Hokej

Když jsem projížděl eliteprospects, tak mě zaujalo, že u Kela se objevila doba trvání smlouvy do 2030. Něco mi uniklo? Já měl pocit, že podepisoval na dvě a půl, když přicházel. Když to budou mít správně, určitě se zlobit nebudu...

Tenhle krýgl potřebuju 🤩.....v Dynamo stylu, samozřejmě 🤷😁 Pane Voneš....? 🤔😁

Naposledy upraveno:
Na Dynamo premium jsou videa z benzinky a oslav na lede. Super zabery s pokriky typu ,,Kondel za kasu, Kondel za kasu” 😀

Martin Kaut vzal na konci oslavy srdcare fanouska Honzu s downem na led. Super moment, Kaut je borec po lidske strance. Jsem rad, ze je tady a ze tady bude jeste dlouho. Doufam, ze potrenuje a zvedne se po zraneni i hokejove a zavre hubu temhle placalum typu Koreis, ktery rad hodnoti smlouvy, jako kdyby je mel platit on.

Kdyz jsme u toho Koreise, tak taky placal, jak je Kelo placeny jako utocnik do prvni lajny. Vyjadruje se, jako kdyby u tech vsech kontraktu byl, placal na entou. A i kdyby byl placen jak McDavid, muze mu to byt jedno, protoze ten klub nefinancuje.

Kelo presne plni svoji roli, v play off strasne neprijemny hrac a i diky nemu jsme vyhrali. Jen tak dal!

Kdyz jsme u toho Koreise, tak taky placal, jak je Kelo placeny jako utocnik do prvni lajny. Vyjadruje se, jako kdyby u tech vsech kontraktu byl, placal na entou. A i kdyby byl placen jak McDavid, muze mu to byt jedno, protoze ten klub nefinancuje.

Kelo presne plni svoji roli, v play off strasne neprijemny hrac a i diky nemu jsme vyhrali. Jen tak dal!
Spoléhá na to že ho lidi poslouchají a proto placa nesmysly. Několikrát jsem mu napsal že mluví o platech hráčů jako kdyby byl majitelem klubu, jednou mi odepsal, že to jsou samozřejmě spekulace, ale taky že ví jaká je cena hráčů na daných postech, tady bych viděl, že mívá info od Smolenaka který má agenturu

Na Dynamo premium jsou videa z benzinky a oslav na lede. Super zabery s pokriky typu ,,Kondel za kasu, Kondel za kasu” 😀

Martin Kaut vzal na konci oslavy srdcare fanouska Honzu s downem na led. Super moment, Kaut je borec po lidske strance. Jsem rad, ze je tady a ze tady bude jeste dlouho. Doufam, ze potrenuje a zvedne se po zraneni i hokejove a zavre hubu temhle placalum typu Koreis, ktery rad hodnoti smlouvy, jako kdyby je mel platit on.

S tím začal Laukič 😁 - tam na Kondela křiknul: "proč jsi za kasou?"
Za ní totiž byl pokladní který mohl mít výšku něco kolem 2 metrů, jako Kondel, a hairstyle taky hodně podobný jako Kondel 👨‍🦲
Z toho to vzniklo "Kondel za kasou, Kondel za kasou"! :ROFLMAO:
1777751854126.webp

S tím začal Laukič 😁 - tam na Kondela křiknul: "proč jsi za kasou?"
Za ní totiž byl pokladní který mohl mít výšku něco kolem 2 metrů, jako Kondel, a hairstyle taky hodně podobný jako Kondel 👨‍🦲
Z toho to vzniklo "Kondel za kasou, Kondel za kasou"! :ROFLMAO:
Náhled přílohy 8135
Koukám, že pan Chramousky se taky vetřel....😁

Asi zavedu cenzuru slov... A "Koreis" tam bude jako první 🤣
Mě nenachytáš. Jsem nepolapitelný. S chatem gpt se ti vždycky vysmeknu. :dance:
  • Corey’s, Koreys, Carys, Coris, Choris, Korys, Karis, Karys, Corays, Korreis, Koreysse, Koriess, Corais, Carais, Korais, Corayss, Korrys, Corisse, Korrays, Koryss, Karais, Charyss, Corysse, Korisse, Koryse, Korays, Coriys, Koryce, Koreyce, Koréys, Karéys, Coréez, Korreys, Koryeis, Koryeiss, Corayssse, Koryess, Coraisse, Koryssé, Carays, Coreys, Coréysse, Koreiss, Karisse, Korrisse, Koryssé, Koryeisse, Coréysse, Coréeis, Korryssé, Karays, Coréysé, Koraysse
A kdybys náhodou všechno vychytal, nasadím hloupéhp plácala. A ten je nesmrtelný

Mě nenachytáš. Jsem nepolapitelný. S chatem gpt se ti vždycky vysmeknu. :dance:
  • Corey’s, Koreys, Carys, Coris, Choris, Korys, Karis, Karys, Corays, Korreis, Koreysse, Koriess, Corais, Carais, Korais, Corayss, Korrys, Corisse, Korrays, Koryss, Karais, Charyss, Corysse, Korisse, Koryse, Korays, Coriys, Koryce, Koreyce, Koréys, Karéys, Coréez, Korreys, Koryeis, Koryeiss, Corayssse, Koryess, Coraisse, Koryssé, Carays, Coreys, Coréysse, Koreiss, Karisse, Korrisse, Koryssé, Koryeisse, Coréysse, Coréeis, Korryssé, Karays, Coréysé, Koraysse
A kdybys náhodou všechno vychytal, nasadím hloupéhp plácala. A ten je nesmrtelný
Dnes už jsou takové možnosti, že kdybych se fakt nasral a dal tomu tak týden, neprojde nic z toho 😁

Noy jak se stále "braním" dresům, protože jsem jebnutej a zkrátka se mi nelíbí...tak udělám výjimku a jeden si koupím. Akorát fakt nevím jakého hráče 🥲🤣

V televizi reklama na Mountfield "Dny sekání". Nějak tam zapomněli dát záběry z play-off 24 a 25.. To by sedělo docela solidně, jak jsme je posekali. 🙂

Po zisku titulu jsem nostalgicky vzpomínal jak ta cesta pana Dědka začala. Hned se mně vybavilo představení písmena "D" na hrudi a vlnu odporu, která následovala ihned po představení, kdy fanoušci křičeli, že s tímhle si dres nikdy nekoupi.

Následovalo modré individuum, které k nám zabloudilo z nějaké bláznivé planety a už tady zůstalo. Opět se křičelo co je to za obludu, kde je kůň, kde je pevně zakotvena Pardubická hokejová tradice.

Pan Dědek do klubu vtrhl jak uragán, od začátku přetvářel klub do nového moderního kabátu v duchu moderních trendů, překopal vše co šlo, i když si byl vědom že na začátku to bude boj i s vlastními fanoušky.

Po šesti letech s hrdostí nosíme na prsou "D" a Hakyto se stal miláčkem publika ať k němu máme výhrady jaké chceme a ta organizace je po této době úplně na jiné úrovni, nebojím se napsat, že v extralize nám v marketingu může trochu konkurovat jen Sparta, jinak nikdo.

ŠEST LET, pouhých šest let pan Dědek dostal barazovy tým až na vrchol, kdy se nám podařilo získat double a patříme mezi TOP kluby v Evropě. Z těchto šesti let jsme ke všemu v posledních třech letech byli ve finále. Nepamatuji si jiného majitele, který by toto dokázal.

Jeho přirozená radost po zisku titulu je pochopitelná a naprosto zasloužená, děkuji.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno