Hokej

To, že Kousy skončí jednou přijít muselo. Ale letos parádně začal a nemůžu se z svit pocitu, že na ukončení angažmá v Dynamu už tuto sezónu se významně podepsal jistý lempl toho času z Vítkovic, který hnusnym netrestanym faulem na hlavu tu pěkně rozjetou sezónu přerušil a pak už se do toho Kousy tak nedostal. Kdyby hrál celou sezónu tak, jako na začátku, věřím, že by třeba ještě o rok prodloužil.

Jak se to vůbec rozhoduje-> proč tam není třeba Rákos? Kterej toho odehrál za Ačko víc jak Hrádek.
Na poháru seš pokud odehrajes min. 50% sezóny (Vomáčkovi k tomu chyběli 3 zápasy) nebo nastoupis ve finálový sérii. Hrádek splnil bod 2. Nastoupil ve finále. Sice jen na 4 vteřiny, ale to stačí. Bambus má bohužel smůlu 🤷

Jak se to vůbec rozhoduje-> proč tam není třeba Rákos? Kterej toho odehrál za Ačko víc jak Hrádek.
Hradys ví, jak vstoupit mezi nesmrtelný 👍😁 Btw loni nějakej Brňák nastoupil na 1 vteřinu posledního zápasu a taky je vyrytej na podstavci 😁
A tenkrát Špágr v Plzni ne, nastoupil asi na jedno střídání a taky byl na poháru....jednou se dotknul tuším puku za bránou a šel střídat, pokud si dobře pamatuju....

Dobrá otázka. Vysvětluje to v tom „vnořeném“ tweetu, kde mj. píše:

„Proč? Podle Herního řádu může mít jméno na poháru pouze hráč, který v sezoně odehrál za vítězný tým alespoň 50 % zápasů, nebo naskočil alespoň do jednoho duelu finálové série. První podmínku Hrádek nesplnil - většinu základní části strávil na hostování v Olomouci a za Dynamo odehrál v součtu s play off pouze 12 zápasů. Druhou podmínku už ale díky zmíněným čtyřem sekundám splnil a dočká se tak svého jména na Masarykově poháru.“

Edit: A pak že čtyři vteřiny je málo.

Hypoteticky(!), pokud by hráč za sezónu odehrál za vítězný tým o jediný zápas méně, než co by mu vydalo na 50 % všech zápasů a zároveň by odehrál všechny zápasy play-off kromě finálové série (třeba zranění), klidně s 30 góly včetně vítězných a celkově s 60 kb., pak by dle tohoto pravidla na poháru chyběl.

Hypoteticky(!), pokud by hráč za sezónu odehrál za vítězný tým o jediný zápas méně, než co by mu vydalo na 50 % všech zápasů a zároveň by odehrál všechny zápasy play-off kromě finálové série (třeba zranění), klidně s 30 góly včetně vítězných a celkově s 60 kb., pak by dle tohoto pravidla na poháru chyběl.
Aha, divný...

Koho to tam vůbec včera nesl na ramenou na koni Subík?😂 Já na to že dálky špatně viděl. On má ohromnou sílu 💪😇😂

Ptali se pana Mlejnka, že se mluví o tom, že by měl odejít a on toto tvrzení odmítl s tím, že má platnou smlouvu v Pardubicích a že se extrémně těší na další sezónu u nás.

Jsem rád, že pokračují, protože titulem to nekončí, titulem to začíná

Jenom zase samozvani experti meli jasno 🤷‍♂️
Asi jako dnes nějaký článek,jak byl Kuba Lauko v play off zklamání a jak ty prachy za něj přišly vniveč..

Co na tom,že kluk sotva chodil a na led šel na hranici,možná za ní sebeobětování se pro tým..

Jak nic nikam nepíšu,tak jsem chtěl naťukat sakra ostrou reakci,ale pak vylezla moc pěkná sousedka v kalhotkách a tričku nabírat sluníčko na balkón,tak jsem šel radši dělat,že stříhám stromky :p

Asi jako dnes nějaký článek,jak byl Kuba Lauko v play off zklamání a jak ty prachy za něj přišly vniveč..

Co na tom,že kluk sotva chodil a na led šel na hranici,možná za ní sebeobětování se pro tým..

Jak nic nikam nepíšu,tak jsem chtěl naťukat sakra ostrou reakci,ale pak vylezla moc pěkná sousedka v kalhotkách a tričku nabírat sluníčko na balkón,tak jsem šel radši dělat,že stříhám stromky :p
To myslíš určitě tohle... hrozný :poop:

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno