Urcitě málo. Včera tu někdo psal, že viděl na Růžičkovi přistát skoro plné "štěně"..1,5l? A není to málo Antone Pavloviči?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Urcitě málo. Včera tu někdo psal, že viděl na Růžičkovi přistát skoro plné "štěně"..1,5l? A není to málo Antone Pavloviči?
Prý je to uvedeno v zápisu o utkání. Ovšem známe rozhodčí, místo vulgárního chování Žabky radši do zápisu servilně dají, co jim nadiktuje..„Za vhazování předmětů fanoušky na lavičku hostí, včetně zasažení hráče lahví, a za pochybení pořadatelské služby byl pardubický klub potrestán souhrnnou pokutou ve výši 80 000 korun,“ stojí v prohlášení disciplinární komise.
Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extralig...-komise-boris-zabka.A260421_084904_hokej_drev
Takže je to i za láhev...ale kde je důkaz???
Jojo, myslím si, že když Třinci došlo, že Žabka udělal kokotinu, jak to hodil mezi diváky, tak jeli k rozhodčím to zamaskovat tou naší "láhví alá paní Columbová" a ti to samozřejmě velmi ochotně dali do zápisu o utkání. Ale opravdový důkaz chybí.Prý je to uvedeno v zápisu o utkání. Ovšem známe rozhodčí, místo vulgárního chování Žabky radši do zápisu servilně dají, co jim nadiktuje..
Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu - ale Moták byl vlastně sympaťák![]()
Aneb "nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř"
Tak už jsem v klidu.. Pan Ryšavý ji viděl
Na hokej jsem v Pcích začal pravidelně chodit v mistrovské sezoně 1972/73 (za 5 Kčs stání sever), toto forum sleduji od dob, kdy ještě dlouho bylo na webu, i finančně trochu přispívám, jen jsem neměl potřebu psát. Teď jsem se neudržel, vyprovokovala mě neobjektivita některých ve stylu "když jsem to neviděl, tak to určitě nebylo". Jen na okraj, omlouvám se, už zase psát nebudu, minimálně dalších deset letnelži ty fanoušku odjinud, před chvilkou zaregistrovaný... tam od vás kde žiješ jsi to absolutně nemohl vidět...
Ve skyboxu si mysleli, ze je to na 2 vitezny, tak jim tam upadla jedna 12l flaska a ten dreveny box jim tam dali na kapesniky1,5l? A není to málo Antone Pavloviči?
A já to teď trochu otočím - všímáte si, jak jsou třinečtí s nervama uplně v kýblu? Jak se snaží bojovat na všech frontách, dostat se do hlav, jak Žabka vyskakuje (záměrně zvoleno toto slovo), když se mu nedaří? Emoce jsou emoce, ale tady začínám čichat celkem silnou frustraci. A já je popravdě asi takhle nikdy neviděl. Kdyžtak mě doplňte.
"Při dalším pohledu za chvíli viděl na zemi láhev" A že třeba na střídačce mají pet láhev a ta láhev třeba spadla na zem? To asi možný není? Co pane Ryšavý?Tak teď mě nasral. Celou dobu (přečtěte si moji diskuzi s ním) tam toto nenapsal a to jsem do něj docela šel a dnes napíše toto? To je regulérní žebrák.
Ačkoliv mám stále pochybnosti... Ale jsem fér člověk : Jestli jsi opravdu fanoušek Pardubic a to ještě od sezony 1972 tak se hluboce upřimně omlouvám za to, že jsem byl na 99% přesvědčen, že budeš z jiného konce republiky. Ano - umím se omluvit a omlouvám se. (Co je ale divné, že všichni okolo tebe co seděli nic neviděli... Ale to už je jen kdyby, možná... nevím... Samozřejmě na mé předchozí omluvě to nic nemění a platí - ZA DYNAMO )Na hokej jsem v Pcích začal pravidelně chodit v mistrovské sezoně 1972/73 (za 5 Kčs stání sever), toto forum sleduji od dob, kdy ještě dlouho bylo na webu, i finančně trochu přispívám, jen jsem neměl potřebu psát. Teď jsem se neudržel, vyprovokovala mě neobjektivita některých ve stylu "když jsem to neviděl, tak to určitě nebylo". Jen na okraj, omlouvám se, už zase psát nebudu, minimálně dalších deset let![]()
Však tohle přesně jsem psala..Zabka by byl první kdo by ji ukazovalOpravdu si nekdo mysli, ze kdyby někdo z našich fanoušků udělal fakt takovou kokotinu a hodil takhle velkou láhev na střídačku, že by soupeř nevyužil takovou nahrávku na smeč? I kdyby nikoho netrefila a přistála někde pod nohy k mantinelu, tak půlka střídačky vyskočí a budou řvát na rozhodci ještě víc než obvykle a ukazovat to do kamer, aby celý národ viděl, jaký nelidsky hovado je pardubicky fanoušek. Kdyby měli nějaký důkaz, tak už je dávno venku a hnojomety jedou ještě víc než teď..
Jako házet cokoliv na led, natož na stridacky behem zapasu je fakt za hranou a kdo nedokáže udržet emoce na uzdě, tak ať za svoje chování platí..
Jenom jestli to nebylo nějak takhleVšak tohle přesně jsem psala..Zabka by byl první kdo by ji ukazoval
,, Za vhazování předmětů fanoušky na lavičku hostí, včetně zasažení hráče lahví, a za pochybení pořadatelské služby "tak oni to dali za obecně odpadky. Asi nehledali a nesepisovali seznam všeho, co se tam dostalo.
Jo,vcera to byly objekty..družice a tak.A to vlastne psal,ze co to teda letělo Růžičkovi kolem hlavy kdyz ne lahevTak teď mě nasral. Celou dobu (přečtěte si moji diskuzi s ním) tam toto nenapsal a to jsem do něj docela šel a dnes napíše toto? To je regulérní žebrák.