Hokej

Všem stejně. Rozkulačit miliardáře a hráče spravedlivě přerozdělit! 🧚‍♀️
#rovnost #jednota #spravedlnost #férovost... (seznam všech krásných přívlastků/slov je vyvěšen na webu) 🫶

Ani ten symbol/maskot by se nemusel v našem případě moc měnit. 🦄 🙂

Unicorn GIF by MOODMAN
Měli bysme se inspirovat v Zimbabwe,tam jsou miliardáři všichni 🤣

nedivil bych se, kdybychom se ale dočkali nějakého odchodu. Možná Sobotka do Bčka. Smejkal možná pryč. A co Laukič? Střihne si defenzivní roli s Noskem?
V obou případech bych se divil. Lauko i Nosek, ale i Sedlák měli defenzivní roli v NHL. Tady dělal Nosek 50 bodů. Ti mohou být s Laukem v prvním útoku. Hlavně nikdo pryč a Smejkal už vůbec ne.

V obou případech bych se divil. Lauko i Nosek, ale i Sedlák měli defenzivní roli v NHL. Tady dělal Nosek 50 bodů. Ti mohou být s Laukem v prvním útoku. Hlavně nikdo pryč a Smejkal už vůbec ne.
Ano, můžou být v prvním útoku. Ale nejspíš nebudou. Nosek sem přišel zkušeně dohrát kariéru.
A už jsem o tom mluvil před rokem, chceme Noska 2013, nebo Noska NHL 2024? Noska 2013 chtěl Rulík. Ale možná budeme spíš chtít to, v čem excelovat v NHL..

jj to prahy drzeni me hned napadlo, tak se to asi dalo natocit zrcadlove :))
video se povedlo! klucina je Tomasovi dost podobnej :)

vzpominam si jak mi jako klukovi praskla hokejka (tragedie nejvetsi!) tak mi deda hned koupil novou - napravo :)
neslo to jinak, ale co ja si vyslechl ze zacatku, nakonec jsem se docela preskolil :)) ale uz jsem zpet nalevo!
drzenim hole hlavne ;)

Ano, můžou být v prvním útoku. Ale nejspíš nebudou. Nosek sem přišel zkušeně dohrát kariéru.
A už jsem o tom mluvil před rokem, chceme Noska 2013, nebo Noska NHL 2024? Noska 2013 chtěl Rulík. Ale možná budeme spíš chtít to, v čem excelovat v NHL..
Chceme zdravého Noska bez nějakých škatulek. Ať klidně udělá 50 bodů. Dohrává ve 33 letech? Sedlák taky dohrává?

Chceme zdravého Noska bez nějakých škatulek. Ať klidně udělá 50 bodů. Dohrává ve 33 letech? Sedlák taky dohrává?
Proboha, to jsi zase ty. Dohrát kariéru znamená (v tom kontextu), že už nemá ambici se vrátit třeba do NHL nebo někam "výš".

A nevím, co myslíš škatulkami. Má hrát to, co hrál před 10 lety, nebo to co hrál posledních 8 let. To je ta otázka...

Nosek určitě super posila, hlavně do play off bude jeden z TOP hráčů, otázka je jen jak na tom bude zdravotně, přesto je to obrovská osobnost a už jeho přítomnost musí týmu pomoct.

Skoro nikdo neodešel a naopak přišli tři nadstandardní TOP hráči, fakt se těším až začne zase hokej, ale když vezmu naši soupisku, už dlouho tady nebyl tak silný tým jaký vyjede v nadcházejícím ročníku na led.

Máme mimo dva hráče a přesto nám to neztratilo nic na naší síle. Pokud každý přijme svou roli a každý se podřídí úspěchu, nebojím se napsat, že dokážeme v LM a v Extralize dojít do finále.

Proboha, to jsi zase ty. Dohrát kariéru znamená (v tom kontextu), že už nemá ambici se vrátit třeba do NHL nebo někam "výš".

A nevím, co myslíš škatulkami. Má hrát to, co hrál před 10 lety, nebo to co hrál posledních 8 let. To je ta otázka...
Proboha, jak to víš, kdo má jaké ambice? Má hrát to, co chce trenér v dané soutěži. Já tady moc nepřispívám, ale některé nesmysly mě nedají.

Proboha, jak to víš, kdo má jaké ambice? Má hrát to, co chce trenér v dané soutěži. Já tady moc nepřispívám, ale některé nesmysly mě nedají.
U Noska bych řekl, že ambici zkusit něco víc -NHL už nemá. A na tom není nic špatného, naopak zůstane tu do konce kariéry.

Hájek tu ambici třeba měl..

Nevím, co je na tom za nesmysl.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno