Hokej

Jj, Dědek je prý vekslák z devadesátek, zadluží nás a pak zmizí.. 😂

Ale jak velký debil člověk musí být, aby tohle napsal, to jsem nezjistil. 🙂
Predpokladam, ze volic Burese. Omlouvam se za castecne politicky koment, ale lepe ten ambivalentni vztah nekterych lidi k miliardarum vyjadrit nedokazu....

Naposledy upraveno:
Stále tomu nemohu uvěřit. Kluci to zvládli. Po 14 letech. V playoff se málokdy vyhrává dokonalými výkony, důležitější je to nikdy nevzdat a dřít až do samotného konce, za jakékoliv situace. Kdyz už to vypadalo, ze to jde z kopce, tak to ze sebe kluci dostali, dreli a věřili jeden v druhého a odmena se dostavila. Jsem na kluky neuvěřitelně hrdý a na celý klub! Z čeho všeho se musel zvednout, aby mohl přijít tento moment!

Tak tohle je dobrý , moravská a slezská šikana , boření nápadů soupeře
Ty vole a hned hnojomet, rozhodčí to Třinci posrali, Červenka neměl dohrát...
Pikaču tohle je banda zoufalých kokotů, co udělají pro sledovanost vše.
Mrdat je.
Zlatý Záruba.
Jebat Dynamo, jebat Dynamoooooo

To je neskutečný co se stalo s touhle společností , takový hnojomet co člověk musí číst a nejhorší je ,že je to celým spektrem , od Blesku až po idnes .. Je mě fakt smutno z Naší společnosti ,tolik zášti a nenávisti

Ty vole a hned hnojomet, rozhodčí to Třinci posrali, Červenka neměl dohrát...
Pikaču tohle je banda zoufalých kokotů, co udělají pro sledovanost vše.
Mrdat je.
Zlatý Záruba.
Jebat Dynamo, jebat Dynamoooooo
Nejvic rvou ti sami, kteri vrazdy Spagra a Chudacka, kteri prispeli k nebo dali rozhodujici gol toho stejneho zapasu, vymlceli. Tam to bylo v poradku, protoze to bylo proti tomu zlemu Dynamu....

Tak jsem si to prodloužení a celý ceremoniál musel pustit ještě jednou.
A za těch 14 let člověk zapomene jak je to krásný vyhrát ligu a zvednout pohár kurva to je tak krásný že to chci pořád je to jak droga... Díky hoši 💪🤝

Tohle je článek pro ty "jednodušší" jak dělaný. Upozorňuji, že jsem kromě nadpisu dále nečetl, takže kdo máte chuť a sílu. :ROFLMAO:

Krásně se ten kvikot ze všech stran poslouchá 👌

Tak tohle je dobrý , moravská a slezská šikana , boření nápadů soupeře
Snad HRDÁ moravská a slezská šikana,ne?
1777531823443.gif

Tohle je článek pro ty "jednodušší" jak dělaný. Upozorňuji, že jsem kromě nadpisu dále nečetl, takže kdo máte chuť a sílu. :ROFLMAO:

Ten perex je na presdrzku. At si to uziji.

Já to otevřel a proletl, potvrzuji tvá slova..... pro ty "jednodušší" jak dělaný. Tam se dá závist, zášť a nenávist měřit na kýble.

To je nádhera....díky pane Dědku, jsem rád, že máme takového majitele.....

Jseš třeba fanoušek jiného týmu....ráno vstaneš Dědek jdeš na oběd Dědek jdeš spát zavřeš oči Dědek....😁😁😁 to je diagnóza😁😁😁

Není na tom světě krásně

In Love Bunny GIF by Space Jam

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno