Hokej

Ceny lístků na play-off, každoroční kolorit názorů. Tady souhlasím s Horákem, ale i některými z Vás. Mě hned napadlo, že nebude plno. Středa Sparta, sobota a neděle Třinec. 3x za 5 dní na hokej, kdo platí za rodinu, je to dost peněz. A jak píše, kdyby to napálili na G7 se Spartou, vyprodali by to. Včera hezky, navíc na ČT sport, dneska na Oneplay. A tak si řekneš, vyberu si 2 zápasy ze tří. Který to budou? Loňské finále stálo zhruba stejně a vyprodáno bylo. Jenže tam prostě byla pauza po SF, letos ta prodleva byla 2 dny. Dovětek - ty lístky za sloupy a do dolních řad by asi mohly být lacinější
Mimochodem, když jsme u toho. Často jsi tu psal, že nám není nic do toho, jak náš klub hospodaří a že my to neplatíme, že si to platí majitel. Kromě toho, že jsem psal, že si můžu dělat starosti o to, aby klub nezkrachoval apod., se to projevuje i tady. Myslím si, že cena lístků je částečně daná i skladbou týmu a snahou vydělat nejvíc peněz a pokrýt náklady. Jasně, je přirozené nastavit cenu lístků na "nejvyšší hranici pro maximalizaci zisku", ale myslím, že jedním z faktorů je i to, že "za kvalitu si lidé připlatí"... Tudíž si myslím, že hospodaření klubu se touto cestou fanoušků dotýkat může.

Myslíte toho hodně vášnivého fandu co pravidelně bývá v sektoru 105? Starší, šedý vlasy, brýle, má myslím dres v vlastní jmenovkou (už si nevzpomínám co tam přesně má).

Ten je opravdu neúnavný 😂
Akorát jeho hlášky ne moc často úplně souvisí hrou na ledě, a jsou poněkud jednotvárné a repetitivní ("Co je?!" - "Jedeme Dynamo!!" - "Co je?! Hrajem doma Dynamo!" - "Urvi ho!!!" - "ŠIJ!!!" - "Šij to na branku!!", ....)
Takový soundboard trochu 😅 (nebo zaseklý gramofon, chcete-li; pro ty co neznají pojem soundboard 😁)

A klidně vydrží takhle dokola tohle vyvolávat celých 60 minut herního času, takže to časem začne poněkud lézt na mozek no 😖😂
Sedíme na 412 ve 2.řadě. Za námi sedí 3 nebo 4 starší lidi, z toho jedna paní s dost výrazným projevem. Každý z nich má zřejmě odtrénováno 500 špílů v NHL, protože je všechno špatně, co to dělá, debil, kam to hraje ten kretén, proč nebruslí lempl a podobně. Nechápu proč tihle lidé chodi na hokej. A jestli se dočkám nový haly a oni budou poblíž, tak si snad vezmu půjčku na skybox.....

Je to byznys, už to někdo dneska počítal, pořád se jim to asi vyplatí víc. Zítra bude možná ještě víc lidí jak dnes.

cca průměrná cena 1500 Kč × 9236 = 13 854 000
kdyby se průměr lístku snížil o 200 a vyprodalo se: 1300 Kč x 10194 = 13 252 200
Stačilo by, kdyby byla levnější kategorie C a D a stání a vyprodalo by se to taky.

co to je za vajgla!

Mandy na dopingovce:LOL:
cigdisp.gif

Naposledy upraveno:
Boris Žabka díl druhý - shodou okolností jsem ho dnes potkal a požádal o průkazné video, že to byl ofside. Bylo mi vyhověno, ochotně mi v mobilu ale ukázal fotku přiblíženou, kterou nabídla včera ČT. To hovoří za vše a s poděkováním jsme se rozloučili...

Za mě v pohodě prohlášení a přiznání některých chyb 👍
Ta komunikace s fanoušky teď a za dob temna nebe a dudy

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno