Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Milan to tam nahoře určitě vše sledoval a do své kroniky pečlivě zaznamenal...škoda, že se toho našeho titulu nedožil pan Černický, a jak symbolicky dva roky po jeho odchodu slavíme titul, takže ten titul bych chtěl věnovat i jemuVěřím, že on by to do naší kroniky svým klasickým způsobem popsal....
Jo už je vidím, jak se Zbyňou, Jiřinem a dalšími pardubáky slaví ještě dneskaMilan to tam nahoře určitě vše sledoval a do své kroniky pečlivě zaznamenal...![]()
nevim, proč tam ti idioti šijou i rok.Nutno dodat, že do spalovny jde nyní mistrovský merch Třince.
Měl by hroznou radost a věřím, že ji má, ať už "kdekoliv".škoda, že se toho našeho titulu nedožil pan Černický, a jak symbolicky dva roky po jeho odchodu slavíme titul, takže ten titul bych chtěl věnovat i jemuVěřím, že on by to do naší kroniky svým klasickým způsobem popsal....
Nejakej tým nedaleko, aby se dal udělat nějaký větší výjezd vlakem před začátkem ligy...Soupeři pro naše domácí zápasy v CHL : Top kvalita č.1 - tedy někdo ze švédských či finských týmů, další Top - jeden ze švýcarských klubů a k nim třeba Herning ?
No a na cesty ven ? Tychy ? Salzburg ? Davos ? Kolner Haie - tedy odveta u nich jako našeho hosta na Hockeytown Cupu ?
To je taky čerstvý,tak dva týdny cca.Z Facebooku Dynama Fans...
už si já vůl ani nepamatuju jeho jméno. Vlevo nahoře. Jsem nevěděl že taky
Suprovej pohodář. Achjo...
To je v prdeli...To je taky čerstvý,tak dva týdny cca.
Tam to hážou do vysokých pecí.Nutno dodat, že do spalovny jde nyní mistrovský merch Třince.
No mě před chvílí v práci řekli, smrdí z tebe chlast, pohybuj se od každého tak tři metry dalekoTeď jsem se omylem zahlédnul v zrcadle a vypadám velice podobně![]()
Na zimák bych šel na Frölundu, Kolín, Tapparu nebo Davos.Tak zatím známí možní soupeři v nové sezoně CHL :
Tak koho chcete vidět u nás doma a kam by jste naopak rádi vyrazili ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Švédsko
Frölunda Göteborg (šampioni CHL)
Skellefteå AIK
Växjö Lakers
Rögle Ängelholm
Rakouská/LEDNÍ hokejová liga
Graz99ers
KAC Klagenfurt
Red Bull Salzburg
Česko
Dynamo Pardubice
HC Plzeň
Bílí Tygři Liberec
Finsko
Tappara Tampere
KooKoo Kouvola
SaiPa Lappeenranta
Německo
Kölner Haie
Adler Mannheim
Švýcarsko
HC Davos
Fribourg-Gottéron
Genève-Servette
Challenger ligy
Herning (DEN)
Bordeaux Boxers (FRA)
Storhamar Hamar (NOR)
GKS Tychy (POL)
.... neřídíš linkový autobus, že ne? Že ne?No mě před chvílí v práci řekli, smrdí z tebe chlast, pohybuj se od každého tak tři metry daleko![]()
Kolega na mě prej: "Vypadáš dobře". Tak mu říkám že kdybych včera slavil, tak přijdu do práce až v pondělí a to ještě možná.... neřídíš linkový autobus, že ne? Že ne?![]()