Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Je to tato:Nevíte někdo, jak se jmenuje ta písnička, kterou si pouští v kabině po výhře? Jak říkal Smejk, že nám jí musej pustit?![]()
Je to tato:
Doplnila bych Kondela.. Když přijeli na Stresor a přivezli kyblTahoun oslav, Smejkal, Kelemen, Lauko, Mandat a Hradek s Vomackou![]()
Včera jsem ji taky hledalaNevíte někdo, jak se jmenuje ta písnička, kterou si pouští v kabině po výhře? Jak říkal Smejk, že nám jí musej pustit?![]()
A udělat českou verzi co? To by mohl Márdi vytvořit ne?.YeeesMoc díky. Ta se musí příští rok pouštět na zimáku
![]()
Je to tato:
Je to tato:
Tak koho by jste vybrali? Těžká volba, ale já Wildu
Tak koho by jste vybrali? Těžká volba, ale já Wildu
Za pivo, párek a StarobrnoKoukám, že v Liborstánu se s tím neserou....10 "posil"![]()
Nehlasuju to je jako vybrat které dítě máš radšiJá taky Willíka... Letos ten tým hodně podržel...
Mohl by ale myslím že on nebude ten který by tohle chtěl dělat.Kousy bude chybet, diky za vse! Chapu, ze chce jeste hrat extraligu, jednou by ale stejne mohl vychovavat mlady v Bcku…
Za mě jasně Nestrašil; mohl nás vyndat hattrickem v každým zápase, ale neudělal to.Nestrašila asi spíš ne,ale jinak váham![]()
Rozumím tiZa mě jasně Nestrašil; mohl nás vyndat hattrickem v každým zápase, ale neudělal to.