Já doufám, že privolam nemožné jako se to už párkrát povedlo. Ale dnes tomu fakt nějak nevěřím...a lucas003 najednou mlčí
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já doufám, že privolam nemožné jako se to už párkrát povedlo. Ale dnes tomu fakt nějak nevěřím...a lucas003 najednou mlčí
Taky ne, u mě mlčí už delší dobuTo netuším![]()
Hlavně nezakřikni. Tímhle jen přivoláváš třinecký gól..a lucas003 najednou mlčí
A včera za stavu 4:1 pro nás jsi věřil? Pokud ano, je to dobré znamení a dám lajk.Já doufám, že privolam nemožné jako se to už párkrát povedlo. Ale dnes tomu fakt nějak nevěřím...
Mám to úplně stejně. Teď nutím syna, ať se rychle nechá vyzkoušet ode mne z dějepisu. Dokud mám přenos vypnutý..ani vyrovnání mě nedonutí ten zápas pustit....třeba to, že se nedívám nakonec přinese štěstí.![]()
Tak to je vážné. Voláme Pepka! Holly833 Dr.Dutošvarc

Jestli jsi právě označil střelce našeho vítězného gólu dneska, tak paráda.když vidim dokola toho Kautíka na přesilovce, tak bych ty pokusy o jeho reinkarnaci nechal snad na pristi sezonu
Co, že bude Sweník učit?Tak tohle jsem opravdu necekal
Nevěřil. Ale snížení na 3:4 jsem čekal dřív. Když bylo asi tři minuty do konce a Kacetl šel poprvé ven, tak jsem věřil v gól do prázdné a konec. Ale fakt mě nenapadlo, že necháme jet v power play beka prakticky od modré samotného na Willa....A včera za stavu 4:1 pro nás jsi věřil? Pokud ano, je to dobré znamení a dám lajk.![]()
včera jsme jich dostali ve 3.třetině docela dost a krásnej ofenzivní hokej jsme ani tak nehráli.....Jestli neni lepsi, nechat si vzdycky dat par golu, abychom mohli zacit hrat krasnej ofenzivni hokej![]()
Uvidíme, jak to vyhodnotí Sklenář. Jemu docela věřím.Jinak jestli byl do včerejška Willda v hlavě nastavenej na Play off.....tak po dnešku bude v hlavě asi hodně rozhozenej....a nejsem si uplně jistej jestli ho ještě do brány zkoušet.
Já taky ale Sklenář v té bráně pak nestojí a Willda je taky jen člověk a co ho tady několik sezón sleduju tak je to asi i hodně citlivej člověk, kterej si hodně věcí asi dost bere a 4 prohraný finále Play off je prostě strašák i pro největšího flegmatika a někde v zadu to v hlavě prostě má.Uvidíme, jak to vyhodnotí Sklenář. Jemu docela věřím.
Frajer ani neměl puk, proč to dělal. Smrdí to 5Sob teda hodně tvrdě
Uvidíme no, viděl bych to na dvojkuFrajer ani neměl puk, proč to dělal. Smrdí to 5
Nene beru zpět max 2Uvidíme no, viděl bych to na dvojku
TakyUvidíme no, viděl bych to na dvojku
Nevím jestli to je rumem ale hlavu mu snad netrefil ne?Sob teda hodně tvrdě
Zákrok Sobotky na SikoruCo zkoumají?
Ostrá kosaTakyat me neserou uz!A ten kufr si narvou do prdele