A k tomu taky ta údajně zasypaná Třinecká střídačka odpadky v moment co házel Žabka lahev s pitím do diváků, že!A to někdo někde řešil "zákaz perníků" PO ZÁPASU![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A k tomu taky ta údajně zasypaná Třinecká střídačka odpadky v moment co házel Žabka lahev s pitím do diváků, že!A to někdo někde řešil "zákaz perníků" PO ZÁPASU![]()
Všechno to odházel pryč, tak tam už nic nezbylo. Byl v takovým laufu, že uklidil i flašku svýho hráče. Workoholik prostě.A k tomu taky ta údajně zasypaná Třinecká střídačka odpadky v moment co házel Žabka lahev s pitím do diváků, že!![]()
Ty fanoušky tam ale přece nepustili pořadatelé... Já bych zase odděloval klub a fanoušky... vyločení z ligy, to snad ne...Chroustal
Naprostý souhlas! Za mě to je skoro na vyloučení z ligy. Toto je prostě obrovský průser a kontumace je prostě málo.
Ano, bylo by to velice tvrdé, ale co bude příště? Když se to nebude tvrdé trestat, tak to bude průser.Ty fanoušky tam ale přece nepustili pořadatelé... Já bych zase odděloval klub a fanoušky... vyločení z ligy, to snad ne...
potrestat securitaky , pokud pochybili,a potrestat ty dotyčné. Nevím , proč uplatnit kolektivní vinu na hráče.Ano, bylo by to velice tvrdé, ale co bude příště? Když se to nebude tvrdé trestat, tak to bude průser.
Vyloučit z ligy by bylo asi až moc tvrdé, ale musí to Slavii bolet, protože když nebude, tak se můžou stát ještě horší věci.
To je pravda, když už jsme u toho, času bylo dost, našla se ta zasr.ná lahev, nebo ne? Záběry být musí kvůli bezpečnosti a identifikaci. Teď už můžeme diskutovat o lahvi, když je titul doma.
Jaká "náhoda"První kolo je zas derby![]()
málo se to ví, ale pro nás batrachology je to samozřejmostí, a sice že žáby jsou velmi čistotnéVšechno to odházel pryč, tak tam už nic nezbylo. Byl v takovým laufu, že uklidil i flašku svýho hráče. Workoholik prostě.
Doma? Že by se konečně Mechov dočkal vyvěšení plachty s kýblem pod strop? Aspoň uvidí, jak to vypadá, když to nikdy v jejich stodole nezažijouPrvní kolo je zas derby![]()
Koukal jsem na video rozhovor s Bobbym na stránkách Zmrdů a bylo tam řečeno, že v prvním kole bychom měli hrát doma s Mechovem. Mimochodem Bobby tam říká, že těch důvodů, proč šel nakonec k nim bylo prý víceDoma? Že by se konečně Mechov dočkal vyvěšení plachty s kýblem pod strop? Aspoň uvidí, jak to vypadá, když to nikdy v jejich stodole nezažijou![]()
Njn, posrali jim to pěkně....
jsem šťastný jaké jsme publikum. Říkám to a tvrdím pořádKaždopádně musím říct, že jsem rád za to, že se Dědek snaží kultitovat prostředí na našem zimáku. Na rozdíl třeba od Sparty. A zpětně musím uznat, že jsem i rád za to, že už se nehraje "Jebat Hradec".
Kultivace je jistě v pořádku, nicméně furt tam musejí zůstat určité emoce, kapka tý davový psychózy a ostatní ingredience, který k tomu tak nějak odjakživa patřej. Zase bych si nepřál, aby to jednou na zimáku v hledišti i na hřišti vypadalo jak dostaveníčko uctívačů Jiřího Stanislava Gutha - Jarkovského.....Každopádně musím říct, že jsem rád za to, že se Dědek snaží kultitovat prostředí na našem zimáku. Na rozdíl třeba od Sparty. A zpětně musím uznat, že jsem i rád za to, že už se nehraje "Jebat Hradec".
Tak co se týče Slavie, tak ty to tam určitě nepronesou v den zápasu... určitě ne v takovém množství. To tam dostanou již s předstihem před utkáním... A nikdo mi nevymluví, že o tom LuftJarda a spol nemohou vědět...Týpek u vchodu mě kvůli tomu bonbónu nechtěl pustit dovnitř....jediná možnost jak se dostat na stadion bylo, že jsem ho musel před tím týpkem sníst
Tak jsem ho snědl a dostal jsem se na stadion.....trošku mě zaráží jak se mohlo na včerejší zápas dostat tolik světlic když já musel skoro proti své vůli sežrat bonbón.
Njn, posrali jim to pěkně....
to ale nikdo nechce... to je jasný...Kultivace je jistě v pořádku, nicméně furt tam musejí zůstat určité emoce, kapka tý davový psychózy a ostatní ingredience, který k tomu tak nějak odjakživa patřej. Zase bych si nepřál, aby to jednou na zimáku v hledišti i na hřišti vypadalo jak dostaveníčko uctívačů Jiřího Stanislava Gutha - Jarkovského.....