Hokej

Jinak zatím Bluma trosku za očekáváním , jinak kurva Vozuch pořád všude a to neumí bruslit

Dnes Červus není ve své kůži. Spousta přihrávek nepřesných nebo čitelných a soupeř jí sebere. Celá jejich lajna je často v obraném pásmu jak na kolotoči 🤷🏼

Jinak zatím Bluma trosku za očekáváním , jinak kurva Vozuch pořád všude a to neumí bruslit
U Blumela jsem trochu čekal že bude herně lepší a silnější na puku. To ten Melovsky a Chmelař mě přijdou silnější na puku.

Rozhodčí čumí jak Švéd drží hokejku Hronkovi. To se zase rozhodli, že nic nepiskaji?

Moc hezký, průser se Slovinskem napraven. Ještě ponocuju na G7 Montreal - Buffalo a budu si chrochtat blahem.

Blümel na tom ledě působí tak, že mu jde jen o to, aby měl body. Když to třeba porovnám s Kautem, ten nemá po zranění ideální sezónu, ale nasazení a bojovnost je u něj úplně jinde.

Ten Matej B mi přijde, že je psychicky dole. Je strašně nejistej na puku. Jako by to tlačil strašně na sílu, že se musí ukázat. Přitom ten druhý gól na turnaji by mu mohl pomoct.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno