Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Teprve seřizuje mířidlaStránský 2x nedal do prázdné z toho jednou tyč.![]()
Ono to s tím přetlakem v útoku nebude tak horký, jak to nastiňují novináři.Vyhra a další s nulou, no skvělá vizitka obrany a našich brankářů a dnes těžce vybojované. Snad bude Poula v pohodě.
8583.Kolik byla dnes návštěvnost?
8563?Kolik byla dnes návštěvnost?
Ještě se nezačalo a jsme mínus Kelemen, Lauko (ten už brzy bude), Sobotka, Kaut a teď možná Poulíček? Mínus pět útočníků.Ono to s tím přetlakem v útoku nebude tak horký, jak to nastiňují novináři.
Na takové výsledky jsme nemuseli povolavat takové útočné komando a dost jsme mohli ušetřit, kdy to budeme hrát na nulu vzadu.
Na takové výsledky jsme nemuseli povolavat takové útočné komando a dost jsme mohli ušetřit, kdy to budeme hrát na nulu vzadu.![]()
A Nitra je jen díky nám už 22.
A Nitra je jen díky nám už 22.
Navic příště hrajem se Saunou,tak si můžou myslet na 21. místo...
![]()
Mne se teda Gazdic smerem do obrany vubec nelibi. Koho naopak dnes pochvalim, tak Miklis. Defenzivni rafan.Jestli někomu pomohl odchod Hájčuse tak je to Gazdič....ten kluk je výbornej...na ledě je furt a Pešánův tah...dávat ho na ospalabení je parádní.
Mě teda jo....a to, že byl už ve čtvrtek nejvytíženější hráč o něčem svědčí.Mne se teda Gazdic smerem do obrany vubec nelibi. Koho naopak dnes pochvalim, tak Miklis. Defenzivni rafan.
Za mě je Gazda nic moc, ale pořád věřím, že se zvedne.Mě teda jo....a to, že byl už ve čtvrtek nejvytíženější hráč o něčem svědčí.
Ondra Mikliš je skvělej od 1.vteřiny minulé sezóny.
Ale zápas B vs. A být mohl....už to byla taková tradiceJeden takovej zápas nám do sezony dá mnohem víc, než pět přípravných se soupeři typu Olomouc, Boleslav nebo Kladno....