Hokej

Tak v Chrudimským fotbalu je víc průserů. Stadion (osvětlení), hráčům chodí peníze později, korupční skandál...atd. atd.

Tak v Chrudimským fotbalu je víc průserů. Stadion (osvětlení), hráčům chodí peníze později, korupční skandál...atd. atd.
Včera jsem to četl o tý neudělený licenci.. Nikdo to tady včera neřešil, ale hned jsem si vzpomněl na tebe, že tě to třeba jako Chrudimáka zamrzí. Pamatuju si ještě, jak jsem někdy před dvaceti lety hrával jako soupeř fotbal, proti bývalému AFK Chrudim, a nikdy by mě nenapadlo, že to jednou dotáhnou až tak daleko, do profi fotbalu. Nevím už jestli hrál kraj zezačátku nebo co, byl taky druhý klub SK Chrudim, myslím že se tenkrát sloučili, SK hrál níže a AFK ho spolknul aby byl silnější, začali hrát divizi, ČFL....

Aby jsi nebyl zklamaný. Ono těch podmínek v extralize už moc není a plní je všichni. Od technických - pružné mantinely, zázemí pro hosty a rozhodčí. Jediným problémem, kde to opravdu vázne, ba dokonce vcelku hodně drhne, jsou kamerové systémy pro posuzování hry. A jak nám tu osvětlili místní odborníci, není to zrovna levná záležitost. Mají na to kluby ještě rok. Tak se zase připravme na neprůkazné záběry, tedy možná, jelikož na tom opravdu všichni pracují. Další podmínku - komfort pro diváky a fanoušky, tedy limitující kapacitu arén a stadionů APK zrušila, jelikož vůbec není v jejich silách s tím něco udělat. Rekonstruovalo Kladno, nově staví Brno, ale tam se jde z vyhovujícího do lepšího, rekonstrukci a výstavbu chystají v Ostravě. O nás nemluvím. V šuplíku mají svazek plánů a dokumentů ke stavebnímu povolení na rekonstrukci v Litvajzu, v Olomouci se diskutuje o nové hale, leč místní již po druhé volební období oznámkovali zastupitelstvo jako antisportovní. Liberec a Vary hrají v novém a Plzeň s Budějkami asi nic. O Plzni ani slovo, Budvar Arena rozšířit nejde, tedy jde, ale ekonomicky to smysl nedává.
Litvinov,Olomouc ven

Včera jsem to četl o tý neudělený licenci.. Nikdo to tady včera neřešil, ale hned jsem si vzpomněl na tebe, že tě to třeba jako Chrudimáka zamrzí. Pamatuju si ještě, jak jsem někdy před dvaceti lety hrával jako soupeř fotbal, proti bývalému AFK Chrudim, a nikdy by mě nenapadlo, že to jednou dotáhnou až tak daleko, do profi fotbalu. Nevím už jestli hraj kraj zezačátku nebo co, byl taky druhý klub SK Chrudim, myslím že se tenkrát sloučili, SK hrál níže a AFK ho spolknul aby byl silnější, začali hrát divizi, ČFL....
Tak já fotbal obecně skoro vůbec nesleduju, Chrudim jen ze zvědavosti, ale jinak je mi to jedno.
Pamatuju si jako kluk, když Bohdaneč postoupila do 2. ligy a první zápas byl v Chrudimi s SK (prohra LB 3:1). Od tý doby jediný co vím že se SK sloučilo s AFK, jinak to jde absolutně mimo mě.
Těch průserů, jak sleduju, je tu hodně.

já bych tě chtěl vidět jak by se ti žilo nevidět od předvánoc ani korunu.Chrudim nemá v lize co dělat
Já s tím víceméně souhlasím. Jak píšu, je tu víc průserů, ale jinak je mi to fakt jedno 😉. Fotbal už mě dávno nezajímá a ani ten místní.

Já s tím víceméně souhlasím. Jak píšu, je tu víc průserů, ale jinak je mi to fakt jedno 😉. Fotbal už mě dávno nezajímá a ani ten místní.
Tak prosím nepiš nic o zpoždění,když tě to nezajímá a evidentně promin o tom nic nevíš.Chrudimský fotbal je pěkně zkorumpovaný bordel.Divize bude až až

Tak prosím nepiš nic o zpoždění,když tě to nezajímá a evidentně promin o tom nic nevíš.Chrudimský fotbal je pěkně zkorumpovaný bordel.Divize bude až až
I půl roku je zpoždění. Nebo ne? Prosimtě, klid. Jak říkám, sleduju to jen "po očku" a je mi to jakž takž jasný. Je to tady průser, ale nejsem fanoušek, takže se z toho nehroutím. Chápeme se?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno