Pestí do hlavy ho přimáčkl na led.Já jsem to neviděl to druhé. Od Hudáčka jasný faul a to druhé bylo co?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pestí do hlavy ho přimáčkl na led.Já jsem to neviděl to druhé. Od Hudáčka jasný faul a to druhé bylo co?
Šli tam na něj 2 na 1 k mantinelu a srazili ho tam, dostal tam zase na hlavu... každej z jednej strany, on měl hlavu níž, takže mu to šlo od obou částečně zase do hlavy a pak ještě na zemi do hlavy... tak nějak mě to přišloJá jsem to neviděl to druhé. Od Hudáčka jasný faul a to druhé bylo co?
Mělo!Včera se mohlo vyhrát...
To jsi byl ty, kdo tady včera psal že má třineckýho kamaráda, kterej jako jedinej vidí, co všechno na Sedla nepísknou? By mě zajímalo, co říká tedVrazeni, jestli jsem dobre videl. Zaznam neukazali.
Pochybuju, že je vůbec ukážou... A když, tak bysme akorát poslouchali, že to bylo určitě nechtěný, že to sedlo přihrál atdzatim sledujeme jen ody na Hudacka, zakroky na Sedlaka se asi nehodi do kramu
No nicméně,je to hráč co rozdává,musí umět i přijímatTak překvapili
Tohle je problém
Jenže když dáš bodování Červenky do každého týmu, tak všichni ostatní budou vypadat, že nebodujou.Tohle je průser...
Udělat toto někomu sedlo, tak si do konce sezony nezahrajeNo nicméně,je to hráč co rozdává,musí umět i přijímatach jo..
Eliáš to myslel dobře a má pravdu, taky uznal, že to faul byl..další fauly raději ukázat už nechtěli, což je taky od nich takové fér na půl, jak se to hodíNo nicméně,je to hráč co rozdává,musí umět i přijímatach jo..
Alibismus proste..Eliáš to myslel dobře a má pravdu, taky uznal, že to faul byl..další fauly raději ukázat už nechtěli, což je taky od nich takové fér na půl, jak se to hodí