
- 12
Sliboval jsem až prvního, hold mě předběhli 
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
všechny insidery, co vynáší informace, který by měly zůstat utajené, je potřeba zostudit a znevěrohodnotit.Sliboval jsem až prvního, hold mě předběhli![]()
Měli bysme se inspirovat v Zimbabwe,tam jsou miliardáři všichniVšem stejně. Rozkulačit miliardáře a hráče spravedlivě přerozdělit!
#rovnost #jednota #spravedlnost #férovost... (seznam všech krásných přívlastků/slov je vyvěšen na webu)
Ani ten symbol/maskot by se nemusel v našem případě moc měnit.![]()
![]()
V obou případech bych se divil. Lauko i Nosek, ale i Sedlák měli defenzivní roli v NHL. Tady dělal Nosek 50 bodů. Ti mohou být s Laukem v prvním útoku. Hlavně nikdo pryč a Smejkal už vůbec ne.nedivil bych se, kdybychom se ale dočkali nějakého odchodu. Možná Sobotka do Bčka. Smejkal možná pryč. A co Laukič? Střihne si defenzivní roli s Noskem?
..... všeobecná pohoda, všech politiků sen, nechám denně ve všech klubech tvrdej bigbeat hrát,Pivo bude zadarmo a hokej každej den?
Ten přemlouvá odbory v MBNa to se těší náš milovaný Radek Dudamimochodem má nějakou dlouhou dovolenou mi přijde. Není ho slyšet, což je divný
![]()
Ano, můžou být v prvním útoku. Ale nejspíš nebudou. Nosek sem přišel zkušeně dohrát kariéru.V obou případech bych se divil. Lauko i Nosek, ale i Sedlák měli defenzivní roli v NHL. Tady dělal Nosek 50 bodů. Ti mohou být s Laukem v prvním útoku. Hlavně nikdo pryč a Smejkal už vůbec ne.
Kurnik šuplík...
Kurnik šuplík...
Frýba? Miloš? Ten byl "taky mit uns"..... všeobecná pohoda, všech politiků sen, nechám denně ve všech klubech tvrdej bigbeat hrát,
jó to bude paráda, skinheadskej stááát!! (Miloš Frýba for President, Orlík - Oi! Oi! Oi!, 1990)
Jako koukám, že pán je znalecTak teda Oi, kolego
![]()
Jakože by v semifinále totálně zostudili soupeře, že by finalista předčasně z potupných důvodů odstoupil, aby si nepřenesl trauma do další sezony?
Plus pomalovanej led... To je taky každosezonní evergreen...Tak jeste prezit dresovani a pomalu na to pujdme ;-)
Plus pomalovanej led... To je taky každosezonní evergreen...
Stačí kdykoli v play-off porazit Spartu. Ta hraje jenom předčasné finále.Jakože by v semifinále totálně zostudili soupeře, že by finalista předčasně z potupných důvodů odstoupil, aby si nepřenesl trauma do další sezony?
Chceme zdravého Noska bez nějakých škatulek. Ať klidně udělá 50 bodů. Dohrává ve 33 letech? Sedlák taky dohrává?Ano, můžou být v prvním útoku. Ale nejspíš nebudou. Nosek sem přišel zkušeně dohrát kariéru.
A už jsem o tom mluvil před rokem, chceme Noska 2013, nebo Noska NHL 2024? Noska 2013 chtěl Rulík. Ale možná budeme spíš chtít to, v čem excelovat v NHL..
Proboha, to jsi zase ty. Dohrát kariéru znamená (v tom kontextu), že už nemá ambici se vrátit třeba do NHL nebo někam "výš".Chceme zdravého Noska bez nějakých škatulek. Ať klidně udělá 50 bodů. Dohrává ve 33 letech? Sedlák taky dohrává?
Proboha, jak to víš, kdo má jaké ambice? Má hrát to, co chce trenér v dané soutěži. Já tady moc nepřispívám, ale některé nesmysly mě nedají.Proboha, to jsi zase ty. Dohrát kariéru znamená (v tom kontextu), že už nemá ambici se vrátit třeba do NHL nebo někam "výš".
A nevím, co myslíš škatulkami. Má hrát to, co hrál před 10 lety, nebo to co hrál posledních 8 let. To je ta otázka...
U Noska bych řekl, že ambici zkusit něco víc -NHL už nemá. A na tom není nic špatného, naopak zůstane tu do konce kariéry.Proboha, jak to víš, kdo má jaké ambice? Má hrát to, co chce trenér v dané soutěži. Já tady moc nepřispívám, ale některé nesmysly mě nedají.
To vypadá nádherně