Hokej

Já bych chtěl mít tolik optimismu co někteří tady, mám asi jen ještě v živé paměti ty sedmé zápasy, mám před sebou jak Mandát brečel jak malé dítě a taky vím co byl důsledek toho, že titul nebyl.

Ne, nebyly to sedmé zápasy, byly to ty zápasy, které jsme totálně nezvládli v průběhu série, přesně ten co jsme odehráli včera a historie se nám opět začíná opakovat.

Ke všemu od stavu 4:2 už byl na ledě hlavně Třinec, který dnes na nás vlítne a bude jen otázka času zda ten tlak ustojime a nějak to umlatime, nebo z toho tlaku dá nějaké góly a kolik. Pokud to ustojime, šance na vítězství bude.

Teď už oddrit každé střídání, neřešit co bylo, je a bude, ale kazdej následující shift do konce série odfárat na 100% bez ohledu na cokoliv a uvidíme kam nás to dovede!

To nepopírám. Vcera to meli umlátit. Jen proste to beru tak, byt jsem nehrál hokej, ale florbal, tak proste taky jsem zažil zápasy, kdy jsme to dokázali umlátit a kdy ne. A snazili jsme držet stejný vzorec (ale je to florbal). To je proste sport.

A hlavně Třinec za poslední roky ukázal, ze je schopny udělat nemožný.

Spis me osobně vic než prohra serou odchody Sobotky a Lauka. Protoze zápas prohrát můžeš, i ve kterém ses lepší. Proste se to sejde. Ale nahradit dva útočníky (centra k tomu jeste), kteří mají na hru celkem podstatný vliv.
Právě proto, že Třinec dokáže udělat nemožný....a my mu to ještě tak strašně ulehčíme.
Mě nevadí prohra po skvělém výkonu protože vím, že to bylo odmakaný od začátku do konce....mě vadí prohra o které po dvou třetinách ani snad nemohla být řeč....ale my jsme nastoupili do poslední 3.třetiny totálně zesraní a nechali jsme je hrát....to je to co mě sere....tady se stále opakuje, že snad nikdo nečekal, že je dáme 4:0 na zápasy ale včera večer to prostě mělo být 3:0 pro nás....tam není nic....co by ten ztracený zápas mohlo omluvit.
A když vím....jak se naši hráči dokážou v hlavách uplně rozložit tak mám obavy, že dnes nás Třinec nepustí k ničemu(doufám, že se pletu).

Teď Pan Mroviec celkem hezky popsal důvod rozhodnutí o tom ofsajdu.
Tak mě tak napadlo....když je videotrenér pod tlakem cca půlminuty kdy musí najít záběr a rozhodnout se....s tím, že kontroluje ofsajd i případně bránění golmanovi a další věci....jestli by těch typků u video nemělo sedět víc a každý na něco jiného(pokud je to tedy možné).

Ráj na zemi....
Ale PR mají zmáknutý, všechna čest
Kdybychom to dotáhli do vítězného konce, tak by přestaly ty onanující články nad Třincem. Všichni už je zase vidí mistrem. Je mi z toho špatně. Třeba to vybičuje naše k lepšímu výkonu.

Tak mě tak napadlo....když je videotrenér pod tlakem cca půlminuty kdy musí najít záběr a rozhodnout se....s tím, že kontroluje ofsajd i případně bránění golmanovi a další věci....jestli by těch typků u video nemělo sedět víc a každý na něco jiného(pokud je to tedy možné).
Myslím, že v pravidlech žádná půlminuta není. Třeba Sparta udělala výzvu těsně před vhazovaním cca 40 s po gólu. Nesmí se jenom začít hrát.

No ale v elektronický tužce říkali,že to byl ofsajd! 🤔
No stejně jsme to měli zkusit,získali bysme 5minutovej timeout na uklidnění,i kdyby gól platil..🤷 (jasně, řešíme to s "benefit of hindsight",když víme,že jsme ten gól dostali i v pěti)
Každopádně naše modrá je strašnej průchoďák, kdyby tam naši vybírali vstupný,tak vydělaj víc než na lístcích na zápas..🙃
A naše hra proti 6, ta si ani nezaslouží komentář,ale všichni víme,kdo tam chybí! 🤩
To je přesně ono tam byl záběr šikmo a noha asi nebyla úplně na zemi. A buch jeto. Proto se nedivím, když tam mají chvilku času, tak volí raději toto řešení i s tím když víme jak nám tyto věci jdou na ruku.

...Třinec má prý nejvíce kamer v extralize, prý není průkazný závěr, ČT ho nemá, O2 by ho měla...
Pešan říká, že se musel rozhodnout za 45 s. Sparta mohla čekat až do dalšího vhazování. Tak já už ten pravidlům nerozumím...

...Třinec má prý nejvíce kamer v extralize, prý není průkazný závěr, ČT ho nemá, O2 by ho měla...
Pešan říká, že se musel rozhodnout za 45 s. Sparta mohla čekat až do dalšího vhazování. Tak já už ten pravidlům nerozumím...
Nedvěd by si tu výzvu mohl vzít ještě teď a ještě by se to vrátilo ke stavu 4:2…

Co to je za volovinu? Ten offside je vidět i na sestřihu na sport.cz. Tím nechci říct, že to včera trenéři nějak pojebali, prostě to je složitá situace, nevím, co mají za záběry, jakým směrem uvažovali, ale tvrdit, že offside kamera ukázala, že to offside nebyl, když to v té TV bylo celkem dobře vidět, to mi hlava nebere?

Ja myslim ,ze SPA ma dva lidi , nekde jsem videl zaber jak pracuji "nahore"... Nevim jak je to u nas

Daniel Vladař (PHI, 3 úspěšnost, 29 % odchytů, 29 % zákroků 60:00
Co to ten Vladař dělal? Odchytával splašené tučňáky, nebo co to je za statistiku? 😀

Omlouvám se za některé moje včerejší výroky, emoce za mě mluvily, radši to příště vypnu hned a půjdu si lehnout...

Každopádně nový den, nový zápas, poučení pro kluky, že takový styl hry co předváděli ve druhé půlce zápasu prostě není pro ně. Tak vzhůru Dynamo ať je to po dnešku 3-1. 🙏❤️🤍

Chtěl bych se také omluvit videokouči a Pešimu, že si nevzal včera výzvu, ukázalo se to jako správné rozhodnutí, chlap má přiznat chybu, a tak se omlouvám...že v emocích jsem řekl, že ho mají vyhodit...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno