Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To nechceš vědět.....Tvl. jsem nestihl začátek a zapnul to až těsně předtím než dal Sedlo na 1:2... Můžete mi někdo říct, co se dělo na začátku, byly to góly Willdy nebo ne? díky
Tohle klidně může vyvážit štěstí.Já taky ale Sklenář v té bráně pak nestojí a Willda je taky jen člověk a co ho tady několik sezón sleduju tak je to asi i hodně citlivej člověk, kterej si hodně věcí asi dost bere a 4 prohraný finále Play off je prostě strašák i pro největšího flegmatika a někde v zadu to v hlavě prostě má.
Nejsem odborník úplně i když jsem v mládí chytal ale asi jo, proto podle mě šel ven. A možná i proto aby dostal tým impuls a začali hrátTvl. jsem nestihl začátek a zapnul to až těsně předtím než dal Sedlo na 1:2... Můžete mi někdo říct, co se dělo na začátku, byly to góly Willdy nebo ne? díky
Stejne jako Hudacka na WillaNajednou se chodí k videu. Zákrok Hrehorcaka na Dvořáka viděli rozhodčí moc dobře stejně jako včera Roman na Sedláka. Jen věděli, že kdyby šli k videu bylo by to za 5 a nashledanou..
Rum ti funguje dobřeNevím jestli to je rumem ale hlavu mu snad netrefil ne?
Za mě ho v tom úplně nechala obrana začátek byl jak kdyby včerejší třetí třetina neskončila... Ale za mě dobře že šel Will ven odpočine hlavně v hlavě a na pátý bude redy.Tvl. jsem nestihl začátek a zapnul to až těsně předtím než dal Sedlo na 1:2... Můžete mi někdo říct, co se dělo na začátku, byly to góly Willdy nebo ne? díky
Ze odpovime a zmenime momentum. Dodnes sice nevim co to je, ale zmenili jsme ho pekneCo, že bude Sweník učit?![]()
to byl Sikora, takze úplně čistýFrajer ani neměl puk, proč to dělal. Smrdí to 5
Ještě ne dokonale. Zatím ještě to může být kontra Pepek od Třince, kdy si budeme myslet, srovnáno, v klidu.
AnoZe odpovime a zmenime momentum. Dodnes sice nevim co to je, ale zmenili jsme ho pekne
Ano. Já jsem zkoušel vtip
![]()
Bohužel s tímhle handicapem proti Třinci nastupuje v play-off každý tým. Proto jsem doufal, že ty hnusáky letos nepotkáme, poněvadž s nimi často vůbec nejde o hokej, ale zákulisní hry, viz co píšeš nebo sejmutí tlaku z rozhodčích, když APK nesmyslně vyvrátí včerejší ofsajd..Najednou se chodí k videu. Zákrok Hrehorcaka na Dvořáka viděli rozhodčí moc dobře stejně jako včera Roman na Sedláka. Jen věděli, že kdyby šli k videu bylo by to za 5 a nashledanou..
V Třinci na to mají Gymnázium a nadstavba je orientace v půlkruhu rozhodčíchAle jak si poležel slavnej Siki... to on umí
To by bylo momentumJá bych ten Třinec překvapil a dal tam zase Willa![]()
To bych normálně osobně šel koupit prášky na hlavu ať si Filip zobneJá bych ten Třinec překvapil a dal tam zase Willa![]()