Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Spoléhá na to že ho lidi poslouchají a proto placa nesmysly. Několikrát jsem mu napsal že mluví o platech hráčů jako kdyby byl majitelem klubu, jednou mi odepsal, že to jsou samozřejmě spekulace, ale taky že ví jaká je cena hráčů na daných postech, tady bych viděl, že mívá info od Smolenaka který má agenturuKdyz jsme u toho Koreise, tak taky placal, jak je Kelo placeny jako utocnik do prvni lajny. Vyjadruje se, jako kdyby u tech vsech kontraktu byl, placal na entou. A i kdyby byl placen jak McDavid, muze mu to byt jedno, protoze ten klub nefinancuje.
Kelo presne plni svoji roli, v play off strasne neprijemny hrac a i diky nemu jsme vyhrali. Jen tak dal!
Poprvé dnes i nějaký ten panáček na titul (Diplomático, nic "lepšího" u nás v hospodě nemají)Proč mi to děláte, už jsem zas mistrovsky zlitej![]()
Na Dynamo premium jsou videa z benzinky a oslav na lede. Super zabery s pokriky typu ,,Kondel za kasu, Kondel za kasu”
Martin Kaut vzal na konci oslavy srdcare fanouska Honzu s downem na led. Super moment, Kaut je borec po lidske strance. Jsem rad, ze je tady a ze tady bude jeste dlouho. Doufam, ze potrenuje a zvedne se po zraneni i hokejove a zavre hubu temhle placalum typu Koreis, ktery rad hodnoti smlouvy, jako kdyby je mel platit on.

Asi zavedu cenzuru slov... A "Koreis" tam bude jako prvníNa pana závistivého a zamindrákovaného pana Koreise se z vysoka.......
Koukám, že pan Chramousky se taky vetřel....S tím začal Laukič- tam na Kondela křiknul: "proč jsi za kasou?"
Za ní totiž byl pokladní který mohl mít výšku něco kolem 2 metrů, jako Kondel, a hairstyle taky hodně podobný jako Kondel
Z toho to vzniklo "Kondel za kasou, Kondel za kasou"!
Náhled přílohy 8135
Mě nenachytáš. Jsem nepolapitelný. S chatem gpt se ti vždycky vysmeknu.Asi zavedu cenzuru slov... A "Koreis" tam bude jako první![]()

Stejně jsou některý ty "příběhy" hustý...
Dnes už jsou takové možnosti, že kdybych se fakt nasral a dal tomu tak týden, neprojde nic z tohoMě nenachytáš. Jsem nepolapitelný. S chatem gpt se ti vždycky vysmeknu.
A kdybys náhodou všechno vychytal, nasadím hloupéhp plácala. A ten je nesmrtelný
- Corey’s, Koreys, Carys, Coris, Choris, Korys, Karis, Karys, Corays, Korreis, Koreysse, Koriess, Corais, Carais, Korais, Corayss, Korrys, Corisse, Korrays, Koryss, Karais, Charyss, Corysse, Korisse, Koryse, Korays, Coriys, Koryce, Koreyce, Koréys, Karéys, Coréez, Korreys, Koryeis, Koryeiss, Corayssse, Koryess, Coraisse, Koryssé, Carays, Coreys, Coréysse, Koreiss, Karisse, Korrisse, Koryssé, Koryeisse, Coréysse, Coréeis, Korryssé, Karays, Coréysé, Koraysse
Dyť už držím hubu. Jsem taky Mistr, tak jsem si kapku zamachroval. NoooDnes už jsou takové možnosti, že kdybych se fakt nasral a dal tomu tak týden, neprojde nic z toho![]()
Samozřejmě vše byl vtip. Srát na tyhle "odborníky". Můžou mít sice v lecčem pravdu, ale je vidět jak nám to z mnoha důvodů nepřejí.Dyť už držím hubu. Jsem taky Mistr, tak jsem si kapku zamachroval. Nooo![]()
A k tomu svým způsobem naprosto šílený příběh Huntera....Stejně jsou některý ty "příběhy" hustý...
Stráňa... v BOLESLAVI "odložený"
Mig... že "se uvidí"
Sob... "nechtěný a odložený" ve Sraltě
atd. atd.![]()
Však kdybych to měl vypsat všechno...A k tomu svým způsobem naprosto šílený příběh Huntera....
Ano....i příběh Mandyho je mininálně na zfilmování.Však kdybych to měl vypsat všechno...![]()