Rahmed
Hattrickový hrdina
- 3,517
- 3,170
Na zlomeninu vypadá dobře na lávce 

Tak prej Sedlo zlomená ruka mi píše kámoš z třince a růžicka klíční kost
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak prej Sedlo zlomená ruka mi píše kámoš z třince a růžicka klíční kost
Žolíka si člověk přece nevyhodí z ruky v prvním koleA proč že ten Fídžis první zápasy nehrál? Ptám se pro kamaráda
Možný je všechno v dnešní době. Jsem rád že je mizerný informátor a doktor!!A nefetuje kámoš?
Ale jestli dá hattrick,tak ho mezi sebe vezmou,prej..A taky tu bylo, že ho nepřijala kabina...
Proto je musíme porazit...To co letos předváděj Poláci v kooperaci s rozhodčíma je snad ten největší hnůj v dějinách...
Teď luxusní pasaz od nás..0Proč zase jen branime, už nejednou jsme na to doplatili
Já jsem tuším někde četl, že byl zmrdeček už ve škole, ale nevím jestli to byl on.To byl Flynn takova mrdka i ve Liberci nebo každýho zkurví až ta hrozba, že půjdeš k peci?
AnoTo byl Flynn takova mrdka i v Liberci nebo každýho zkurví až ta hrozba, že půjdeš k peci?
A Nestrašila nevidí na ledě ani střídačceTrefí Lauka a prase řekne Sedlák![]()
už to mělo byt klidně zas o tři....Tohle jsme ted měli využít, už tam byly zatavený, škoda.....
to neni valka,to jsou chvilema jatka a sumo dohromadyDnes z toho rozhodčí udělali totální válku, od začátku říkají, my tady jsme jen tak, je to na vás jak se porvete.