Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hlavně jsem čekal velký přínos od Kautíka.Letošní finále ani to loňské nebylo o bráně za mě je to o útoku tady je fakt problém že máme zatím produktivní jen jeden útok. Se Spartou pomáhal Kelemen, Smejkal, Kondelík ve finále to zatím nelepí a to potřebujeme změnit.
A on tam není žádnejHlavně jsem čekal velký přínos od Kautíka.
Tak na jeho obranu. Rok nehrál. A je to fakt znát, kdo dělal nějaký sport. Trénovat můžeš jak chceš, ale zápasy jsou pak úplně o něčem jiném. Kor ty v play-off. Dalo se čekat, že to bude takové.Hlavně jsem čekal velký přínos od Kautíka.
Tento pán mi zachránil achilovku. Všechno m nejlepší
Přesně si říkám to samé.....Tomášek a Stránský posunou minimálně jednu lajnu na úroveň naší 1.lajny a třeba jí i bodově přeskočej, což by mi nevdilo....ta tíha by díky tomu neležela jen na dvou hráčích.Tak příchodem Tomáška a Stránského se nám útočná síla zvýší, snad vydrží Červus sbírat body jak letos a příští rok už bychom měli být i na případné finále připravení, snad nám vydrží zdraví.
Od návratu už ale uběhla dost dlouhá doba. Nebojím se tvrdit, že Kauta ta pauza hodně změnila. Bojí se? Nebo? Já bych se nedivil, i když má asi dlouhou smlouvu, že je na hraně s nedobrovolným odchodem.Tak na jeho obranu. Rok nehrál. A je to fakt znát, kdo dělal nějaký sport. Trénovat můžeš jak chceš, ale zápasy jsou pak úplně o něčem jiném. Kor ty v play-off. Dalo se čekat, že to bude takové.
Příští sezonu věřím, že to nakopne víc. Od něj se ty góly cekaj (v play-off 2 je pro něj málo)
Proto mě mrzí odchod Jonese. Ten tu letos ještě měl být.
Pak to mohlo být zajímavější
Kaut - Sedlák - Cervenka
Jones - Kondelik - Smejkal
Kelemen - Sobotka - Lauko
Mandát - Poulicek - Vondracek
Je otázka jestli je reálné, aby očekávání příští rok naplnili, jak Kaut, tak Stránský. První přesilovku bude hrát jen jeden z nich. Je dost pravděpodobné, že jeden z nich bude dost za očekáváním a cena/výkon tam dost sedět nebude. Ostatně mnozí se loni divili, že začal dělat méně bodů Radil. No aby ne, když tu minutu a půl byl na jeho místě na první přesilovce Červenka...Tak na jeho obranu. Rok nehrál. A je to fakt znát, kdo dělal nějaký sport. Trénovat můžeš jak chceš, ale zápasy jsou pak úplně o něčem jiném. Kor ty v play-off. Dalo se čekat, že to bude takové.
Příští sezonu věřím, že to nakopne víc. Od něj se ty góly cekaj (v play-off 2 je pro něj málo)
Proto mě mrzí odchod Jonese. Ten tu letos ještě měl být.
Pak to mohlo být zajímavější
Kaut - Sedlák - Cervenka
Jones - Kondelik - Smejkal
Kelemen - Sobotka - Lauko
Mandát - Poulicek - Vondracek
Já bych očekával i výraznou reflexi klubu co se naší obrany v PO týče. Těch gólů dostáváme strašně moc, už se Spartou, teď poslední zápasy dokonce 5 a 4, toť zřetelným signálem, že někteří hráči v týmu na tuto úroveň nemají.Tak příchodem Tomáška a Stránského se nám útočná síla zvýší, snad vydrží Červus sbírat body jak letos a příští rok už bychom měli být i na případné finále připravení, snad nám vydrží zdraví.
jmenovitě kteří?Já bych očekával i výraznou reflexi klubu co se naší obrany v PO týče. Těch gólů dostáváme strašně moc, už se Spartou, teď poslední zápasy dokonce 5 a 4, toť zřetelným signálem, že někteří hráči v týmu na tuto úroveň nemají.
To je samozřejmě třeba případ od případu detailně analyzovat. Od toho máme právě sportovní úsek. Nechci teď sám házet vinu na jednoho nebo druhého, ovšem z takového množství obdržených gólů je patrné, že obrana má od ideálního fungování opravdu daleko. Někteří můžou mít samozřejmě za to, že to jsou góly Willdy, ale já vidím jako primární příčinu nadměrné množství individuálních chyb.jmenovitě kteří?
Třeba brání blbě útočníci.To je samozřejmě třeba případ od případu detailně analyzovat. Od toho máme právě sportovní úsek. Nechci teď sám házet vinu na jednoho nebo druhého, ovšem z takového množství obdržených gólů je patrné, že obrana má od ideálního fungování opravdu daleko. Někteří můžou mít samozřejmě za to, že to jsou góly Willdy, ale já vidím jako primární příčinu nadměrné množství individuálních chyb.
Vyhráli jsme ZČ....vyřadili jsme Kometu, Spartu a ve finále hrajem zatím 2:2 s Třincem....semi se Spartou hráli hráči prakticky celou nemocní....do finále jsme měli nejtěžší možnou cestu a ve finále máme jednoho z nejtěžších, možná nejtěžšího soupeře a ty řekneš, že na to někteří hráči nemají??Já bych očekával i výraznou reflexi klubu co se naší obrany v PO týče. Těch gólů dostáváme strašně moc, už se Spartou, teď poslední zápasy dokonce 5 a 4, toť zřetelným signálem, že někteří hráči v týmu na tuto úroveň nemají.
No jenže u Radila byl vždycky problém, že jeho forma s blížícím se play-off klesala. A porovnávat Červenku a Radila?Je otázka jestli je reálné, aby očekávání příští rok naplnili, jak Kaut, tak Stránský. První přesilovku bude hrát jen jeden z nich. Je dost pravděpodobné, že jeden z nich bude dost za očekáváním a cena/výkon tam dost sedět nebude. Ostatně mnozí se loni divili, že začal dělat méně bodů Radil. No aby ne, když tu minutu a půl byl na jeho místě na první přesilovce Červenka...
Jakou tam mas sestavu?Rozehřívačku na PS2 bychom měli![]()
Marek MečiarJakou tam mas sestavu?![]()
Kaut určitě není na nějakým nedobrovolným odchodu. Má smlouvu ještě na 8let. On sám přiznal že koleno bude v pohodě až tak za rok nebo možná dva. Tuhle sezonu o něj strach má, to je fakt. Ale všichni to vědí. Mohl by být lepší ale pozici má fakt jistouOd návratu už ale uběhla dost dlouhá doba. Nebojím se tvrdit, že Kauta ta pauza hodně změnila. Bojí se? Nebo? Já bych se nedivil, i když má asi dlouhou smlouvu, že je na hraně s nedobrovolným odchodem.
Nejde to hodit jen na něj.
Třinec má hloubku kádru a vždy vypluje někdo, kdo rozhodne. To u nás prostě není. Nás nyní vidím jako outsidery série.
Jones? Nebyl odejit, protože se dělalo misto pro McHerču?
Proč zas zminuješ Willa?To je samozřejmě třeba případ od případu detailně analyzovat. Od toho máme právě sportovní úsek. Nechci teď sám házet vinu na jednoho nebo druhého, ovšem z takového množství obdržených gólů je patrné, že obrana má od ideálního fungování opravdu daleko. Někteří můžou mít samozřejmě za to, že to jsou góly Willdy, ale já vidím jako primární příčinu nadměrné množství individuálních chyb.
ze sezóny 07/08Jakou tam mas sestavu?![]()
dyť píše, že "dostáváme hodně gólů, ale Will za to nemůže"-> chválí Willa.... Tak kde problém...Proč zas zminuješ Willa?tvl
![]()
Ja nic neporovnavam. Jen pisu, ze neslo cekat, ze bude mit bod na zapas Cervenka i Radil a stejne to bude za rok s Kaut/Stransky. Nechápu proč přesilovku vůbec nehraje Mandát. Z leváků v útoku má dost možná nejlepší střelu. U druhé přesilovky se člověk spíš modlí, aby gól nedostala, než že by nějaký vstrelila...No jenže u Radila byl vždycky problém, že jeho forma s blížícím se play-off klesala. A porovnávat Červenku a Radila?
Ano, na první PP bude buď Kaut nebo Stránský - každopádně u nás je teď problém, že máme vice méně jednu PP. Všechno hrajeme přes osu Sedlák - Červenka - Kostalek (Ted se přidá Stránský)
Pokud do druhý PP přijde Tomášek a dá se tam Kaut s Ceresnakem, tak se ta síla bude moct rozložit.
Lajna Kousal - Zohorna - Radil mi přišlo, že v play-off vždycky zhasla