jimmypop
Hokejová legenda
- 13,902
- 7,376
takovýho frajera tu my ani extraliga zase dlouho mít nebudem. To je prostě "jiná liga"Červenka to hraje, jako by si šel odskočit do nějakého okresního přeboru.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
takovýho frajera tu my ani extraliga zase dlouho mít nebudem. To je prostě "jiná liga"Červenka to hraje, jako by si šel odskočit do nějakého okresního přeboru.
Nevím no náznak faulu, spíš to vypadalo, že se Hyka neudržel na bruslích v soubojizatim se piska skoro kazdy sebemensi naznak faulu, schvalne jak to vydrzi
Nene myslím Milánose “Právě vidíme, že hráči přeskakuji mantinel” Antoše!!!!!myslíš toho beka Sparty Marka Pyska?
jako od Bičánka? Tak možná slevu do PennyDostane Hyka 10 %?
Nezdá, podle mne dělá dnes všechno o fous lépe než Sweník….Zdá se mni to nebo Tomášek má dnes spešl nasazení?
jak si pamatujeme od nás. Sebemenší kontakt a smrtelná postelNevím no náznak faulu, spíš to vypadalo, že se Hyka neudržel na bruslích v souboji
Ty jo, tak to nevím, Maudr větší kopyto než on, ale tady ten zase moc dělá chytrého to je fakt. Si nevyberes, kdyby bylo víc Jilkü hokejový svět by byl krásný, ale máme tady tyhle individua a to je realitaTen antoš se fakt nedá poslouchat… zlatej maudr
PodepisujiHokej jako řemen tohle mi chybělo![]()
Jak může mít někdo Hyku za zády,když Hyka je rychlejší než všichni naši hydranti?„Mikliš, za zády má Hyku.“
Jílek
A co na to Mikliš? Nic.![]()
![]()
Myslím ze už jo a ofsajd to byl podle me určitě nozaujal me Hykuv snad dvoumetrovej offside pri vyklizeni pasma, kterej zebra prehlidla - dalo by se na to vzit video kdyby po tom Sparta inkasovala, ze golu predchazel offside?![]()
Úplně koukám a nestačím se divit, hrozně mě to baví, rychlý atraktivní hokejZatím reklama na hokej, já se luxusně bavím, co vy?![]()