Hokej

Dnes jsme odehráli skvěle první a druhou třetinu a ve třetí vůbec nic a dostali jsme dva góly. Proč neodehrajeme konečně celých 60 minut to fakt nevím. Doma pro změnu to nic bylo vždy ve druhých třetinách, nyní je to ve třetí.

Většinou to tak vychází, když se hraje 6 na 5 že tam bude jeden hráč navíc no
ale tam měli víc přesunout hráče.. vžycky jde o to, že musíš přesouvat hráče podle hry a to se nestalo..

Takže zase odevzdáváme pohár nebo jak to mám číst?

Jak jim tam může projít takhle lehce přes střední pásmo tři minuty do konce,, to nepochopím.

Snad kluci neurazili hokejového boha, protože dnešní prohra by Třinec hodně, ale hodně zvedla. Při druhém gólu Hudáčka se už ani neradovali, protože byli úplně dole a my jim to zase dáme. To je šílenost.

Byl nekde zaber jestli to byl nebo nebyl offside pri tom 3.golu nebo to zamerne neukazuji?

Já viděl metrový offside, ale při ukázce gólu to spíše offside nebyl.

Ja nechápu, ze ten Třinec vždycky dokáže vytáhnout nějakou raritu.

No nic. Naši jim to zbytečně nabídli. Vést 4:1 a nechat si to vyrovnat.

Záhuba chválil Třinec, že mají asi stopadesát kamer.... Tak uvidíme... Ale asi ofsajd nebyl, když jsme si nevzali výzvu...
A nebo nechtěli riskovat, když jsme ještě pořád vedli.. kdo ví

Já teda souhlasím s Tau, dáme to, i když jsme se zesrali. Ale číst tady, jak je to vlastně už 2:2 na zápasy, tak to jako 🤮

Záhuba chválil Třinec, že mají asi stopadesát kamer.... Tak uvidíme... Ale asi ofsajd nebyl, když jsme si nevzali výzvu...
A když hrajeme venku nejsme zavisly na zabery z tv? Jako vím že máme gopro na willdu ale neverim že máme pristup do jejich kamer.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno