Hokej

Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..

Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout.. 😉
Díky za odpověď, jsem ráda, že tady byl takovou dobu. Ale Mechov mě mrzí teda. 🤷🏼‍♀️

Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..

Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout.. 😉
Kousy do Hradce určitě nejde....

Mám pochopení pro všechny pragmatické důvody. Ale stejně z toho nemám radost.
Bude v mechově víc Pardubáků než v Pardubicích?

Za mě super oslava a Petr Dědek tomu prostě dal tu pomyslnou třešničku na dortu a on je taky pořádný šoumen a umí za to vzít.

Jen ať slaví, to, že máme titul je jen díky němu a a tohle si zasloužil.

Já jsem si to dnes užil maximálně, Červus nezklamal, totální introvert, ale určitě si to užil a i Willda není zrovna extra slavíci typ. Zato Kelemen, Gazda a Smejkal, to jsou divočáci a to bude motor týmu v oslavách.

A na konec, Adélka nezklamala a její vystoupení bez chyby.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno