Hokej

Uf! 1:0. Další výhra za 3 b, další šataut, Willíček výborný, soustředěný výkon. :clap: :clap: :clap:

Ono to s tím přetlakem v útoku nebude tak horký, jak to nastiňují novináři.
Ještě se nezačalo a jsme mínus Kelemen, Lauko (ten už brzy bude), Sobotka, Kaut a teď možná Poulíček? Mínus pět útočníků.

Na takové výsledky jsme nemuseli povolavat takové útočné komando a dost jsme mohli ušetřit, kdy to budeme hrát na nulu vzadu.😊

Jenže to bys kromě většiny útočníků muse propustit i část obrany a pak bychom možná dali dohromady tak jednu, dvě pětky. 🙂

Okénko do mládeže je tu. Dnes hráli opět junci, pak taky mladší dorost a deváťáci. V rámci osvěty jsem se rozhodl je taky zařadit do přehledu. Ještě poznámka k reorganizaci extralig mládežníků – trenéra mladšího dorostu Zbyňka Žabčíka jsme nakoupili zvenku, konkrétně na Vsetíně. Je mu 31 let a disponuje trenérskou licencí ČSLH, které ho opravňuje k profesionálnímu vedení mládežnických a akademických hokejových kategorií.
ELJ: PCE – VIT 5 :2, naše góly: 4. Ryšavý (Korec), 29. M. Novák (Křečan, Sekanina), 32. Bórik (Sekanina, M. Novák), 43. Řehořek (Teplý), 58. Bórik (Křečan). Zbytečně nervózní utkání se spoustou vyloučených, které jsme ale zároveň po celou dobu kontrolovali. Naše sestava: uláček (Pernica) – Řehořek, Chaloupka, Vápeník, Dubovči, Novosad (A), Křečan (A) – Sekanina, Joska, Bórik – Ryšavý, M. Novák, Korec (C) – Koníř, Jevtěchov, Teplý – M. Kovář, Macek, Tvrdík. Trenér: Jakub Venc
Mladší dorost: LBC - PCE 6 :0. Naše sestava: P. Malina (S. Štancl) — M. Stránský, T. Mucha, J. Dušek, A. Pavliš, D. Novák, T. Kupka, — M. Krukouski, F. Kačmarik, M. Píša, B. Souček, D. Kolínek, O. Klusoň, O. Korotkyi, V. Vaško, D. Mach, A. Zaal, D. Žižka Trenér: Marek Hemský
Deváťáci: LBC – PCE 4 :1, naše góly 5. Staněk (Chmelař). Naše sestava: P. Jindra (J. Pražan) — D. Šťásek, J. Motyčka, L. Pešek, M. Zámečník, J. Korchňák, M. Pešina — Z. Soukal, M. Pelikán, V. Staněk, L. Bříza, Š. Paleček, A. Beneš, D. Benda, V. Kylar, M. Roček, J. Heller, D. Chmelař. Trenér: Libor Pivko
U těch nejmladších kategorií se asi moc informací zvenčí nedočkáme, snad na klubových stránkách.

Přátelé, zrovna když jsem si dnes koupil lupen na Rudou bídu, tak se mi ozvali známí, přijedou na Zlatou a pak půjdeme na pivko. Nechce někdo lupen za dvě kila? Není to úplně nej místo, ale na brány vidět bude...

Přílohy

• Screenshot_2026-09-05-19-47-04-644_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-09-05-19-47-04-644_com.miui.gallery.webp
    42.2 KB · Zobrazení: 26
Zápas s parametry play off. Moc jsem se bavil. První půlka zápasu od nás nic moc, pak jsme srovnali krok. Kam se na to hrabe zápas s nějakou posranou Bolkou 😂

Zápas výbornej....na to, že to je Liga mistrů která prej nikoho nebaví bylo nasazení obou týmu naprosto skvělý....atmosféra fantastická a to i návštěva a z naší strany tam nebylo nic co by zasloužilo nějakou velkou kritiku.
Škoda, že nahrál Johny protože to hovado Bartholdson mě dostat pořádně do tlamy....

Jeden takovej zápas nám do sezony dá mnohem víc, než pět přípravných se soupeři typu Olomouc, Boleslav nebo Kladno....
Liga mistrů je skvělá soutěž. Pokud ji hrají týmy, který ji chtějí hrát a vyhrát. Dnes to bylo vidět... Dehonestují ji kluby, který ji nechtějí hrát a radši si šoupnou přátelák s Trenčínem nebo Zlínem...

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno