Hokej

Myslím že má těch zákazů víc
On se, myslím, blíží právě těm frustratum na sítích, kdy než aby vyprodukoval něco konstruktivního, tak neustále někoho kritizuje, jak to dělá špatně. Me se líbí třeba kritika od trenérů, tam to má nějakou úroveň, třeba Sýkora nebo Vůjtek.

Nemá Rampa zákaz na náš stadion?
To nevím, zákaz má i někdo z blesku, každopádně Rampáč patří k těm nejneobjektivnějším novinářům, kteří překrucují fakta, zveličují nebo podceňují dění, ale vždy v náš neprospěch. Měl zakázano být na OH, což veřejně výrazně obulel. Hadamczik se s ním už nesral, protože pořád valil i do něho a do údajného spojení s Dědkem a jejich spolčení na odstranění Krále z čela svazu. Toho bránil zuby nehty naprosto jednostranně. Jedna z největších špín na Idnesu a jeho články v papírové MF-DNES rovnou vytrhávám a házím do koše.

Naposledy upraveno:
On se, myslím, blíží právě těm frustratum na sítích, kdy než aby vyprodukoval něco konstruktivního, tak neustále někoho kritizuje, jak to dělá špatně. Me se líbí třeba kritika od trenérů, tam to má nějakou úroveň, třeba Sýkora nebo Vůjtek.
Popsal jsi to dobře. Pamatuji si jak knoural že ho někam nechtěli pustit na tiskovku, myslím zrovna Lojza.

Ten měl nebo ještě má zákaz i na Oktagon od Novotného... To jen dokazuje jaký je to turák 🤣🤣🤣

Vápno taky dobře...překvapil

Vždyť členem představenstva APK je Petr Vosmik, MBA soucasny GM Sparty.
Dynamo tam nemá nikoho. Takze mluvit o nějakým ovlivňování bych se spis bál obráceně.

A to Sparta stojí za svým trenérem je taky kouzelný. Stoji za nim do 30.4., kdy ho pošlou zpátky do Litomeric, protože už si místo něho podepsali jinyho.

Komedie

Vždyť členem představenstva APK je Petr Vosmik, MBA s GM Sparty.
Dynamo tam nemá nikoho. Takze mluvit o nějakým ovlivňování bych se spis bál obráceně.

A to Sparta stojí za svým trenérem je taky kouzelný. Stoji za nim do 30.4., kdy ho pošlou zpátky do Litomeric, protože už si místo něho podepsali jinyho.

Komedie
Cirkus LA Praha 🤣

nemuzes mu ten jeho domecek z emocnich karet rozstrelit fakty, to prece nejde
Nejlepší bude ho mu zítra koupit jízdenku do Litomeric s přestupem v Lovosicích.

Bude extrémně důležitý si zítra dávat pozor a hrát bez nějakých náznaků faulu.

Já jsem šel na Twitteru a jedu bomby. To mě baví si z nich dělat prdel, ale samozřejmě slušně. :)

Ahoj, sháním lístek na zítra, ideálně za bránu. Chtěl bych vyvětrat dres Tomáška z dob temna u nás. Díky
Na ticketportalu je teď jedno místo vedle sparťanskýho kotle. Když ti venvitř někdo pošle screen vstupenky k nám do kotle, tak se tam dostaneš

Nejlepší bude ho mu zítra koupit jízdenku do Litomeric s přestupem v Lovosicích.

Bude extrémně důležitý si zítra dávat pozor a hrát bez nějakých náznaků faulu.
Zítra to rozhodčí budou mít těžký, to nepopírám.. Ale pořád si myslím, že pokud není rozhodčím nabídnuta tlustá obálka jako ve fotbale, nebo si nevsadili sami přes manželky atd., tak proč by se měli nechat tlačit nějakým Vosmíkem, Kmoníčkem nebo zprostředkovaně Moderem do nějakýho připískávání?
Proč by ten slovák Stano nás takhle zařezával kdyby z toho neměl vlastní prospěch? A to doufám, že nemá jako ti rozhodčí ve fotbale.
A já teda být rozhodčí, tak na mě by nějaký tlaky, který mi přetlumočí Pešina nehráli vůbec vliv.. Absolutně bych je poslal všechny do prdele, že si to budu pískat podle sebe a podle pravidel, aby se na mě co nejmíň v tom zápase řvalo a že rozhodčích mají už ted tak málo, že bych se nebál že mě vyhodí.
A když jo, a vyhodili by, tak to rozmáznu tak v novinách, aby ochutnali vlastní medicínu. Rozhodčí neberou zas takový prachy, aby nemohli všechny poslat do prdele a bát se o svůj flek. Některý z nich to dokonce ani nemají jako hlavní povolání.. Ale buďto tam jsou teda ty obálky nebo se fakt bojí a zeserou se z mocných.
Příklad je takovej Květon, když začínal jako mladej tak pískal perfektně a předčil všechny ty starý Šindely atd.. A ted je z něj taky taková děvka. Evidentně pískat uměl, a tady jsme ho chválili, takže jen o tom že prostě rozhodčí chybují to nebude. A rozhodně se nedá několik let chybovat pořád v neprospěch jedný strany, opakovaně a téměř všichni. Ano, mluvím o našem neprospěchu.

Zítra to rozhodčí budou mít těžký, to nepopírám.. Ale pořád si myslím, že pokud není rozhodčím nabídnuta tlustá obálka jako ve fotbale, nebo si nevsadili sami přes manželky atd., tak proč by se měli nechat tlačit nějakým Vosmíkem, Kmoníčkem nebo zprostředkovaně Moderem do nějakýho připískávání?
Proč by ten slovák Stano nás takhle zařezával kdyby z toho neměl vlastní prospěch? A to doufám, že nemá jako ti rozhodčí ve fotbale.
A já teda být rozhodčí, tak na mě by nějaký tlaky, který mi přetlumočí Pešina nehráli vůbec vliv.. Absolutně bych je poslal všechny do prdele, že si to budu pískat podle sebe a podle pravidel, aby se na mě co nejmíň v tom zápase řvalo a že rozhodčích mají už ted tak málo, že bych se nebál že mě vyhodí.
A když jo, a vyhodili by, tak to rozmáznu tak v novinách, aby ochutnali vlastní medicínu. Rozhodčí neberou zas takový prachy, aby nemohli všechny poslat do prdele a bát se o svůj flek. Některý z nich to dokonce ani nemají jako hlavní povolání.. Ale buďto tam jsou teda ty obálky nebo se fakt bojí a zeserou se z mocných.
Příklad je takovej Květon, když začínal jako mladej tak pískal perfektně a předčil všechny ty starý Šindely atd.. A ted je z něj taky taková děvka. Evidentně pískat uměl, a tady jsme ho chválili, takže jen o tom že prostě rozhodčí chybují to nebude. A rozhodně se nedá několik let chybovat pořád v neprospěch jedný strany, opakovaně a téměř všichni. Ano, mluvím o našem neprospěchu.
Nemaluj si to na růžovo, kde je profi sport, tam je korupce.
Takový Moder se skoro neukazuje, ale už x let mu jdou rozhodčí na ruku - proč? Pro jeho krásné šedivé vlasy? Řekl bych, že asi ne.
Zákulisí je temné v každé lize, už jenom hlavní sponzoři - Extraliga se jmenuje Tipsport, 1 liga Maxa liga, fotbalová je Chance liga.
Kde se točí veliké peníze, tam to nikdy není čisté.

Jeste bych chtel rozebrat ten výplod Nedvěda....ze prý rozhodci nam v prodloužení odpustili - "hákování, sekání, trestné střílení a výkopnuti hokejky"...to vypadá takhle jak opravdová Sodoma Gomora na Spartu....realita : hákování, sekani a TS bylo v jedné a te same akci...jak ujizdel Krejčík...nejdříve mu Johny zapácil zezhora hokejku - naprosto čistý zákrok, Krejčík tim přišel o kontrolu nad pukem, takže TS v žádném případě...ano Dvorka ho sekl...tady 2min , a to poslední je pri tom rozhodujícím golu...tam nejvetsi atak na jejich gólmana udělal Spartan, tim ze ho tlačil svoji hokejkou a zároveň tlačil i koleno Johnyho, za me absolutně regulérní gol a vůbec bych to nesrovnaval s tim bránění na Willa ve 4zapase...takže celkove nam díky všem "natlakum na APK" odpustili jeden dvouminutovy trest...ale takových odpuštěných zákroku bylo na obou stranách mraky...

Nedvěd byl,je a bude tupej namachrovanej honíbrk,kterej jako hráč stál za hovno a jako trenér jakbysmet.Svojí tupou omezeností spustil úplně nesmyslnej hon na všechny kdo si dovolí fandit Dynamu a za případný průser zítra v hledišti je odpovědnej hlavné tento hloupej frajírek.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno