dani.12
Hattrickový hrdina
- 3,228
- 7,293
Rozhodně. A ono to i funguje.Tak o to jim zřejmě jde!
Stačil jeden Jandač a přestože tam včera Kousal dvakrát zkoušel nějakýho postřelenýho lachtana, tak na něj zebry sraly jak na placatej kámen.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Rozhodně. A ono to i funguje.Tak o to jim zřejmě jde!
náhodou mluvil o SpartěA Duda to završí větou,bodejť by to nehrálo,ten tým za 350 milionu….kolikrat mu bylo te duté hlavě vysvětlováno i od pana Dědka,ze v tom mame béčko,mládež,kompletní servisns pro to vsechno,trenéři,zázemí,masivní týmy lidi kolem toho všeho,kolik to vsechno dneska stojí peněz a ze áčko NENÍ jediné v této částce.Idiot.
Je to postavené ba kontroverzi, protože ta zajímá, když si to dovolil Antoš s hnusem, tak se to řešilo od Moskvy po Vladivostok, když takovýto nesmysl vypustí Duda, je to součást vysílání. Vlastně mne zarazilo, že na to nereagoval Homolka, protože ono vlastně stačilo jenom říct “ale byl to faul, ne?”.Tak o to jim zřejmě jde!
Jo ten hon na čarodějnice je a jen proto že Dynamo.Je to postavené ba kontroverzi, protože ta zajímá, když si to dovolil Antoš s hnusem, tak se to řešilo od Moskvy po Vladivostok, když takovýto nesmysl vypustí Duda, je to součást vysílání. Vlastně mne zarazilo, že na to nereagoval Homolka, protože ono vlastně stačilo jenom říct “ale byl to faul, ne?”.
Pardon, ale tohle je hon na čarodějnice. Jen jaksi jsme to my, tak to nikdo neřeší.
Mně se atmosféra líbila. Nevím, co pořád řešíš.včera super hokej,takhle to má vypadat. Řezat, řezat a řezat!jediný co mě mrzí že v hledišti ta rivalita z naší strany není absolutně cítit,na soupeře se pro jistotu radši nekřičí už vůbec nic..v tomhle to jde hodně dolů
atmosféra byla fajn,mně jen vadí že si Jižní tribuna nechává neustále srat na hlavu.. mně je zase trapny tohleMně se atmosféra líbila. Nevím, co pořád řešíš.
To bys radši spoluvytvářel toxickou atmosféru s tím rudým houfem, který se za celý zápas zmohl na dva pokřiky - jebat Dědka a jebat Dynamo?
Být sparťanský fanoušek s alespoň půlkou mozku nebo nedejbože někdo z klubu, tak by mi bylo tak trapně, že bych se v prdeli viděl. Mně bylo stydno za ně, fakt ubohý.
Souhlas, jinak Chlapík včera 27 střídání, 23 krosceku, z toho 8 po odpiskani a minus 3 účast na ledě a tedy jedno áčkoChlapik by potřeboval dosta na držku to má zetek pravdu.
Ano chtělo by mu trochu naložit, on se stále chová neohrozeneSouhlas, jinak Chlapík včera 27 střídání, 23 krosceku, z toho 8 po odpiskani a minus 3 účast na ledě a tedy jedno áčko
Ne. Nikdo mu to nepsal. On to myslí vážně, tohle mu na Sedlákovi vadí, ale ukázal to na dosti špatném příkladu.Přesně mne to dnes napadlo a říkal jsem si, že ten scénář musel Dudovi někdo napsat.
Prostě varianta pro případ, že Buzmeni prohrají....
Duda byl u mne v žebříčku hodně nízko. Je to prvok...
Každopádně vidět ty kyselé ksichty ve studiu není k zahození![]()
Děkujeme a přeposíláme na vedeníHodně lidí řeší cenu vstupenek, jak je to předražené a jak pan Dědek jen své fanoušky vykořisťuje.
Zatím, s respektem k soupeřům to byla v play off doma vždy z naší strany demolice, plno krásných akcí, maximální nasazení a totální bojovnost.
Včera to vše celé podtrhl Mig svým krásným sólem a ještě krasnejsim gólem. Potom tu máme bývalé hráče Sparty, kteří svým bývalým druhům na bruslích nedají ani milimetr ledu a prakticky v každém střídání dávají znát hráčům Sparty, že tam jsou a že je to bude bolet.
Když vidím jak se letos prezentujeme, tak ta cena lístku mně přijde naprosto v pořádku, tahle show prostě za ty peníze stojí.
Jsou všude. Někdo ti ho ukradlOd jaké částky je nárok na tleskátko? Já mám lupen "jenom" za litr a na tleskátko evidentně nárok nemám![]()
![]()
Jsou všude. Někdo ti ho ukradl![]()
To je zajímavý, že já jsem si ničeho nevšiml. Děkuji za zakoupení toho doplňku blokace odpovědí!Stejně, ale dnes už mě to vadilo jak vysiral.
Vsadím levou botu a dvě použitý fusekle na to, že k bitce, chápej jako dvě rány pěstí přes rozhodčího a dva spoluhráče, se odhodlá až doma, aby se mohl nechat jako velký krásný statečný hrdina oslavovat....Souhlas, jinak Chlapík včera 27 střídání, 23 krosceku, z toho 8 po odpiskani a minus 3 účast na ledě a tedy jedno áčko
Za ten ,,krosček´´ po odpískání ovšem vylučovali. Tedy Ludviga aleSouhlas, jinak Chlapík včera 27 střídání, 23 krosceku, z toho 8 po odpiskani a minus 3 účast na ledě a tedy jedno áčko
A Ludvig zase říkal, že nechápe co dokáže Pospec všechno sežrat. Že když jeli do Žiliny, tak z každé pumpy si nesl náruč jídlaTo už říkal Pospec v podcastu Hokej speciál, že se jeli dívat na Jonese a Miguel byl vedlejší produkt jejich zájmu, že je zaujal.
Vsadím levou botu a dvě použitý fusekle na to, že k bitce, chápej jako dvě rány pěstí přes rozhodčího a dva spoluhráče, se odhodlá až doma, aby se mohl nechat jako velký krásný statečný hrdina oslavovat....
tenhle text bych rozeslal vsem tem tlachajicim expertum aka Duda, Antoš, Korejs a pokud maj aspon sotva prumerne IQ, tak by se meli chytnout za rypak. Jenze to jim nepasuje do toho jejich bulvarniho tlachání pro plebs.Ne. Nikdo mu to nepsal. On to myslí vážně, tohle mu na Sedlákovi vadí, ale ukázal to na dosti špatném příkladu.
Sedlákův styl bruslení, zápal pro hru je máklokdo schopný vidět a následně k tomu i pochopit.
Dává do toho větší úsilí než je v našich končinách běžné, chuť a touha postupovat kupředu je tak velká a překotná, že rychlost a setrvačnost kterou při tom získává může být kontraproduktivní ve smyslu udržení rovnováhy a schopnosti stále ještě dávat před sebe nohy s udržením stability při narušení jeho dráhy.
Získal pověst která ho nyní předchází. Rozhodčí nebyli schopni pokrývat fauly které na něho musí protivník činit k jeho zpomalení, či zastavení a on jim to začal ,,ukazovat´´.
Ne simulovat, to je hrubá chyba, když to někteří takto prezentují.
Když ho oholíš, tak budou k nerozeznání....
a neco šmakózního u toho uvaříVsadím levou botu a dvě použitý fusekle na to, že k bitce, chápej jako dvě rány pěstí přes rozhodčího a dva spoluhráče, se odhodlá až doma, aby se mohl nechat jako velký krásný statečný hrdina oslavovat....
Jen ať pěkně Chlapík pokračuje v tom, co hrál včeraAno chtělo by mu trochu naložit, on se stále chová neohrozene
Je to jeho současný styl hry a co si budeme, i úspěšnej. Dřív byl víc "hodnej" a až na pár jedinců o něm nikdo nevěděl. Tímhle se dostal až na olympiádu. On prostě bude hrát takhle nebo "nijak". On hokej umí, to že dělá provokatéra je spíš na škodu Spartě než námSouhlas, jinak Chlapík včera 27 střídání, 23 krosceku, z toho 8 po odpiskani a minus 3 účast na ledě a tedy jedno áčko
Od Johnnyho to byl jen náznak, a zebry se posrali ze by sw to zvrtlo tak ho posadili na trestnou. Vlastně udělali dobře, když se na to díval zpětně. Chlapíkuv kroscek který byl hezky vidět i v přenosu všichni přešli. Chlapík se chová neuvěřitelně, nevím za co ho někdo oroduje. Jenže pokud si na začátek zhodnocení zápasu potom dají faul loktem na Sedla, jenže jako ne faul, ale simulování,tak je to těžký.Za ten ,,krosček´´ po odpískání ovšem vylučovali. Tedy Ludviga ale![]()
At si hraje, co chce.. Soustredme se na nas a pojdme vyhrat jeste 3 zapasyJe to jeho současný styl hry a co si budeme, i úspěšnej. Dřív byl víc "hodnej" a až na pár jedinců o něm nikdo nevěděl. Tímhle se dostal až na olympiádu. On prostě bude hrát takhle nebo "nijak". On hokej umí, to že dělá provokatéra je spíš na škodu Spartě než nám