Stransky uz je to ofiko
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ještě GudasTak teď už asi zbývá jen vyřešit toho druhého brankáře, do pole už nikoho nepotřebujeme. Tomášek i Stránský jsou top hráči a přesně na pozice, které chtělo posílit.
Hrabik? Naopak jeden z nejlepsich! Hlavne v oslabeni a pri buly ve vlastni tretine.Vypadá to, že do Sparty se asi hráči moc nehrnou, pokud si nechá celou sezónu marného Hyku a prodlužuje hráče, kteří tam toho moc nepředvedli. Ta jejich třetí lajna Dzierkals, Hrabík, Hyka byla v sérii s námi jednoznačně nejslabší.
Já četl, kdyby se Spartě povedl jiný hráč, tak ho nepodepsali.....nepovedlo se, podepsaliHrabik? Naopak jeden z nejlepsich! Hlavne v oslabeni a pri buly ve vlastni tretine.
Verim. Treba to bylo dlouhodobe spatne. Videl jsem vsechny zapasy serie ze stadionu a mne se jeho vykon proti nam libil...Já četl, kdyby se Spartě povedl jiný hráč, tak ho nepodepsali.....nepovedlo se, podepsali
Když to takto píšeš, musí to být hodně plodná diskuzeTak jsem si přečetl diskuzi pod článkem o příchodu M. Stránského na seznamu, já jsem spokojen.....![]()
![]()
Stránský o nadávkách Radila: Cikáne? Žádná novinka, zasmáli jsme se
Radost z vítězství v prestižním Spenglerově poháru mu nesebraly ani nadávky pardubického Lukáše Radila. „Cikáne ostravskej!“ slyšel Matěj Stránský při pošťuchování u branky. „Srandovní hláška, na trestné jsme se tomu zasmáli,“ vrací se útočník švýcarského Davosu k incidentu v rozhovoru pro deník...isport.blesk.cz
Tak budu se opakovat![]()
Další verze![]()

Tady je ale furt nějakej světlej
Jako na téhle fotce jsem na první dobrou viděl MalcolmaTady je ale furt nějakej světlej
Zato Amíci jsou jak výběr školáků...Tyjo, koukám že Dánové zase deptají Kanaďany![]()
Už moc neTyjo, koukám že Dánové zase deptají Kanaďany![]()
Otázkou je, co budeme my večer?Zato Amíci jsou jak výběr školáků...
No, toť otázka, řečí kolem toho bylo dneska docela dost.....Otázkou je, co budeme my večer?
Doufám jen, že ne ten vítr na kolotoči.
Urcite ano ale ne pro kazdy teamJen se optám. Ortodoxní centr, 22 let, v AHL odehráno 172/27/39. Je to v rámci extraligy posila nebo ne?