Hokej

Rozumím, ale počkal bych s tím až na zítra po utkání. Na koni asi nejsme, ale v prdeli taky ne, zítra vyhrajeme, bude to 3:1, dokončíme to doma. Proč by to nemohlo být takhle.
Protože hlava, rozhodčí, Třinec a my -2 hráči

Třinec nejsou žádní nazdárci. Tam ten duch vítězů pořád je. Porad tam jsou hráči, co vyhráli 5x titul, pořád tam jsou hráči, co otočili sérii z 3:0.

Naši se proste nesmí posrat. A zítra vyhrát. Bohužel. Mohli dneska zvýšit na 3:0. Nestalo se. Jedeme dál, nebyl to zápas, kde bychom si nevěděli rady, jak na ně.

A kolik měli šancí než jsme dostali ten gól z ofsajdu? Jednu na začátku třetí třetiny a pak už nic.
Ale houby. Vždyť to byla otázka času s tou hrou. Bylo jasné, že v power play velké šance přijdou. Na to mají útok až moc kvalitní. Oni vůbec nevěděli co mají dělat, co hrát mimo přesilovek. Až do doby, co jsme začali hrát styl "vyjed z pásma, odevzdej puk a běž střídat" a rezignovali na jakýkoliv hokej....

Vždyť je tady po tom výsledku aspoň větší vzrušo. Být to 3:0 byla by tady nuda..
Ne samozřejmě zpět do reality, dneska jsme je měli na lopate je to škoda, ale tohle musíme hodit za hlavu. Stalo se a už to nejde vzít zpět.
Pořád je to 2:1 na zápasy a máme to ve svých rukou...

Dnes Kondelík a Kelemen super jen doufám, že nedochází síla. Já fakt nevím co chceme víc vedeme o tři góly ticho na zimáku, z Musila uděláme náhradníka v televizi pláčou Will chytá skvěle, Kacetl v nervech a to fakt šetříme síly protože víme?

Uvidíme zítra, já věřím ve 4:1 na zápasy... posrali jsme to dneska, zítra se to opakovat nebude a titul budeme slavit doma.
Klidně i 4:3. Hlavne pro nás 🙂.

Jo dneska jsme asi všichni nasraní. Kdo by nebyl. Ale ted je přesně ten důležitý moment tenhle zapas hodit za hlavu. Respektive poučit se z nej. Ze ti kluci proste musí makat cely 60 minut.
Ted kluky musíme podpořit

Čech by po tomhle měl letět. Jo je to těsný, ale prostě to tam musí najít.

Celou základní část se nadávalo na Willa, celé play off se chválí. Za mě je ale stejně dobrý, jako byl loni – jen jsme až do dnešní 55. minuty hráli před ním mnohem lépe než dříve. Prostě žádný gólman nebude hvězda, když se na to hráči před ním vykašlou.

Ale houby. Vždyť to byla otázka času s tou hrou. Bylo jasné, že v power play velké šance přijdou. Na to mají útok až moc kvalitní. Oni vůbec nevěděli co mají dělat, co hrát mimo přesilovek. Až do doby, co jsme začali hrát styl "vyjed z pásma, odevzdej puk a běž střídat" a rezignovali na jakýkoliv hokej....
Ten jejich kvalitní útok byl celou třetí třetinu bezradný a nebyli si schopni vytvořit do gólu z ofsajdu nic.

Klidně i 4:3. Hlavne pro nás 🙂.

Jo dneska jsme asi všichni nasraní. Kdo by nebyl. Ale ted je přesně ten důležitý moment tenhle zapas hodit za hlavu. Respektive poučit se z nej. Ze ti kluci proste musí makat cely 60 minut.
Ted kluky musíme podpořit
na 7. zápas jsem předem rozhodnutej nekoukat. Na to už fakt nemám a dnes mi hoši na to ještě dodali náboje.

Já jsem se hlavně bál toho, že když povedeme v sérii 3:0, aby se borci moc neuchlácholili že teď už to mají v kapse.

A místo toho sleduju, jak k tomu dojde ještě mnohem dřív.

A to že se kvůli absenci Soba rozpadly lajny neberu. Dokázali jsme porazit Spartu bez Kondela a Pouly. Dokázali jsme porazit Spartu s virózou v kabině. Zabralo přeskládání lajn. Dokázali jsme porazit Spartu navzdory zebrám, navzdory všemu, tak to prostě musí jít i teď.

Na sítích to zase jede, fantom Kacetl, Třinec to není náhoda. Zbytečně jsme nim dovolili vyrovnat. Proč nemůžou hrát aktivněji za stavu 4:2.

No, tak hlavně že Fíla není rozhozenej 🙄
Tím neříkám že za všechno může on. Tohle byla kumulace chyb tak od půlky týmu včetně realizáku.

Scheisse 😖🤬😡

Snad nás to dnes dostatečně poučí!
máš třetí finále, vidíš nějaký poučení? já ne... zítra se mohlo v klidu hrát o titul, místo toho budeme pod tlakem a budeme dělat pravděpodobně dělat chyby, oni jsou v laufu po dnešku... za stavu 2:2 fakt s nima nechceš hrát další zápasy...

No, já pořád nepochopil Autobusákuv konec, to je pro mě větší záhada, než to, co jsme předvedli na konci zápasu. Dobrá, zítra znova, v neděli jim dávám poslední šanci. :) víc už za vstup letos nedám. Zítra se dívat nebudu. Čau v neděli na zimaku. 👍

proč se každý zápas v play off řeší gól z ofsajdu? nepamatuju tohle nikdy... čas začít s tím něco dělat od svazu...

Za normálních okolností nás tenhle zápas bude stát sérii. Pokud se tímhle Třinec probudí a začne si věřit, tak to už není jen o nás. Přitom stačilo prohrát alespoň normálně a ne takhle. Ale na druhou stranu je na hokeji krásné to, že se dějou zázraky a nevyzpytatelné věci v něm. Snad ten zázrak předvedeme tentokrát my a nesrazi nás to. Budu v to doufat!

Tak abychom si to zopakovali. Třinecké góly dnes padly:
1. z přesilovky, která vyplynula ze hry po neodpískaném faulu na druhou stranu,​
2. z vymyšlené přesilovky - "nedovolené bránění" - hráč třince prakticky nedrží hokejku, náš hráč mu ji vyšťouchne zespod​
3. po offsidu - zde chápu, proč si naši nevzali výzvu - jsme v třinci a zebry jsou schopné vymyslet cokoliv pro to, aby se nejednalo o offside a záběr byl označen za neprůkazný, nebo, v tom horším případě, označen za postavení ON-side a přišel by dvouminutový trest 3 minuty před koncem... a to nechceš​
4. z naší neschopnosti bránit a dobře přistupovat k hráčům​
5. v prodloužení - to mohlo dopadnout jakkoliv - tohle byl zároveň jediný třinecký gól při hře 5 na 5​

V náš neprospěch rozhodla hra v nerovnovážném stavu a zítra ráno s tím musí něco začít dělat, aby to nedopadlo ještě hůř. Hráli jsme velmi dobře 55 minut, škoda té koncovky zápasu.

Pořád to je vedení 2:1, ano, je to škoda - mohli jsme mít "mečbol," ano, teď to bolí, ale zítra je nový den, nový zápas a pokud je Drak na koni (což si nejsem tak jistý), tak by to chtělo zítra posadit zpátky Koně na koně. A jsem si jistý že to dokážeme. Za Dynamo!

máš třetí finále, vidíš nějaký poučení? já ne... zítra se mohlo v klidu hrát o titul, místo toho budeme pod tlakem a budeme dělat pravděpodobně dělat chyby, oni jsou v laufu po dnešku... za stavu 2:2 fakt s nima nechceš hrát další zápasy...
Sice pod tlakem, ale uhrajeme to kvalitou a kombinační hrou, prostě je přejedeme, dnes malé zaváhání ale jede se dal

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno