Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Nejkrásnější mi stále přijde to gesto Sedla, co jsem si všiml hned napoprvé. "Pojďme všichni, jedem!" To bylo tak krásně srdečné k fanouškům místo okamžitého vymýšlení ježdění koleček s pohárem nad hlavou. On ho okamžitě vezl k mantinelu našim fanouškům, nádherné spontánní gesto kapitána..Ale no tak
Schválně,kolikrát jste už prodloužení s následným přenosem viděli ?
Já 6x a pořád to nasávám,tu radost,emoce....nádhera....teda až na Hrabala,toho vola přetáčím![]()
KaždopádněZa me 90 pod strop![]()
Jsem bohužel tak dlouho v komatu, že mi unikají věci. Třeba chodit do práce, pozdravit se s rodinou, vlézt na centrifugu v Heřmaňáku....a dal nevímPlho, máš na to speciální vlákno
Tak jak? Byl bych pro něco udělat... sejít se, poznat se, pohoda...
Určitě navrhuji ale minimálně dvě podmínky:
1. Místo: Pardubice a blízké okolí, případně místo s dobrou dopravní obslužností
2. Možnost přespání pro přespolní
3. Termín bych viděl i vzhledem k dovoleným atd. na konec srpna/začátek září.
Co vy na to?
- michalcabala
- Odpovědi: 1
- Fórum: Diskuzní forum
DěkujiPlho, máš na to speciální vlákno
Tak jak? Byl bych pro něco udělat... sejít se, poznat se, pohoda...
Určitě navrhuji ale minimálně dvě podmínky:
1. Místo: Pardubice a blízké okolí, případně místo s dobrou dopravní obslužností
2. Možnost přespání pro přespolní
3. Termín bych viděl i vzhledem k dovoleným atd. na konec srpna/začátek září.
Co vy na to?
- michalcabala
- Odpovědi: 1
- Fórum: Diskuzní forum
Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.
menší paradox je v tom, že nejvíc bodů sbíral, když hrál centra. Od té doby, co ho nedávali na centra, protože je tam poloviční, těch bodů tolik nemá.Loučení s Kousym je sladkobolný. Ale přišlo v pravej čas. S pohárem nad hlavou.
Sedm medailí. Víc než mají některý kluby. Tři tituly, dvě stříbra, dva bronzy. Tři Pouzary k tomu.
Ale pak taky to, že v lednu 2020 mohl utéct a neutekl. To cením na stejnou úroveň s titulem.
Ať už to dohraje kdekoli, díky za všechno.
Hlavně že pitomci v médiích machrovali, že je reprezentant Gazda ve finále pouze osmý obránce a Lauko že hraje většinu času ve třetí..... Ale že oba měli zranění a Laukič hrál se sebezapřením si už nezjistí a pak se ani neomluví, hlavně že kydajíToliko k tomu, že se nevešel do sestavy
Tvl. co ty s těma ženskýma pořád nezažívášMinule mi přišla nabídnout,že mě umyje okna,když na to jako sám chlap kašlu a u druhý sedmičky vína z ní vypadlo,že je na tom balkóně nahatá,jen když ví,že tam čumímOdešla ve dvě ráno a od toho dne nejsme s jejím manželem zrovna kamáradi
Bydlím bokem,mám sousedy jen tyhle a pak pána důchodce,co u něj žije vnučka a tam má takovou mánii,že chodí od jara do podzimu kolem baráku v plavkách,nechci ji křivdit,ale pod metrák holka nemá ani omylem...zas tak růžové to není Kubo![]()
A co měl na starosti Mrtka?A katolický modleni![]()
To jsem si všiml hned napoprvý, řekl bych že měl rýmu a neměl kapesník, nic víc bych v tom nehledal, ono když zrovna sportuješ, tak se ti to spustíPouštím si zase poslední zápas finále. Docela mne pobavil rozhovor s Honzou Mandátem před prodloužením. Všimli jste si toho jeho pravidelného natahování nosem? No ještě že už ta hnusná léta má za sebou. A jestli mu zůstalo pouze tohle jako nějaký tik..![]()
Tak to já to měl tedy naopak. Když sem šel s rýmou na trénink, ihned mi tam přestala a bylo vse v pohodě. A pak sem buď lehnul, nebo to přešlo.To jsem si všiml hned napoprvý, řekl bych že měl rýmu a neměl kapesník, nic víc bych v tom nehledal, ono když zrovna sportuješ, tak se ti to spustí![]()
Hele,jsem v imrvére v defenzívě,už na ně kašluTvl. co ty s těma ženskýma pořád nezažívášOni se na tebe lepí i když nechceš, to je snad tvůj osud
Pošli dceru ať umyje okna, ať si mákne a budeš mít klid od sousedek![]()
A pravda, je čas si zopakovat poslední titul.. Co víc v sedmým zápase chtít. Vítkovickej trefí tyč prázdné brány, pak je blok před brankářem a obránce zvedne nohu, aby blokoval puk.. a místo toho to jde po zemi, tak projde gól pod nohou...
představ si, jak Varadovi sundávaj triko na namesti. Nebo uz jen to jak trenuje ty kok...ty Kelemena se SmejkalemTeď jsem zkouknul na Dynamo premium video z benzínky, a říkám si ty vole hoši, pivíčka, cigára, doutníky ... K němu si tam Čero ještě vyhlídl arašídový křupky ... Tohle vidět Sv. Venca Varaďů, ten by vylít jak čert z elektriky![]()
To je přesně ono....Pan Pešán je Pan Trenér ale zároveň to je určitě dost dobrý kamarád.představ si, jak Varadovi sundávaj triko na namesti. Nebo uz jen to jak trenuje ty kok...ty Kelemena se Smejkalem
Hele,jsem v imrvére v defenzívě,už na ně kašlu
Ty doby,kdy kluk,jako hodně roztomilý,hezký,bezprostřední,ukecaný byl od tří let vytrénováný,že kamkoli jsme spolu vlezli,tak mazal za hezkýma maminkama a mlel a mlel a měl naučený,že na otázku,jestli je chlapeček,tak říkal,že jo,že má přece pindíka,ale malinkýho,né jako tatínek,tak to je pryč..![]()
Bohužel, k nám měl těch možností jít mnoho. Ale chápu, že po podpisu Stránského s Tomáškem by těžko hledal místo v top řadách, levný jistě také nebude, navíc stále preferuje zámoří.Matěj Blümel Sparta, podepsáno na čtyři roky
Ve Spartě má slíbeno, že bude hrát vše, hlavně přesilovky a měl by být jeden z těch, na kterých to bude postavené.Bohužel, k nám měl těch možností jít mnoho. Ale chápu, že po podpisu Stránského s Tomáškem by těžko hledal místo v top řadách, levný jistě také nebude, navíc stále preferuje zámoří.![]()
Není všem dnům konec. Kolik mu bude? 29? Nová aréna, snaha konečně vyhrát zlato...Ve Spartě má slíbeno, že bude hrát vše, hlavně přesilovky a měl by být jeden z těch, na kterých to bude postavené.
U nás by takovou roli nedostal a nemám mu za zlé, že jde do Sparty, i když těch nabídek z naší strany šlo dost a vždy odmítl, protože preferoval NHL, no ozval se bohužel ve špatnou dobu a asi i preferoval Prahu.
Já mu vůbec nezazlívám Spartu. Ale zaráží mě že hráč jeho kvalit jde hrát Extraligu, když měl nabídky ze Švýcarska. To prostě nepochopím. Mohl hrát nejkvalitnější ligu v Evropě a vybere si radši tohleMatěj Blümel Sparta, podepsáno na čtyři roky
Hlavně Hunter tu smlouvu bude mít minimálně o 500 - 700kk levnější, bych tipoval.Já docela věřím, že naopak ten Fejes půjde v naší hierarchii nahoru a klidně se může stát, že to bude náš trumf. Jak naskočil proti Třinci, byl hodně cítit. Naváže na to a klidně ho vidím postupně i stabilně v třetí pětce. Tu levou stranu budeme mít pokrytou. Čas Blumy přijde až zjistí, že se Spartou nic nevyhraje...
Jinak mu přeju určitě vše nej, ale ne proti nám...