Hokej

Ale no tak ;)

Schválně,kolikrát jste už prodloužení s následným přenosem viděli ?

Já 6x a pořád to nasávám,tu radost,emoce....nádhera....teda až na Hrabala,toho vola přetáčím ;)
Nejkrásnější mi stále přijde to gesto Sedla, co jsem si všiml hned napoprvé. "Pojďme všichni, jedem!" To bylo tak krásně srdečné k fanouškům místo okamžitého vymýšlení ježdění koleček s pohárem nad hlavou. On ho okamžitě vezl k mantinelu našim fanouškům, nádherné spontánní gesto kapitána.. 👍

Plho, máš na to speciální vlákno ;)

Jsem bohužel tak dlouho v komatu, že mi unikají věci. Třeba chodit do práce, pozdravit se s rodinou, vlézt na centrifugu v Heřmaňáku....a dal nevím 🐒

Plho, máš na to speciální vlákno ;)

Děkuji 🐒

Loučení s Kousym je sladkobolný. Ale přišlo v pravej čas. S pohárem nad hlavou.

Sedm medailí. Víc než mají některý kluby. Tři tituly, dvě stříbra, dva bronzy. Tři Pouzary k tomu.

Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.

Ať už to dohraje kdekoli, díky za všechno.
menší paradox je v tom, že nejvíc bodů sbíral, když hrál centra. Od té doby, co ho nedávali na centra, protože je tam poloviční, těch bodů tolik nemá.

Toliko k tomu, že se nevešel do sestavy
Hlavně že pitomci v médiích machrovali, že je reprezentant Gazda ve finále pouze osmý obránce a Lauko že hraje většinu času ve třetí..... Ale že oba měli zranění a Laukič hrál se sebezapřením si už nezjistí a pak se ani neomluví, hlavně že kydají

Minule mi přišla nabídnout,že mě umyje okna,když na to jako sám chlap kašlu a u druhý sedmičky vína z ní vypadlo,že je na tom balkóně nahatá,jen když ví,že tam čumím :ROFLMAO: Odešla ve dvě ráno a od toho dne nejsme s jejím manželem zrovna kamáradi:ROFLMAO:
Bydlím bokem,mám sousedy jen tyhle a pak pána důchodce,co u něj žije vnučka a tam má takovou mánii,že chodí od jara do podzimu kolem baráku v plavkách,nechci ji křivdit,ale pod metrák holka nemá ani omylem...zas tak růžové to není Kubo :p
Tvl. co ty s těma ženskýma pořád nezažíváš🤣 Oni se na tebe lepí i když nechceš, to je snad tvůj osud🤣

Pošli dceru ať umyje okna, ať si mákne a budeš mít klid od sousedek🤣

Pouštím si zase poslední zápas finále. Docela mne pobavil rozhovor s Honzou Mandátem před prodloužením. Všimli jste si toho jeho pravidelného natahování nosem? No ještě že už ta hnusná léta má za sebou. A jestli mu zůstalo pouze tohle jako nějaký tik.. 😀
To jsem si všiml hned napoprvý, řekl bych že měl rýmu a neměl kapesník, nic víc bych v tom nehledal, ono když zrovna sportuješ, tak se ti to spustí😀

Ale chtěl bych tady zmínit, když seš u těch rozhovorů i Jirku Smejkala. Ted si zpětně přehrávám, jak on letos při těch pozápasových nebo jiných rozhovorech byl vždy takovej pokornej a takovej vyklidněnej, doslova působil jako hodnej polepšenej kluk. Mě ty jeho rozhovory taky uklidňovali. Vyzařoval z něj takovej klid, tichá sebedůvěra a pohoda

Tvl. co ty s těma ženskýma pořád nezažíváš🤣 Oni se na tebe lepí i když nechceš, to je snad tvůj osud🤣

Pošli dceru ať umyje okna, ať si mákne a budeš mít klid od sousedek🤣
Hele,jsem v imrvére v defenzívě,už na ně kašlu ;)

Ty doby,kdy kluk,jako hodně roztomilý,hezký,bezprostřední,ukecaný byl od tří let vytrénováný,že kamkoli jsme spolu vlezli,tak mazal za hezkýma maminkama a mlel a mlel a měl naučený,že na otázku,jestli je chlapeček,tak říkal,že jo,že má přece pindíka,ale malinkýho,né jako tatínek,tak to je pryč..:ROFLMAO::ROFLMAO:

Teď jsem zkouknul na Dynamo premium video z benzínky, a říkám si ty vole hoši, pivíčka, cigára, doutníky ... K němu si tam Čero ještě vyhlídl arašídový křupky ... Tohle vidět Sv. Venca Varaďů, ten by vylít jak čert z elektriky 🤬🤣

A pravda, je čas si zopakovat poslední titul.. Co víc v sedmým zápase chtít. Vítkovickej trefí tyč prázdné brány, pak je blok před brankářem a obránce zvedne nohu, aby blokoval puk.. a místo toho to jde po zemi, tak projde gól pod nohou...

A po zisku titulu a slavení se přiznalo, že Bambus po tom gólu v prodl. tu jízdu na ledě málem odnesl zlomenou nebo pochroumanou nohou🤣 Prej stačilo málo🙂 Ho tam sundal z dráhy skluzu myslím Honza Kolář starší... nejsem si jistej z toho záběru, ale to je jedno🤣

Teď jsem zkouknul na Dynamo premium video z benzínky, a říkám si ty vole hoši, pivíčka, cigára, doutníky ... K němu si tam Čero ještě vyhlídl arašídový křupky ... Tohle vidět Sv. Venca Varaďů, ten by vylít jak čert z elektriky 🤬🤣
představ si, jak Varadovi sundávaj triko na namesti. Nebo uz jen to jak trenuje ty kok...ty Kelemena se Smejkalem

představ si, jak Varadovi sundávaj triko na namesti. Nebo uz jen to jak trenuje ty kok...ty Kelemena se Smejkalem
To je přesně ono....Pan Pešán je Pan Trenér ale zároveň to je určitě dost dobrý kamarád.
Na střídačce autorita, která na sobě nedává znát emoce ale jak jsem tu už jednou psal když jsem ho viděl na pódiu s kapelou Sebastian tak to byl uplně někdo jiný a jak vidno je to dost dobrý bavič a asi i tahoun oslav🙂🙂
Před sezónou jsem byl z jeho angažování rozpačitý ale zároveň jsem říkal, že mu my jako fanoušci musíme dát šanci a teď klidně napíšu.... "Doufám, že tady Pan Pešán s Panem Mlejnkem bude hodně dlouho"

Hele,jsem v imrvére v defenzívě,už na ně kašlu ;)

Ty doby,kdy kluk,jako hodně roztomilý,hezký,bezprostřední,ukecaný byl od tří let vytrénováný,že kamkoli jsme spolu vlezli,tak mazal za hezkýma maminkama a mlel a mlel a měl naučený,že na otázku,jestli je chlapeček,tak říkal,že jo,že má přece pindíka,ale malinkýho,né jako tatínek,tak to je pryč..:ROFLMAO::ROFLMAO:

Ty jsi vůl.. 😂
Hele, a nenosíš náhodou knír? Pak bych vše chápal. 🙂

Matěj Blümel Sparta, podepsáno na čtyři roky
Bohužel, k nám měl těch možností jít mnoho. Ale chápu, že po podpisu Stránského s Tomáškem by těžko hledal místo v top řadách, levný jistě také nebude, navíc stále preferuje zámoří. 🤷

Bohužel, k nám měl těch možností jít mnoho. Ale chápu, že po podpisu Stránského s Tomáškem by těžko hledal místo v top řadách, levný jistě také nebude, navíc stále preferuje zámoří. 🤷
Ve Spartě má slíbeno, že bude hrát vše, hlavně přesilovky a měl by být jeden z těch, na kterých to bude postavené.

U nás by takovou roli nedostal a nemám mu za zlé, že jde do Sparty, i když těch nabídek z naší strany šlo dost a vždy odmítl, protože preferoval NHL, no ozval se bohužel ve špatnou dobu a asi i preferoval Prahu.

Ve Spartě má slíbeno, že bude hrát vše, hlavně přesilovky a měl by být jeden z těch, na kterých to bude postavené.

U nás by takovou roli nedostal a nemám mu za zlé, že jde do Sparty, i když těch nabídek z naší strany šlo dost a vždy odmítl, protože preferoval NHL, no ozval se bohužel ve špatnou dobu a asi i preferoval Prahu.
Není všem dnům konec. Kolik mu bude? 29? Nová aréna, snaha konečně vyhrát zlato... 😉

Matěj Blümel Sparta, podepsáno na čtyři roky
Já mu vůbec nezazlívám Spartu. Ale zaráží mě že hráč jeho kvalit jde hrát Extraligu, když měl nabídky ze Švýcarska. To prostě nepochopím. Mohl hrát nejkvalitnější ligu v Evropě a vybere si radši tohle

Já docela věřím, že naopak ten Fejes půjde v naší hierarchii nahoru a klidně se může stát, že to bude náš trumf. Jak naskočil proti Třinci, byl hodně cítit. Naváže na to a klidně ho vidím postupně i stabilně v třetí pětce. Tu levou stranu budeme mít pokrytou. Čas Blumy přijde až zjistí, že se Spartou nic nevyhraje...
Jinak mu přeju určitě vše nej, ale ne proti nám...

Blima me docela mrzí, byl to synkuv nejoblíbenější hráč. Doufala jsem , že se vrátí zpátky do Pardic. Když mi předevčírem řekl, že jde do sparty, tak jsem tomu nechtěla věřit.
Ty jeho unikyv oslabení byly super.

Já docela věřím, že naopak ten Fejes půjde v naší hierarchii nahoru a klidně se může stát, že to bude náš trumf. Jak naskočil proti Třinci, byl hodně cítit. Naváže na to a klidně ho vidím postupně i stabilně v třetí pětce. Tu levou stranu budeme mít pokrytou. Čas Blumy přijde až zjistí, že se Spartou nic nevyhraje...
Jinak mu přeju určitě vše nej, ale ne proti nám...
Hlavně Hunter tu smlouvu bude mít minimálně o 500 - 700kk levnější, bych tipoval. 😉

Pešán jak před zvednutím poháru chtěl k sobě asistenty, taky pěkné gesto. Ať si Bláto kecá, co chce.. 🙂👍

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno