Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Výsledek by byl stejný....Taky jsem to říkal. Při nejhorší by jsme šli do 4, ale mohli bychom vyhazovat bez zakázanýho uvolnění no, ale zase dneska třinec v přesilovkám zabijáckej, takže hrozně těžký
ale tam měli víc přesunout hráče.. vžycky jde o to, že musíš přesouvat hráče podle hry a to se nestalo..Většinou to tak vychází, když se hraje 6 na 5 že tam bude jeden hráč navíc no
Jsi příliš hloupý na to, abych tě urazilJo jo počkat. Psal jsem to za stavu 4:2 ale nevadí
Neni argument no nevadíJsi příliš hloupý na to, abych tě urazil![]()
Záhuba chválil Třinec, že mají asi stopadesát kamer.... Tak uvidíme... Ale asi ofsajd nebyl, když jsme si nevzali výzvu...Byl nekde zaber jestli to byl nebo nebyl offside pri tom 3.golu nebo to zamerne neukazuji?
Argument na totálního dementa fakt nemám. Hrách na zeď házet je jediný argument.Neni argument no nevadí![]()
Jasně totální dementeArgument na totálního dementa fakt nemám. Hrách na zeď házet je jediný argument.
A nebo nechtěli riskovat, když jsme ještě pořád vedli.. kdo víZáhuba chválil Třinec, že mají asi stopadesát kamer.... Tak uvidíme... Ale asi ofsajd nebyl, když jsme si nevzali výzvu...
Trinec úplně na ručník a my místo abychom je dorazili, tak každý útok dojedeme na půlku, dáme jim puk a jdeme střídat. Opravdu geniální...bránit 20 minut.. to je tak naivní ale... stáhnout se a vyhazovat jen... opět se vymstilo m. nepoučitelny...
Já myslím že radost ne, ale pravdu bohužel ano.My víme že máš radost
A když hrajeme venku nejsme zavisly na zabery z tv? Jako vím že máme gopro na willdu ale neverim že máme pristup do jejich kamer.Záhuba chválil Třinec, že mají asi stopadesát kamer.... Tak uvidíme... Ale asi ofsajd nebyl, když jsme si nevzali výzvu...
Naše video trenéři jsou dlouhodobě hodné slabé...Teď na tipáči běžej záběry možného ofsajdu před 3.gólem a byl to ofsajd
Tohle je blbost, Lucas 003 je svůj ale nechápu že ho nenecháte žít, za mě zase tak nic strašného nepíše, je trosk7 pesimistaKlidně se s tebou sejdu a můžeš mi to říct do očí, já s tím problém nemám