Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A ještě majitelJen v tom pohlašní měl bejt závěr či podpis Petr Dědek a ne ,,říká Petr Dědek"
Takový amatérský noA ještě majitel![]()
Vyprodáno bude. Málo se to ví, ale všechno co zbyde, bude muset koupit za trest pan Cejp z ticketingu klubuZbývá 200 lístků, to už se prodá.
to mi připomnělo slavný citát:V kisně Kacetl, Daňo náhradník.
byl by za debila a sám proti sobě kdyby kyselejJsem zvědav jak k tomu Kousal přistoupí. Jestli bude kyselej, uraženej nebo jestli se bude chtít ukázat.
Chytil je fanoušek TřinceVe fotbale hraje Slávka v Mechově a ja si rikal,ze vcera nade mnou sedel Mojmír Chytil,vypada v reálu na šestnáct.
A videl jsem i tu novou přítelkyni od Cervuse,hezká holka![]()
Řečnická otázka i pro ty co vědí. To ti nikdo neřekne.Co ten Čero? Ten už se asi do kupy do konce série nedá, co?![]()
Kacetl je labil a to naši vědí a je potřeba to od začátku mu dávat plný douškyKacetl vcera na střídačce vyváděl teda docela solidně,ten toho vseho a křivdy bude dneska plný .
Ten se neco nagestikuloval na rozhodčí a nařval na naše hráče.
Než nám to vedení extraligy zase v průběhu série zatrhneKacetl je labil a to naši vědí a je potřeba to od začátku mu dávat plný doušky![]()
Přesně tak, dnes proto musíme využít toto momentumNež nám to vedení extraligy zase v průběhu série zatrhne![]()
No jak ho znám tak proto můj příspěvek...byl by za debila a sám proti sobě kdyby kyselej
Nebude. Hlavně permanentkáři dali najevo, že čeho je moc, toho je příliš.Zbývá 200 lístků, to už se prodá.
Já vám to říkal už včera![]()
Bobby hral letos skvěle, než ho trefil do hlavy Zbořil. Pak už se do toho prostě nějak nedostalNo jak ho znám tak proto můj příspěvek...
Kolik jich chceš?Jde se někomu dostat na prodej lístků?
To nepopírám, ale ty jeho nálady a zejména potom co nehrál tak jsem zvědav .Bobby hral letos skvěle, než ho teril do hlavy Zbořil. Pak už se do toho prostě nějak nedostal