Hokej

Střípek z USA před fotbalovým MS : aneb Dynamo je všude 👍🏻👍🏻

Trénink jen prokázal, jak silná česká komunita v Dallasu či Texasu obecně stále je. Dokonce někdo vytáhl i dres hokejisty Romana Červenky a kšiltovku Dynama Pardubice. A fotbalisté teď mohou přispět k tomu, že se o malé zemi ze střední Evropy místní lidé dozví ještě více.

Střípek z USA před fotbalovým MS : aneb Dynamo je všude 👍🏻👍🏻

Trénink jen prokázal, jak silná česká komunita v Dallasu či Texasu obecně stále je. Dokonce někdo vytáhl i dres hokejisty Romana Červenky a kšiltovku Dynama Pardubice. A fotbalisté teď mohou přispět k tomu, že se o malé zemi ze střední Evropy místní lidé dozví ještě více.
Celé to zorganizoval s velvyslanectvím a průvodce jim dělal fotbalový fanatik Radek Faksa.

Aleš Hemský :

Takže Pardubice, s nimiž máte rovněž titul, vám vítězstvím v extralize musely udělat radost.​

Konečně to Petru Dědkovi vyšlo. Je spokojený a titul je důležitý i pro samotné Pardubice. Vidíme poslední roky, kde jsou, kam se klub uchýlil, když ho převzal Petr. Cpe do něj hodně peněž a Pardubice mají zase jméno, jaké mají mít. Je to hokejové město, lidi to žerou a je nádherné vidět, jak se to povedlo

Tohle je jenom kousek..... měli by toho bejt tak nějak 2 hodiny. Snažil jsem si to koupit , mělo by to koštovat 5 Éček, ale na tom Herohero to mají nějaký nahovno..... vůbec tam u nich nikde nevidím možnost něco zaplatit......🤷 S tímhle ať jdou do prdele. Vysrat se na to, podcast jeden zajebanej 🤬 Nevíte někdo, jak to koupit a zaplatit? 🙈
Našel jsem to na www vlny CZ zdarma

A snad je i tohle dostatečně apolitické, Romča Červenka má nový letní sestřih, byl u kadeřníka :)

A co je tam politické? To jídlo? Loď? By mne docela zajímalo, hlavně u sportovců.. 😉

To je snad jeho věc, s kým jde na večeři. A že se tím někdo z politiků veřejně chlubí, to není přece prvně..
Putina tam nevidím, to jistě média s noblesou mohou vynechat, pokud foto na Vltavě nebudou šířit političtí blázni.. 👍

Edit: S kamarádem jsme taky jeden čas chodili na loď dát si pivko a užít si krásný výhled..

Naposledy upraveno:

A snad je i tohle dostatečně apolitické, Romča Červenka má nový letní sestřih, byl u kadeřníka :)

To už tady přece bylo loni..to někdo vytáhl starou fotku,nebo se na té lodi fotí po každé návštěvě kadeřníka znovu? 🤣

To už tady přece bylo loni..to někdo vytáhl starou fotku,nebo se na té lodi fotí po každé návštěvě kadeřníka znovu? 🤣
No právě a minule to tu rozvířilo emoce, tak jsem tomu chtěl trochu předejít Sweník :D

Na jednu stranu ať si dělá co chce, na druhou mu to nesmí zasahovat do plnění si svojí role v týmu... Je to prostě hodnej kluk, co má prachy... Nejdřív naletěl Sýkorovi, nedávno soudy s manželkou a poslední dobou se okolo něj motá tahle banda.
Nejen kvůli Červenkovi (ten už si svoji lekci "zaplatil") snad v klubu/klubech probíhá nějaká osvěta a vzdělávání, jak s prachama zacházet a nenaletět kolotočářům a zlatokopkám a nebo to nenaházet do automatů. Aby se pak hvězda týmu mohla v klidu soustředit na svůj výkon na ledě a ne že ho někdo obral o miliony.

Na jednu stranu ať si dělá co chce, na druhou mu to nesmí zasahovat do plnění si svojí role v týmu... Je to prostě hodnej kluk, co má prachy... Nejdřív naletěl Sýkorovi, nedávno soudy s manželkou a poslední dobou se okolo něj motá tahle banda.
Nejen kvůli Červenkovi (ten už si svoji lekci "zaplatil") snad v klubu/klubech probíhá nějaká osvěta a vzdělávání, jak s prachama zacházet a nenaletět kolotočářům a zlatokopkám a nebo to nenaházet do automatů. Aby se pak hvězda týmu mohla v klidu soustředit na svůj výkon na ledě a ne že ho někdo obral o miliony.
Výhoda toho,když hráči hrajou za párek s hořčicí je,že nemůžou finanční negramotností přijít o všechny úspory! 🤣☝️
#penizekazicloveka #chudobactinetrati

Mistrovske wallpapery od klubu nenadchnou, ani neurazi. Minimalne jeden z tech, co jste tu sdileli Vy, urcite neporazi. Za nej dodatecne diky. Zustava nadale na svem miste.

22.268 x 12.700 ........... tedy spíše Pardubice + Brno nebo Pardubice + Praha ?
Kapitán Červus ? :nanana: :dance:
Myslím, že z ekonomického hlediska Brno asi ostrouhá a využijí se arény v Praze a Pardubicích (pokud to vše klapne). Otázka je, jestli by se v Praze přežilo, že hlavní část by se hrála v Pardubicích, kde by bylo téměř o 5000 platících víc. Asi teď do Dědka budou šít i média z Brna.

22.268 x 12.700 ........... tedy spíše Pardubice + Brno nebo Pardubice + Praha ?
Kapitán Červus ? :nanana: :dance:
A kdy se o tom přidělení bude rozhodovat? Jestli letos, tak jsme bez šance, jelikož se u nás ještě nekoplo. IIHF rozhoduje při přidělení i o konkrétních lokacích a do takového rizika nejspíš nepůjde. Tedy podle mého názoru. Nevím, třeba jsou odvážnější.

Asi záleží jak budou přemýšlet pořadatelé. Pokud by už naše hala stála, tak možná vidím možnost Praha + Pardubice. Protože to smrdí nepřekonatelným návštěvnickým rekordem.

Asi záleží jak budou přemýšlet pořadatelé. Pokud by už naše hala stála, tak možná vidím možnost Praha + Pardubice. Protože to smrdí nepřekonatelným návštěvnickým rekordem.
Obávám se, že tady budeme bez šance..... Praha + Brno. Tady rozhodnou "vyšší" zájmy než nějaký divácký rekordy. Tak daleko, aby si nelizlo hlavní město podle mě ještě nejsme....🤔

Obávám se, že tady budeme bez šance..... Praha + Brno. Tady rozhodnou "vyšší" zájmy než nějaký divácký rekordy. Tak daleko, aby si nelizlo hlavní město podle mě ještě nejsme....🤔
Tak Praha je jasná. O tom jestli my nebo Brno podle mě budou rozhodovat věci jako zúčastněné týmy. Hotely a doprava. A pokud Slováky hodí do druhé skupiny, tak že Brno je ze Slovenska blíž. A že si myslím že Slováci s námi ve skupině nebudou, protože to bude druhé návštěvnické lákadlo - víc prodaných lístků v obou skupinách.
Ale zase jak říkám, Praha + Pardubice by byl případně nepřekonatelný divácky rekord.

No vyšší moravský zájmy sice budou hodně tlačit... ALE... Pokud se nepletu, příjem ze vstupnýho jde svazu pořádající země. A o peníze jde v první řadě... A když ti na každý zápas může přijít o 10 tisíc lidí víc, tak už to je pořádný finanční rozdíl... A ve výsledku fanouškům ze Slovenska myslím bude jedno, jestli pojednou do Brna nebo o hodinu a půl dál do Pardubic.
Já bych rozhodně nestahoval kalhoty, když brod je ještě daleko.
A jsem si skoro jistej, že do roku 2030 bude hala stát. Pokud šéf cítí možnost otevřít halu mistrovstvím světa, tak pro to udělá všechno...

Hlavně ale jak jsem říkal. My a Slovensko jsme "malé země". Když řekneš že jedeš z Pardubic do Plzně, pro nás je to "daleko". Pro cizince je hodina vlakem sranda, jako jet z předměstí do centra.

Jako říct 5.000 až 10.000 zájemcům o lístky na zápas MS sorry, ale lobby jiná hala to si nikdo nedovolí.. a to nemluvím o zázemí a vybavenosti areny a čtyřech ledových plochách, z toho dvě v hotelových papučích.. a hotel přímo v areně.. tohle nikdo neokecá.. 😃

Naposledy upraveno:
No vyšší moravský zájmy sice budou hodně tlačit... ALE... Pokud se nepletu, příjem ze vstupnýho jde svazu pořádající země. A o peníze jde v první řadě... A když ti na každý zápas může přijít o 10 tisíc lidí víc, tak už to je pořádný finanční rozdíl... A ve výsledku fanouškům ze Slovenska myslím bude jedno, jestli pojednou do Brna nebo o hodinu a půl dál do Pardubic.
Já bych rozhodně nestahoval kalhoty, když brod je ještě daleko.
A jsem si skoro jistej, že do roku 2030 bude hala stát. Pokud šéf cítí možnost otevřít halu mistrovstvím světa, tak pro to udělá všechno...
Nechci ti brát tvůj optimismus. Ale. T-Mobile Arena v Brně se staví tři roky a nabrala půlroční skluz. A to přípravné práce na samotném staveništi zabraly další rok. A je poloviční. K naší aréně si přidej i doplňující stavby (nejméně hotel). Já v ten optimistický předpoklad 2030 opravdu nevěřím. Nejsem stavař, ale hrubá stavba na tom bude ta nejjednodušší část. A skluz to nabere opravdu nabere. To už tak je, i když se s tím moc neoperuje. I při vynikajícím inženýringu včetně plánování stavby, jejímu dozorování a přejímky prací. O hladkém financování pak nemluvím vůbec. Včetně víceprací, a ty budou.
Já nevím, jak je pan majitel daleko s projektovou dokumentací a stavebním řízením? Stavět to patrně bude jeho firma s někým v konsorciu. Enteria se patrně na první dobrou nabízí.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno