Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
No tak tedy ještě 68 přidámeA není to málo, Antone Pavloviči?![]()
Ty mají tak co kecat, přivedli nejvíc hráčů, my jenom 3 a o 1 jsme přišli, jsme takový chudý příbuzný Znojma.....Jen jsem to sdílel na chatu kámošům, přišla reakce z Brna:„ Všechny si vás kúpím!“ Já su tak sčasné.
Náhled přílohy 8649
Toto se nelíbí uživateli lukasradil69V loni 8 obránců a letos to vypadá, že budeme hrát na 5 útoků![]()
Taky bych asi valil bulvy, kdybych se propadl až do šesté pětky, a nostalgicky vzpomínal na dobu, kdy jsem ještě patřil do pátý pětky.....
Ano, ted uz je spravne kolego+ 514 = 1683
Je Péťo je!A není to málo, Antone Pavloviči?![]()
Videjko hezký, ale proč držel jako mladej haksnu na druhou stranu?Video pecka![]()
Nebuď hnidopich LudvoVidejko hezký, ale proč držel jako mladej haksnu na druhou stranu?![]()
Takto, když je soupiska útočníků celkově sepsaná, tak to je na první pohled naprosto brutální.Najednou máme v A týmu 15 hráčů( 5 útoků), no super ,ale jak moc dobře víme ,málokdy se nám stalo, aby byli všichni k dispozici, ale složení útoků by mohlo vypadat :
Červenka - Sedlák - Stránský
Smejkal - Tomášek - Kaut
Kondelík - Nosek - Kelemen
Lauko - Sobotka - Mandát
Vondráček - Poulíček - Fejes tihle kluci by mohli vypomoct i B týmu
Ano. Mountfield HK. Sezóna 2022/23. Mesomorph 99,9%Jen ze zvědavosti, viděli jste někdo více koncentrované síly v jednom týmu od sezóny 2004/2005?
Jen ze zvědavosti, viděli jste někdo více koncentrované síly v jednom týmu od sezóny 2004/2005?
Ovšem, vzpomeneme-li si na jejich první pětku před pár lety, když se tu znovu sešli, to byla pánové jízda, v pravém rohu útočného pásmaTaky bych asi valil bulvy, kdybych se propadl až do šesté pětky, a nostalgicky vzpomínal na dobu, kdy jsem ještě patřil do pátý pětky.....![]()

Taky je možný, jestli někdo nebude chtít odejít. Ten přetlak v útoku je totiž obrovský.Najednou máme v A týmu 15 hráčů( 5 útoků), no super ,ale jak moc dobře víme ,málokdy se nám stalo, aby byli všichni k dispozici, ale složení útoků by mohlo vypadat :
Červenka - Sedlák - Stránský
Smejkal - Tomášek - Kaut
Kondelík - Nosek - Kelemen
Lauko - Sobotka - Mandát
Vondráček - Poulíček - Fejes tihle kluci by mohli vypomoct i B týmu
Tak v tuto chvíli když odečteš dva marody tak obrovský přetlak není. Na vše ostatní času dost...Taky je možný, jestli někdo nebude chtít odejít. Ten přetlak v útoku je totiž obrovský.
Myslím že tak minimálně deset... Bylo to brutální...Kolik jsme měli v minulé sezóně v jednu chvíli nejvíce zraněných mimo sestavu? Víte to někdo?
Myslím že tak minimálně deset... Bylo to brutální...
10 plus minusKolik jsme měli v minulé sezóně v jednu chvíli nejvíce zraněných mimo sestavu? Víte to někdo?