Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Taky si zítra budu šetřit nervy a protože mám odpolední tak budu narozdíl odedneška v tý práci fakt něco dělat....Zítra půjdu raději pracovat na zahradu, světlo na konci tunelu zhaslo, beru to i z let minulých, kdy jsme přesně tyhle zápasy nezvládli a v sedmém brečeli, že titul není.
Třetí rok převádíme stále stejné kolapsy, které do finále nepatří. Můžeme se utěšovat že je to stále 2:1, ale tomu týmu se nedá věřit a Třinec je nejvíc play off tým ze všech a ten z tohoto oživení z klinické smrti bude těžit maximum.
Za mě je tenhle výkon ve finále nepřijatelný, dnes jsme po právu všem pro smích a takhle mě už dlouho nikdo nenasral jak hráči Pardubic.
Zítra existují jen dvě možnosti.To jsme prosrali snad ještě víc než Procházka s Ulbergem. Zítra extrémně důležitý zápas pro další průběh série, musíme vyhrát za každou cenu.
zitra nastoupi Feyes a Bambus =>
zaskok zarucen ;-)
A Kousalzitra nastoupi Feyes a Bambus => zaskok zarucen ;-)
on asi sám nevěřil že by to byl ofsajd a byla ta možnost že by nakonec taky nebyl a to máš uz za 2 minuty...bylo to 50 na 50..na tohle to prostě nejde svést, ale to že vedeš o 3 góly a neudržíš to... tohle jde za týmem... Mlejnek říkal že taktika byla hrát jako první 2 třetiny... nechápu kde se teda vzal ten beton 17 minut v kuse v podstatě.Pokud videokouč řekl Pešánovi, že to byl nejspíš ofsajd, jak tvrdí v rozhovoru, tak teda nechápu proč si tu výzvu Pešán nevzal. I kdyby neuspěl, tak dvě minuty nedostane...
moudrá to ženaTakle jste tady nadávali v série se Spartou, že je konec.. A že to nedají..Blaznite.. Jsou dvě možnosti.. Buď to byla facka a poučí se.. A nebo se to posere celé. Zítra budeme chytřejší.
A seš si jistej že by je nedostal? Podle pravidel asi ne ... Ale jaká by byla realita? To víme, trochu ho chápu... Už byl poslán výsledkem výzvy do hajzlu rozhodčími mockrátPokud videokouč řekl Pešánovi, že to byl nejspíš ofsajd, jak tvrdí v rozhovoru, tak teda nechápu proč si tu výzvu Pešán nevzal. I kdyby neuspěl, tak dvě minuty nedostane...
Ale zas na druhou stranu si všimni, že to ukazovali i hráči.. A jediný Třinec má kameru na care... Tam se asi trena malinko posral..A seš si jistej že by je nedostal? Podle pravidel asi ne ... Ale jaká by byla realita? To víme, trochu ho chápu... Už byl poslán výsledkem výzvy do hajzlu rozhodčími mockrát
Nevím, co je pro tebe nepřijatelné, u tebe je buď všechno super nebo všechno špatně. Možná jsme hráli třetí třetinu až zbytečné pasivně, ale obětavě a dost střel jsme zblokovali. a oni moc šancí neměli. Kdyby nepřišlo to pochybení a vzali si výzvu, tak jsme ten zápas vyhráli a budeš tady chválit, že jsme to zvládli.Zítra půjdu raději pracovat na zahradu, světlo na konci tunelu zhaslo, beru to i z let minulých, kdy jsme přesně tyhle zápasy nezvládli a v sedmém brečeli, že titul není.
Třetí rok převádíme stále stejné kolapsy, které do finále nepatří. Můžeme se utěšovat že je to stále 2:1, ale tomu týmu se nedá věřit a Třinec je nejvíc play off tým ze všech a ten z tohoto oživení z klinické smrti bude těžit maximum.
Za mě je tenhle výkon ve finále nepřijatelný, dnes jsme po právu všem pro smích a takhle mě už dlouho nikdo nenasral jak hráči Pardubic.
Že hrajeme do kopce to víme dlouho. i ten první gól popelářů byl po předchozím neodpiskanem faulu na Vondráčka. O faulech na Sedla to už je takový smutný kolorit. Velký neštěstí taky vidím v tom, že za stavu 3:1 a 4:1 jsme tam měli pár tutovek. Hrozná Škoda např. že Kelovi prdla hokejka. Ať si berou na každou třetinu nový a ty ohraný ať dojebou až do konce na tréninku. Tohle už mě fakt sere. To není zdaleka poprvý. Mělo se dát na 5:1. To už by se nezvedliKaždej zápas má svý momentum, dneska to byla "2". Do tý doby (33. minuta) jsme byli jasně lepší a měli zápas pod kontrolou, oni krom "1" neměli vůbec nic. Nemělo se to stát, navíc v přerušený hře a s vědomím, že zebry čekaj na každou příležitost...
Tak ono stačilo místo týče v prodl. trefit o pár cm bránu a finále a celý rok 2024 (rekord 121 bodů v ZČ) mohl být popisován jako skvělý a příkladný. Dnes ho všichni proklínají a dávají jako odstrašující případ, protože pár cm.. Já ten rok a ten nezískaný titul pořád vidím hlavně kvůli tlakům v zákulisí Třince a zebrám. Což je letos taky, ale paradoxně letos tam je vidět velká šance udělat to i navzdory zebrám a je fakt Škoda že dneska to nevyšlo. Všem jsme mohli naprosto zavřít huby. To by nikdo nečekal. Těšil jsem se na to...Nevím, co je pro tebe nepřijatelné, u tebe je buď všechno super nebo všechno špatně. Možná jsme hráli třetí třetinu až zbytečné pasivně, ale obětavě a dost střel jsme zblokovali. a oni moc šancí neměli. Kdyby nepřišlo to pochybení a vzali si výzvu, tak jsme ten zápas vyhráli a budeš tady chválit, že jsme to zvládli.
Asi tak...Pokud videokouč řekl Pešánovi, že to byl nejspíš ofsajd, jak tvrdí v rozhovoru, tak teda nechápu proč si tu výzvu Pešán nevzal. I kdyby neuspěl, tak dvě minuty nedostane...

Tak videokouc asi pár záběru viděl. A udělat ze situace nejspíš ofsajd prokazatelny neofsajd nevím. Chyba. Velká chyba...A seš si jistej že by je nedostal? Podle pravidel asi ne ... Ale jaká by byla realita? To víme, trochu ho chápu... Už byl poslán výsledkem výzvy do hajzlu rozhodčími mockrát
Ty hokejky to je něco každý zápas několik...Že hrajeme do kopce to víme dlouho. i ten první gól popelářů byl po předchozím neodpiskanem faulu na Vondráčka. O faulech na Sedla to už je takový smutný kolorit. Velký neštěstí taky vidím v tom, že za stavu 3:1 a 4:1 jsme tam měli pár tutovek. Hrozná Škoda např. že Kelovi prdla hokejka. Ať si berou na každou třetinu nový a ty ohraný ať dojebou až do konce na tréninku. Tohle už mě fakt sere. To není zdaleka poprvý. Mělo se dát na 5:1. To už by se nezvedli
Problém taky je, že u naší střídačky do nás zebry hustili a nedali nám čas.. Jo když má Třinec minutu a půl navíc na důkladné zanalyzování, to je pak taky něco jinýho...Tak videokouc asi pár záběru viděl. A udělat ze situace nejspíš ofsajd prokazatelny neofsajd nevím. Chyba. Velká chyba...
To by nenastalo, díky kamerovému zázemí Třince by se zjistilo ano nebo ne, právě (na velice vysoké procento)Náhled přílohy 7882
![]()
Dynamo přišlo o luxusní náskok i útočníky! Ofsajd? Možná jsem udělal chybu, říká Pešán | Hokej.cz - web českého hokeje
Hokejisté Pardubic měli skvěle nakročeno k tomu, aby už po třetím finálovém zápase urvali luxusní balík mečbolů. Ve 27. minutě vedli už 4:1, ale Oceláři podruhé v letošním play off dokázali tento stav překlopit na svou stranu – drama před vyprodanou Werk Arenou rozsekl v čase 75:51 Marko Daňo.www.hokej.cz
Však pokud se neprokáže a je odpověď - "Nevím", tak nikdo do čtyř nejde, trak o čem je řeč?
Berme to z lepší stránky... Vedli bychom 3:0... Pak by se všem našim rozklepaly ruce... 3:1... pak by tam bylo to nepřijemné, že přeci to musí ukončit doma... 3:2, pak by to bylo v hlavách, že to nezvládli 3:3... a najednou by si ani nenahráli z metru...Sám Pešán řekne, že mu video trenér řekl, že to ofsajd pravděpodobně byl, takže maximálně hrozilo, že nebude průkazný záběr, gól bude platit, ale dvě minuty nedostaneme. Tohle je bohužel jeho připosranost, že si stejně výzvu nevezme. Ofsajd to byl, takže by to dál bylo o dva góly a ještě by je to srazilo, že se to neuznalo a ten zápas bychom velmi pravděpodobně vyhráli.
No jako Bambuse doufám už fakt ne.. Stránskej by se měl posunout na centra a do 4. buďto Kousala nebo Fejese. Poulíčka do třetí na centra, a na křídlo buďto Fejese nebo Bobbyho.zitra nastoupi Feyes a Bambus => zaskok zarucen ;-)
Tak on Třinec to samozřejmě věděl, že to je asi offside nebo minimálně hodně hraniční, tak logicky na buly dost spěchal...Problém taky je, že u naší střídačky do nás zebry hustili a nedali nám čas.. Jo když má Třinec minutu a půl navíc na důkladné zanalyzování, to je pak taky něco jinýho...
No nevím. Pokud měl v první půli zápasu Třinec chvíli nějaký tlak, tak to bylo většinou, když byla na ledě Sobotkova lajna...Já očekávám že se to trochu rozhází protože dnes ta třetí s Poulíčkem byla poloviční Sob bude chybět a Lauko s jeho dravostí taky oba dva jsou přesně hráči do PO ty prostě chceš. Jejich absence bude cítit víc jak kdyby vypadl třeba Kaut .