Hokej

To se mi vubec nelibi! Nasedam do auta a vyrazim smerem Pardubice. Pardubaci, prijdte vsichni k arene. At je nas co nejvic. Vnikneme dovnitr, pak na rozpusteny led a to by bylo, aby se opet nepsalo nejvic negativne o nasem Dynamu...

Fotbal sleduji okrajově spíš vůbec ale dlouhé roky fandím Slavii, červeno bílá kombinace, to je ono, když jsem začal fandit někdy před 30+ lety tak jsem netušil jak taková kombinace bude budit vášně 😉 nejdu srovnávat Dynamo a Slavii, hrajou odlišný sport, ale jinak je to hodně podobné, ty reakce ostatních týmů, médií atd 👍

To se mi vubec nelibi! Nasedam do auta a vyrazim smerem Pardubice. Pardubaci, prijdte vsichni k arene. At je nas co nejvic. Vnikneme dovnitr, pak na rozpusteny led a to by bylo, aby se opet nepsalo nejvic negativne o nasem Dynamu...
Hele buďme chvíli, do pondělí, rádi za to, že se o nás nepíše 🤣🤣🤣i když nikdy nevíš 🤷

Nevíš jak to na ploše vypadá?? Já jestli si mám radši vzít holiny....nechci mít mokrý boty.😁

Před dvěma rokama jsem se omylem dostal na Slávii na zápas s Baníkem(firma měla lístky a několik jich zbylo a byl mi lístek "vnucen") a pamatuju si, že jsem měl v batohu nějaký triko a JEDEN cucací bonbón.
Týpek u vchodu mě kvůli tomu bonbónu nechtěl pustit dovnitř....jediná možnost jak se dostat na stadion bylo, že jsem ho musel před tím týpkem sníst😂😂😂
Tak jsem ho snědl a dostal jsem se na stadion.....trošku mě zaráží jak se mohlo na včerejší zápas dostat tolik světlic když já musel skoro proti své vůli sežrat bonbón.
Tak třeba to s tou světlicí fungovalo jako s bonbonem, musel si ji strčit do pusy a předstíral, že ji snědl.

Že jsou určitý skupiny fotbalových "fans" kreténi je jasný... Ale nebudeme si asi nalhávat, že i mezi hokejovými fanoušky se podobně postižení jedinci, menší skupiny, mohou vyskytovat...
Ještě že se hraje hokej za mantinely a plexiskly a vniknutí na hrací plochu je tedy téměř nemožné.
Mně vadí i to "jebání" atd... Ale je to vcelku neškodný, tak to tak nějak přehlížím...
Strašně mně ale vadí vulgární napadání jednotlivců. Strašně mně vadí, když nýmandi ukrytí v anonymitě davu sprostě pokřikují na Dědka....

Koukal jsem na video rozhovor s Bobbym na stránkách Zmrdů a bylo tam řečeno, že v prvním kole bychom měli hrát doma s Mechovem. Mimochodem Bobby tam říká, že těch důvodů, proč šel nakonec k nim bylo prý více 🤮
Rozhovor v pohodě, absolutně nic ani náznakem potenciálně konfliktního. Asi dvakrát řekl, že je to nová výzva a možná větší IT a asi čtyřikrát, že je dobrý pro rodinu.

Vyvěšování mistrovský plachty s Mechem (a Kousym) na opačný modrý bude fajn.

Já jsem teda zvědavej na nominaci. Tyhle turnaje sice nejsou moc směroplatný, ale moc optimismu to ve mě zatím nebudí....

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno