Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ona se bála těch vinic, ještě by ji to poničilo hlasivky.pátá...... Adélka asi neletěla do Francie?
To je Juchelka?![]()
Konec dobrý, všechno dobrý![]()
Koste bylMimochodem, ani jednou jsme nebyli vyloučeni, to by se nám v naší lize stát nemohlo, i kdyby jsme hráli čistěji
Navrhuji všechny goly za celé kolo narvat do osudí a za přitomnosti státního dozoru ve středečním a nedělním osudí vylosovat, které góly, v rámci proběhnutého kola, jsou uznány.Navrhuju hrát vždycky celej zápas bez video přezkumů a přerušování a pak po konci ať si to sudí pustěj celý ještě jednou a neplatný góly zrušej dodatečněvýsledky se pak vždycky oznámí až v ranních zprávách..
![]()
Orosena_desitka já to neberu nijak tragicky, je to spíš nadsázka. Z dosud uveřejněných modelů nové haly mi přijde, že obecně žádný balkon, nebo sedačka v podobné výši na ledem, jako je teď balkon , nebude tak blízko mantinelu, jako je to teď. Ale třeba se mi to jen zdá a realita bude úplně jiná. Co se týká ceny, snad klub upřednostni množství diváků před potenciální maximalizaci výtěžku z jednoho místa.
Z mého úhlu pohledu horší. Ale je to díky tomu, že já rád hokej sleduju z poza branky. A u nás sedím na středu v první řadě. Do těhle míst jsem se přesně nedostal. Vždy js3mnbyl více od středu a v dalších řadách. Ale víc podstatně bylo, že to bylo znatelně víš a tím pádem byl větší úhel pod kterým jsem sledoval hru, což mě vadilo. Ale ještě mnohem víc mně vadilo, že ten sklon byl moc příkrý. Což sice nevadí při sledování zápasu, ale při vstupu na místo mě to nebylo příjemné.Štenkovan - a bylo to tam lepší než u nás na balkoně, nebo horší?![]()
Jsme Dynamo a to je točivý stroj s nenulovým momentem setrvačnosti. Takže:Povinnost za tři body splněna a dál bych se v tom dnešku nerejpal![]()
Taky jsem si nechal dát 100, ale byl jsem moc rychlý při 3,5 - bál jsem se, že dáme gól moc brzy.dobré ráno nevěřící. Jak by řekl děda Horáček v hospodě. Dnes mám díky mému milovanému Dynamu- za co se rozšoupnout
![]()
Já to tam dával , když bylo 3,6, takže jsme na tom stejně v podstatěTaky jsem si nechal dát 100
Taky jsem si nechal dát 100, ale byl jsem moc rychlý při 3,5 - bál jsem se, že dáme gól moc brzy.
Máme potíž s týmy, které rychle a hodně bruslí.nojono, po hodech(Sparta), přichází období půstu... Možná si mysleli, že to po neděli půjde samo a ted zjištují že frantíci, kteří mají v kádru i dost kanadýrů, koušou a nechtěj se sami porazit
Teze: máme problém s týmy,které mají nadstandardního gólmanaMáme potíž s týmy, které rychle a hodně bruslí.
A potom také většinou s necelou půlkou extraligy, kde je nadstandardní gólman.

Ke včerejšímu utkaní se vyjadřovat nebudu ....vyhralo se i když to nešlo a to je podstatné.Máme potíž s týmy, které rychle a hodně bruslí.
Souhlas. Nicméně to rychlé bruslení a hodně bruslení vydrží všem tak maximálně 2 třetiny. Frantík včera nebyl výjimkou. Celkem bych si tipnul, že to asi i hráči měli takhle nějak v hlavách, proto to dlouho vypadalo jak vypadalo. Horší je to s tím nadstandardním gólmanem. Tam už reálně hrozí, že si zuby vylámeme o čemž jsme se nakonec již v této sezóně i přesvědčili....Máme potíž s týmy, které rychle a hodně bruslí.
Přesně tak kolego jak píšeš v poslední větě. Takový je plán.Ke včerejšímu utkaní se vyjadřovat nebudu ....vyhralo se i když to nešlo a to je podstatné.
Jinak skoro každemu dame bura a to chytal i Malík ,ktereho povazuji za nej golmana v extralize ,dokonce výše než Froda.
Naš problém je ,že nam chyběji 2 defenzivní obranci.Ted to nějak svojí kvalitou uhrajeme s prstem v nose ,ale v PO dvojice Kostě -MIG je sebevražedná .
Pesan a Mlejnek to už na začatku ročníku vedeli ,že do konce prosince musí přijit jeden bek nebo Hejcus zpatky.
Mě by se líbil nějakej finskej mančaftNo tabulka CHL se zase trochu přiblížila své finální podobě, už jen jedno kolo...
No koukám na horní část (prvních 8) a část 9 až 16 - no čeká nás kvalitní tým v play-off zřejmě i když jsme nahoře.
Tak který tým (nebo z které země) by jste si přáli do vyřazovacích bojů ??
?
?
?