Hokej

Tak bohužel, je to tak. Přišel teda ještě gól do prázdné kasy při karlovarské silohře navíc po celkem šťastném odskoku. Szczęście pochodzi z Polski.
To ano, ale za mě vítězství zasloužené. Vary dnes slabé do útoku.
Jinak teda hokej nevalné úrovně.

Btw i ve studiu oneplay sami zmínili, že jakmile Třinec ztratil puk, tak celá střídačka jako jeden muž začala křičet na spoluhráče na ledě: Zpátky! Vraťte se! A pod. A to prý naprosto důsledně. I to jest celowe i przynosi rezultaty. ;):)

Teď lehce něco mimo hokej. Právě běží reality show Love island. Pro ty co neví, ve zkratce jde tam o to, seznámit se tam s holkou a tvořit pár. A jako další účastník se tam objevil Ondra Machala. A už to rozjíždí 😂

„Mountfield znovu zlanařil plejera od vedle, po Lukáši Radilovi dorazil Robert Kousal. Za rok bude pohromadě celý útok, na to si vsaďte.“
Miroslav Horák

.... "Pardubice, extraliga".... no ty vole Machalainen 🤣🤣
To bych se ho zastal. Ptaly se "za koho jsi hrál". A tu extraligu zachránit i pomohl. (EDIT: děkuju za opravu, napsal jsem to špatně, ony se ptaly "za koho hraješ" a on říkal, že hrál za Pardubice, odpověděl nepřímo, ale na dámy potřeboval udělat dojem :D )

Ten pořad je přehlídka tetování? Já nevím, já to nesleduju, tak nevím, proč nemá tričko.

Naposledy upraveno:
1789499512221.webp
tak pravidelná sparťanská predikce by byla. 20 navlečených korálků a #Nezastavíš! tentokráte ve čtvrtfinále out🤔😉

To bych se ho zastal. Ptaly se "za koho jsi hrál". A tu extraligu zachránit i pomohl.

Ten pořad je přehlídka tetování? Já nevím, já to nesleduju, tak nevím, proč nemá tričko.
V tom videu tedy dle mě rozhodně hovoří v přítomném čase: "Já teda hraju hokej, jak jsem vám říkal..." a na dotaz "Za koho a na jaké úrovni hraješ hokej?" odpovídá "Pardubice, extraliga" 🤷 Proč nemá tričko netuším. Možná mu ho kustod Dynama po tréninku odnesl do prádelny a druhý nemá....🤔

V tom videu tedy dle mě rozhodně hovoří v přítomném čase: "Já teda hraju hokej, jak jsem vám říkal..." a na dotaz "Za koho a na jaké úrovni hraješ hokej?" odpovídá "Pardubice, extraliga" 🤷 Proč nemá tričko netuším. Možná mu ho kustod Dynama po tréninku odnesl do prádelny a druhý nemá....🤔
Pardon, pravda! Já to popletl, to on říká "Pardubice, extraliga, jsem hrál". To mi zase nepřijde tak hrozný. :D (pokud to v šumu je "jsem hrál")

Ale jo, je to teda menší rozdíl, jak jsem myslel. Zase říká to dívkám, který podle mě ani neví, k čemu jsou v hokeji ty modrý čáry a raději si nechtějí představovat, co znamená to "zakázaný uvolňování".

Teď lehce něco mimo hokej. Právě běží reality show Love island. Pro ty co neví, ve zkratce jde tam o to, seznámit se tam s holkou a tvořit pár. A jako další účastník se tam objevil Ondra Machala. A už to rozjíždí 😂

Chudák holky, už se vidí v nákupáku v Torontu a on z toho bude maximálně Lidl v Táboře.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno