Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Blbost, že tady kolega vyzývá na osobní střet jako ve školce ale ok ses dobrej s tím fakacemTak to jo![]()
Měli to zkusit automaticky,i kdyby to nevyšlo,furt by bylo lepší hrát pak 6:4 než 6:5Kundratkuv gól z offsidu. No jo no. Výzva se nestihla
To se mi zdá paradoxně i výhodnější v téhle situaci, vzhledem k možnosti vyhazování puku z pásma.Měli to zkusit automaticky,i kdyby to nevyšlo,furt by bylo lepší hrát pak 6:4 než 6:5![]()
DíkBlbost, že tady kolega vyzývá na osobní střet jako ve školce ale ok ses dobrej s tím fakacem
V Třinci je to vždycky offside, to jste zapomněli?To se mi zdá paradoxně i výhodnější v téhle situaci, vzhledem k možnosti vyhazování puku z pásma.
tak ono když kouči poláků mají asi tak o minutu a půl dýl času na zkoumání... to je těžký, nás hnali hned buď a neboNa co máme video kouče?
To celkem po právu, my si to mohli taky vybudovat na našem stadionu. Ovšem fair play má své limity, našemu videokouči logicky ti třinečtí po gólu nevolali..Já teda nechápu když v tý boudě mají dvacet tisíc kamer na ofsajd údajně, proč teda jsme neměli kloudný záběr k dispozici.
že by ty byly jen pro domácí?
no nevim.. to se nedostaneš vůbec k pukuTo se mi zdá paradoxně i výhodnější v téhle situaci, vzhledem k možnosti vyhazování puku z pásma.
no tak to je asi jasný, čekal bys něco jinýhoJá teda nechápu když v tý boudě mají dvacet tisíc kamer na ofsajd údajně, proč teda jsme neměli kloudný záběr k dispozici.
že by ty byly jen pro domácí?
Zase když takto odehráli 7. Zápas proti Spartě, bylo tu plno chvály. A teď nemluvím o toběJesti budem jen bránit a odhazovat puky, tak blbě skončíme...