Hokej

Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

👏👏👏

Viděl někdo z Vás to koleno na Mandyho u střídaček z čehož potom vznikla roztržka, nebo se mi to jen zdálo?

Kdyby se to tu už řešilo, tak sorrac

zaujal me Hykuv snad dvoumetrovej offside pri vyklizeni pasma, kterej zebra prehlidla - dalo by se na to vzit video kdyby po tom Sparta inkasovala, ze golu predchazel offside? 🤔
Koukám na to pouze na stadionu, tedy pouze na první dobrou, ale přišlo mi, že nohy měl sice ještě u nás v pásmu, ale puk si sebral ještě na modré čáře a na čepeli ho vzal k nám do pásma. To offside není.

A už je to tu zase:
„Pardubické Dynamo nemá důvod k tomu, aby pozměnilo jakýmkoliv způsobem sestavu, protože ta šlape při hře pět na pět a především v přesilovkách, o kterých už byla řeč.“
Hölzel před zápasem
Takže nám to při hře 5 na 5 šlape?!? To jsem zvědavej, co budou říkat, až se při ní zvedneme ze 13. místa třeba, třeba... na 5. 🤔

Hölzel.webp

Tak jak je to s tím že když centr poruší pravidla na vhazování a dostane varování, jde z kruhu nebo nejde?! 🧐

Myslím že Dynamo potřebuje od nás lehčí sex....druhá třetina zatím dost vlazna 🤣😀

ad Nosy, vybavíte se příchod Laukyče a jak myslel, že to tu bude hrát "na MekDejvida"? Jak dlouho trvalo, než pochopil, že takto to fakt nepůjde?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno