Adam Kašpar
Zkušený bek
- 851
- 824
Taky mě to sere,ale co? Umřel někdo? neSorry ale příjde ti normální, že poserem zápas ve finále kde vedem 4:1 a mohli jsme ho v klidu dohrát a vést v sérii 3:0??
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Taky mě to sere,ale co? Umřel někdo? neSorry ale příjde ti normální, že poserem zápas ve finále kde vedem 4:1 a mohli jsme ho v klidu dohrát a vést v sérii 3:0??
Protože hlava, rozhodčí, Třinec a my -2 hráčiRozumím, ale počkal bych s tím až na zítra po utkání. Na koni asi nejsme, ale v prdeli taky ne, zítra vyhrajeme, bude to 3:1, dokončíme to doma. Proč by to nemohlo být takhle.
Seš mě ukradenej dělej si co chceš snad seš i dospělej! Naivko!Tak to vidíš ty a ani nevíš co píšeš.Nejraději bych tě posla doprdele,ale nemám na to náladu ani chut
A ty mi polib prdel debile!!!!!!!!!!!!!!!! nazdarSeš mě ukradenej dělej si co chceš snad seš i dospělej! Naivko!
Ale houby. Vždyť to byla otázka času s tou hrou. Bylo jasné, že v power play velké šance přijdou. Na to mají útok až moc kvalitní. Oni vůbec nevěděli co mají dělat, co hrát mimo přesilovek. Až do doby, co jsme začali hrát styl "vyjed z pásma, odevzdej puk a běž střídat" a rezignovali na jakýkoliv hokej....A kolik měli šancí než jsme dostali ten gól z ofsajdu? Jednu na začátku třetí třetiny a pak už nic.
Klidně i 4:3. Hlavne pro násUvidíme zítra, já věřím ve 4:1 na zápasy... posrali jsme to dneska, zítra se to opakovat nebude a titul budeme slavit doma.
Ten jejich kvalitní útok byl celou třetí třetinu bezradný a nebyli si schopni vytvořit do gólu z ofsajdu nic.Ale houby. Vždyť to byla otázka času s tou hrou. Bylo jasné, že v power play velké šance přijdou. Na to mají útok až moc kvalitní. Oni vůbec nevěděli co mají dělat, co hrát mimo přesilovek. Až do doby, co jsme začali hrát styl "vyjed z pásma, odevzdej puk a běž střídat" a rezignovali na jakýkoliv hokej....
na 7. zápas jsem předem rozhodnutej nekoukat. Na to už fakt nemám a dnes mi hoši na to ještě dodali náboje.Klidně i 4:3. Hlavne pro nás.
Jo dneska jsme asi všichni nasraní. Kdo by nebyl. Ale ted je přesně ten důležitý moment tenhle zapas hodit za hlavu. Respektive poučit se z nej. Ze ti kluci proste musí makat cely 60 minut.
Ted kluky musíme podpořit
Jaký limit?Ano, přesně tak, ale dneska to bolí moc, hodně moc
P.S. ten limit 30s už mě taky začíná pěkně srát
Možná si to pust znova. Třeba střelu Flynna do prázdné, což byl prakticky tutový gól...Ten jejich kvalitní útok byl celou třetí třetinu bezradný a nebyli si schopni vytvořit do gólu z ofsajdu nic.
máš třetí finále, vidíš nějaký poučení? já ne... zítra se mohlo v klidu hrát o titul, místo toho budeme pod tlakem a budeme dělat pravděpodobně dělat chyby, oni jsou v laufu po dnešku... za stavu 2:2 fakt s nima nechceš hrát další zápasy...Snad nás to dnes dostatečně poučí!
ja bych bral bod z venku zlatem... ale potomhle výkonu ztrácim víru i v ten bod...To byla i dnes....
Sice pod tlakem, ale uhrajeme to kvalitou a kombinační hrou, prostě je přejedeme, dnes malé zaváhání ale jede se dalmáš třetí finále, vidíš nějaký poučení? já ne... zítra se mohlo v klidu hrát o titul, místo toho budeme pod tlakem a budeme dělat pravděpodobně dělat chyby, oni jsou v laufu po dnešku... za stavu 2:2 fakt s nima nechceš hrát další zápasy...
Takže mu má hrábnout jako půlce lidí tady nebo?No, tak hlavně že Fíla není rozhozenej
![]()