Hokej

A to někdo někde řešil "zákaz perníků" PO ZÁPASU 🤷😁
A k tomu taky ta údajně zasypaná Třinecká střídačka odpadky v moment co házel Žabka lahev s pitím do diváků, že!😅😂🤣🥸😳

Přílohy

• 13.webp
    13.webp
    123.1 KB · Zobrazení: 51
  • 14.webp
    14.webp
    135.3 KB · Zobrazení: 50
  • 15.webp
    15.webp
    138.8 KB · Zobrazení: 51
Chroustal
Naprostý souhlas! Za mě to je skoro na vyloučení z ligy. Toto je prostě obrovský průser a kontumace je prostě málo.
Ty fanoušky tam ale přece nepustili pořadatelé... Já bych zase odděloval klub a fanoušky... vyločení z ligy, to snad ne...

Ty fanoušky tam ale přece nepustili pořadatelé... Já bych zase odděloval klub a fanoušky... vyločení z ligy, to snad ne...
Ano, bylo by to velice tvrdé, ale co bude příště? Když se to nebude tvrdé trestat, tak to bude průser.
Vyloučit z ligy by bylo asi až moc tvrdé, ale musí to Slavii bolet, protože když nebude, tak se můžou stát ještě horší věci.

Naposledy upraveno:
Ano, bylo by to velice tvrdé, ale co bude příště? Když se to nebude tvrdé trestat, tak to bude průser.
Vyloučit z ligy by bylo asi až moc tvrdé, ale musí to Slavii bolet, protože když nebude, tak se můžou stát ještě horší věci.
potrestat securitaky , pokud pochybili,a potrestat ty dotyčné. Nevím , proč uplatnit kolektivní vinu na hráče.

Navic, nebyl by to efektivni způsob, jak vyradit konkurencni tym ze souteze? Predstavme si, ze by neco takoveho udelali ti stejni lide, ale v barvach Sparty..

Otazka je, jak moc se dalo udelat navic pro prevenci a zabraneni tomu... Kdo pochybil..

Naposledy upraveno:
To je pravda, když už jsme u toho, času bylo dost, našla se ta zasr.ná lahev, nebo ne? Záběry být musí kvůli bezpečnosti a identifikaci. Teď už můžeme diskutovat o lahvi, když je titul doma.

Krátce po 2. finále jsem probnul pár kontaktů na lidi z 1play, jestli by nááhodou nenašli trochu delší záznam z kamery na Třineckou střídačku, trochu víc času zpátky než co stříhli do vysílání, jestli by tam bylo vidět co všechno tam těm popelářům přistálo nebo ne.
Ale měli jen to co bylo ve vysílání. Resp. víc nedali, nevím jestli nechtěli být až tak sdílní (přeci jen je to konkurence). Ale spíš myslím že prostě neměli.

Soudě podle toho, že v jejich studiu, poté co jsme vyhráli titul, byla nálada jako kdyby byl právě vyhlášen státní smutek, si myslím že kdyby ten záběr měli, neostýchali by se ho sami zveřejnit ve svých sportovních zprávách. A to se nestalo.

Plus na te Slavii to vypada jako na silne koordinovanou akci-> rozprasit celou tu jejich zlocineckou a vytrznickou organizaci a naparit jim takovy hodiny prospesnych praci, ze v Praze se bude lesknout kazdy chodnik!!

Anglie, digitální ID, zákon o pořadatelské službě a stejně potom vidíš extrémní přípravu klubu kdy vidíš pořadatele v kritických místech, zápasech, situacích v rozestupu 1m s pohledem do obecenstva.

Tohle maximálně odsere pořadatelská služba která tam byla naprosto v nedostatečném setupu a přitom co jiného se mohlo stát, derby, titul.

Co si budeme, ten zákon bychom potřebovali i na hokeji protože relevantně je extrémně problematické zamezit vstupu.

Debil se najde všude, par stovek debilu na hokeji snad ne

Tohle stačí a patří jim to. Nejen slávistům, ale všem kde se něco podobného děje.

Nebuďte naivní, Slavii nikdo z ligy nevyloučí...
Vidím to na kontumaci, pokutu v řádu milionů korun (která ale v porovnání s finančními možnostmi klubu bude pro Slavii pakatel) a uzavření stadionu (možná jen tribuny sever) na 8-10 zápasů...
Největší trest by byl, když by tou kontumací Slavia přišla o titul, což se ale vzhledem k jejímu bodovýmu náskoku nestane. To by to tým muselo sakra rozhodit, aby ve zbývajících zápasech potřebný počet bodů neuhrál. Po kontumaci by byl rozdíl tabulkově pět, fakticky šest bodů a tři zápasy do konce...

Ty vole, starej Nestrašil, jehož jedinou hokejovou kvalifikací a odborností je "hokejový táta" kritizuje a hodnotí nominaci českýho nároďáku. Nejdřív jen na svých sockách a na základě toho mu dá v obsáhlým rozhovoru prostor celostátní sportovní deník... Se ve Sportu už úplně posrali? Já chci taky rozhovor, hokej sleduju už nějakých 40 let, tak mu taky rozumím natolik, že bych chtěl svý názory prezentovat na stránkách sportovního deníku...
Koho Sport vytáhne příště? Ledaře z Brna? Fanynku Zazu? Nějakýho tvítrovýho všeználka...?

Ad cutalisti - za me je tohle na exemplarni trest, i kdyby to melo znamenat odecet bodu. Nedovedu si predstavit, jak po tomhle bude Slavia slavit titul.

Když člověk vidí pana Chorého, a tresty když něco provede, už to tady začíná... pak tu máme lavičku Slávie, kde se většina chová jako idioti, a pak se stane přesně tohle, oni si všichni myslí my jsme Slávie my můžem všechno..........

Doma? Že by se konečně Mechov dočkal vyvěšení plachty s kýblem pod strop? Aspoň uvidí, jak to vypadá, když to nikdy v jejich stodole nezažijou🤣🤣🤣
Koukal jsem na video rozhovor s Bobbym na stránkách Zmrdů a bylo tam řečeno, že v prvním kole bychom měli hrát doma s Mechovem. Mimochodem Bobby tam říká, že těch důvodů, proč šel nakonec k nim bylo prý více 🤮

Njn, posrali jim to pěkně....🤷

To je sice všechno moc hezký. Ale stejně mám pocit, že to všechno je ze strany LuftJardy jenom a hlavně taktika, jak co nejvíc obměkčit disciplinárku...

Každopádně musím říct, že jsem rád za to, že se Dědek snaží kultivovat prostředí na našem zimáku. Na rozdíl třeba od Sparty. A zpětně musím uznat, že jsem i rád za to, že už se nehraje "Jebat Hradec".

Naposledy upraveno:
Před dvěma rokama jsem se omylem dostal na Slávii na zápas s Baníkem(firma měla lístky a několik jich zbylo a byl mi lístek "vnucen") a pamatuju si, že jsem měl v batohu nějaký triko a JEDEN cucací bonbón.
Týpek u vchodu mě kvůli tomu bonbónu nechtěl pustit dovnitř....jediná možnost jak se dostat na stadion bylo, že jsem ho musel před tím týpkem sníst😂😂😂
Tak jsem ho snědl a dostal jsem se na stadion.....trošku mě zaráží jak se mohlo na včerejší zápas dostat tolik světlic když já musel skoro proti své vůli sežrat bonbón.

Každopádně musím říct, že jsem rád za to, že se Dědek snaží kultitovat prostředí na našem zimáku. Na rozdíl třeba od Sparty. A zpětně musím uznat, že jsem i rád za to, že už se nehraje "Jebat Hradec".
Kultivace je jistě v pořádku, nicméně furt tam musejí zůstat určité emoce, kapka tý davový psychózy a ostatní ingredience, který k tomu tak nějak odjakživa patřej. Zase bych si nepřál, aby to jednou na zimáku v hledišti i na hřišti vypadalo jak dostaveníčko uctívačů Jiřího Stanislava Gutha - Jarkovského.....

Týpek u vchodu mě kvůli tomu bonbónu nechtěl pustit dovnitř....jediná možnost jak se dostat na stadion bylo, že jsem ho musel před tím týpkem sníst😂😂😂
Tak jsem ho snědl a dostal jsem se na stadion.....trošku mě zaráží jak se mohlo na včerejší zápas dostat tolik světlic když já musel skoro proti své vůli sežrat bonbón.
Tak co se týče Slavie, tak ty to tam určitě nepronesou v den zápasu... určitě ne v takovém množství. To tam dostanou již s předstihem před utkáním... A nikdo mi nevymluví, že o tom LuftJarda a spol nemohou vědět...

Kultivace je jistě v pořádku, nicméně furt tam musejí zůstat určité emoce, kapka tý davový psychózy a ostatní ingredience, který k tomu tak nějak odjakživa patřej. Zase bych si nepřál, aby to jednou na zimáku v hledišti i na hřišti vypadalo jak dostaveníčko uctívačů Jiřího Stanislava Gutha - Jarkovského.....
to ale nikdo nechce... to je jasný...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno