Hokej

Technická: jestli se vám taky u příspěvků na fóru zobrazuje špatně čas, tak je potřeba v nastavení profilu nastavit správnou časovou zónu

Já myslím, že Spartě dělal problém všeobecně ten přímočarej pohyb do brány když se někdo tozjel z obranýho pásma nejen třeba Mig, ale i Hájek tak zařídil gól v tom bych pokračoval. Je taky možný že je to překvapilo a dnes si daj bacha. Přišlo mě , že si mysleli že to hrajeme jen na Červenku a Košťálka :ROFLMAO: Dnes bych si Miga teda trochu pohlídal trochu mu to budou chtět dát sežrat.

Nevíte někdo kde sledovat přenosy z mládeže? V minulosti byly na onhockey.tv přenosy i z devitek nebo LŽ a šlo se vrátit zpět v čase. Taky vám už nejde vrácení se v čase?

Já myslím, že Spartě dělal problém všeobecně ten přímočarej pohyb do brány když se někdo tozjel z obranýho pásma nejen třeba Mig, ale i Hájek tak zařídil gól v tom bych pokračoval. Je taky možný že je to překvapilo a dnes si daj bacha. Přišlo mě , že si mysleli že to hrajeme jen na Červenku a Košťálka :ROFLMAO: Dnes bych si Miga teda trochu pohlídal trochu mu to budou chtět dát sežrat.
Škoda, že ten přímý tah středem na branku mají pouze obránci 😄

Víš co by to mohlo udělat s rudochy pokud by jim tam takhle jezdili i útočníci? 😁

Když se podívám na soupisku soupeře - oni včera vyhlásí Kořenáře hráčem zápasu za Sraltu a dneska ho posadí?
Cirkus Praha, fakt že jo :D

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno