Hokej

Já jsem tak strašně šťastnej.

Dnes by můj nebožtík táta (velkej fanda Pardubickýho hokeje) slavil 65. narozeniny. A tam nahoře teď určitě taky slaví titul.

Beru jeho fandres a jedu na Pernštýňák. Vidíme se tam.
Určitě si tam užije solidní párty s Milošem a Zbyňkem.. Tihle dva po revoluci dokázali pozvednout HC Pardubice... 😉

Ten dnešní titul patří i jim.. 👍❤️

Já to bohužel nerisknu, zítra máme v práci nějakou kontrolu na BOZP a tak všeobecně, jinak už bych objednával taxíka. Na nealku bych to přežil, ale to nevyspání...pořádně si to všichni užijte, ať už jste a budete kdekoliv!

Tak mám zítra co číst. Neměl jsem nervy se na to dívat, tak jsem šel ven. Cítím obrovskou úlevu, satisfakci pro všechny kluky a to je bohužel všechno. Poslouchal jsem rozhovory po zápase na Radiožurnálu. Nejprve rozhovor s Loukotou, který mne nahlodal a pak rozhovor se Sedlákem, který mne utvrdil. Zítra Sednu a napíšu mail na APK panu Loukotovi. Budu se snažit být slušný, nevím, jestli to zvládnu. Ten produkt, jehož jméno on tak srdnatě s Pešinou chrání, je jeden velký hnus a jedna velká žumpa. Ale nekažme si radost. Máme titul, je to tam! Dokázali jsme to navzdory všem a všemu. Kluci, děkujeme !
Nevrátil se Autobusák? Mohl by tu s námi slavit. :)

Každopádně obrovská úleva, celému týmu a všem kolem velké díky. A díky i Vám, pane Dědku. Jen taková poznámka do Polska: nechat si ujet v prodloužení dva na jednoho Sedla s Červusem je opravdový majstrštyk...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno