Hokej

Kdo se stane mistrem?
„Věřím, že Dynamo na konci sezony opět stane na vrcholu. Mají silný tým plný hráčů v ideálním hokejovém věku, hráčů, kteří jsou zvyklí na tlak a dokážou zopakovat úspěšnou sezonu. Pardubická kabina je velice silná, plná velkých osobností. Jsem přesvědčen, že právě tyhle velké osobnosti nedovolí, aby kdokoliv polevil. Dynamo mistrovskou kocovinu zkrátka nedostane.“

Ladislav Čihák​

Kdo se stane mistrem?
„Věřím, že Dynamo na konci sezony opět stane na vrcholu. Mají silný tým plný hráčů v ideálním hokejovém věku, hráčů, kteří jsou zvyklí na tlak a dokážou zopakovat úspěšnou sezonu. Pardubická kabina je velice silná, plná velkých osobností. Jsem přesvědčen, že právě tyhle velké osobnosti nedovolí, aby kdokoliv polevil. Dynamo mistrovskou kocovinu zkrátka nedostane.“

Ladislav Čihák​

Dobře se to čte i od ostatních expertů. Ale mě nejvíce zaujala tahle odpověď od nestora mezi nimi - Jaromíra Meixnera.
Který tým nenaplní potenciál?
„Myslím, že Sparta, která titul zase nevyhraje. Jednou mi nebožtík Pepík Holešovský – slavný obránce, který nedávno odešel nahoru – řekl: Jardo, hrát a trénovat ve Spartě nemůže každej, je to specifikum. Něco na tom asi bude. Sparta má vždycky na papíře dobrý mančaft, a ejhle, dlouhodobě to není schopná dotáhnout do konce.“

Dlouhé čekání je u konce a ve středu 16. září zahájíme novou extraligovou sezonu. Derby proti Mountfieldu HK bude předcházet fanzona před enteria arenou, kde si mimo jiné můžete prohlédnout formuli Red Bull nebo vyfotit s mistrovským pohárem! Před zápasem se fanoušci dočkají premiéry nového songu a mistrovského ceremoniálu. Program začíná už v 17:45!

Došlo do emailu. Tak paráda !!! :love:

Dlouhé čekání je u konce a ve středu 16. září zahájíme novou extraligovou sezonu. Derby proti Mountfieldu HK bude předcházet fanzona před enteria arenou, kde si mimo jiné můžete prohlédnout formuli Red Bull nebo vyfotit s mistrovským pohárem! Před zápasem se fanoušci dočkají premiéry nového songu a mistrovského ceremoniálu. Program začíná už v 17:45!

Došlo do emailu. Tak paráda !!! :love:
V 17:45?

Add Kmoníček, nějak jsem nestihl reagovat o víkendu :)
Oni se s Petrem Dědkem znají z Vrchlabí, tuším. Tam jsem si kdysi i říkal, kdyby takovej majitel s takovým manažerem přišli do Pardubic!

Nicméně, nejsem insider a vůbec netuším, ale chtěl bych vědět, jak všechno bylo okolo přesunu Petera Dreisaitla z HK do Pardubic tenkrát.
Jestli on neměl nějaký instrukce od Kmondy. Ale nevím a nechci za vším hledat senzaci.
On že ten jeho konec v Pardubicích byl dost rychlej ...

Btw, ze všech těch hodnocení se mi nejvíc líbilo od pana Meixnera. Takovýhle povahy mám rád :)

Jinak… málem bych zapomněl. Zatím dle EP nemá nikde podepsáno David Krčál. Jemu už je taky juniorka málo, ale za mořem mu to podle čísel úplně nesedlo. Takže pokud někdo ví, tak než to začnu hledat, budu rád za info!

To je důvod , který mimo jiné uvádějí. Ale to přece bude u všech ostatních stejné. Kde máš jistotu, že to, co ti nabídnou, ti nakonec opravdu dají? Maximálně, že by to složili všechno dopředu do úschovy ještě před podpisem smlouvy. Ale to se obávám, nenabídne nikdo. Rozhodně ne na několik let dopředu. A smluvně to ošetřit to lze, přesně, jak píšeš. Je to prostě jen mocenský boj. Když jsem si minulý týden prohlédl to hospodaření Boleslavi, přečetl si ten článek s většinovým spoluvlastníkem, tak mám o panu Mgr. Tůmovi ještě mnohem horší mínění, než dosud. Myslím si, že to bude takový boleslavský Šesták. A to jejich kvičení o poškozování jména APK a extraligy. Čím, že jim nabízí nějaké peníze za nějaký produkt, leč v jiné formě, než chtějí oni? Tak ať to v klidu řeknou, že zadání výběrového řízení bude/je jiné a je hotovo. Já za tím spíš vidím nasrání. Protože podle mně už je vypracován plán, jak se ta práva v balíčcích nastrkají skoro zadarmo zase nějakým kamarádům, respektive zadarmo pro APK, kluby a svaz, příjem bude mít někdo jiný. Teď se prostě bojí, že až to tedy slavnostně vysoutěží, sečte se prodejní cena jednotlivých balíčků, tak vyjde o 250 tisíc mín, než to bylo doteď a bude průser. Protože Dědek řekne, já vám nabízel tolik, nechám vás všechny zavřít. Nebýt Dědka, řekli by: vidíte, jak špatná je situace? V tržním prostředí jsme to prodali levněji, než nám dávala naše stará dobrá BPA, bohu díky za ni! Takhle nějak to vidím já.
p.Petr Dědek toto přesně vysvetloval...že by záruka byla formou rotující bankovní garance..kdy banka by vždy garantovala předem 1mld na sezonu...což prý u Realmost není problém...takže by nemusela byt garance celych 15mld najednou...

Dědek před chvílí na síti X slušně poděkoval za konečně rozumný přístup. 👍

To je přesně ono, ať Šenkypl nebo někdo jiný navrhne 8 let místo 15 a hned se jednání pohne. Dědek práva samozřejmě pravděpodobně nezíská, ale bude to hozená rukavice, jasně daná částka k soutěžení i pro ty případné baličky. Jedině tak se konečně "vysoutěží" pro kluby i celý český hokej více peněz.

Hlavně že nám sportovní kluby mimo hokeje v Pardubicích nedávno s velkou pompou podepsali memorandum o spolupráci. A hned první kolo basketu se v sobotu kryje s fotbalem. Inu spolupráce..
To bylo memorandum o tom, že budou společně postupovat proti dynamu. Že by spolupracovali v něčem jiném je nenapadlo. Stejně, jako zbývající členy APK a podobně. 😜

Sralta

Anticipation Popcorn GIF

To bylo memorandum o tom, že budou společně postupovat proti dynamu. Že by spolupracovali v něčem jiném je nenapadlo. Stejně, jako zbývající členy APK a podobně. 😜
Na to tím víceméně narážím, že to bylo od začátku o ničem memorandum. Beksa má v sobotu akci, kdy hraje tři zápasy. Áčko od 16:00. Předtím 13:00 a potom 18:45 mládež. Místo aby dali áčko večer a lidi stihli i v 15:00 fotbal, tak je to takhle na hovno. Co se dá dělat no nic..

....kdo od nynějška zasáhne perníkem hráče soupeře a bude přistižen, bude mu ustřižen ☝️

Kdo se stane mistrem?

Ladislav Čihák​

Všimli jste si, že od nikoho z expertů nebyl v žádné kategorii zmíněn Mech. Jakoby vůbec neexistoval.

Tohle je taky zajímavá informace, číňan do Varů 7 milionů....žádných 20...
Tak jestli jsem těch 20 považoval za výsměch, opravdu nevím jak pojmenovat tohle

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno