Hokej

Jsem zvědavý jak bude Žabka prcat zebry , že mohli dát gól s offside a nechápu , že nemají všechny záběry. V Třinci?

Az titul vyhraje Třinec, tak můžeme nadávat. Do 57. minuty byl Třinec nulovej. Kromě přesilovek.

Bohužel jim vyšla hra v 6. Jeden gól z offsidu. Muze se stát.

Zitra proste novy zápas. Ten proste urvem.

A góla dá ten zkurvysyn Daňo, to se nemělo stát

Achjo.

Minus Sob
Minus Lauko
Hral na konci Kondel?

Tohle se nam rozsypalo jak domecek z karet…

Ale kua, zvladli jsme horsi situace letos uz. Porad vedem 2:1, verim, ze to treneri na zitrek vymyslej a jednu vyhru domu dovezem. I kdyz to bude kurva tezky.

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️🤍🤍
/
❤️‍🩹🖤🖤🖤

Ty vole vy maňásci, pořád vedeme dva jedna na zápasy. Dneska se to posralo, zítra další šance. Jedeme dál. Dneska škoda, ale nenechme se rozložit. Jsme lepší, v

Ty vole vy maňásci, pořád vedeme dva jedna na zápasy. Dneska se to posralo, zítra další šance. Jedeme dál. Dneska škoda, ale nenechme se rozložit. Jsme lepší, vyhrajeme
Tak to teda nevím!

Az titul vyhraje Třinec, tak můžeme nadávat. Do 57. minuty byl Třinec nulovej. Kromě přesilovek.

Ano, přesně tak, ale dneska to bolí moc, hodně moc

P.S. ten limit 30s už mě taky začíná pěkně srát

Dnes bylo vidět, že jsme po těch dvou výhrách v pohodě. Tohle se muselo vyhrát.

Zítra spíš dostaneme. Jednak nám dnes už docházelo. Vepředu jsme neměli na konci nic a jim jsme rozehráli přesně ty hráče, který nechceš mít psychicky nahoře.

Očekávám jednoznačný výsledek. A nic moc vyhlídky dál...

Po nezdaro v prvních dvou zápasech je potřeba ukázat, že ty vstupenky vyprodat doma umíme... Doufám jen, že klubu to bude stačit ukázat jen jednou...

Strach o výsledek a neaktivita ve třetí třetině se 3 střely na bránu byl klíčový moment. Dlouho jsem neviděl tak rozklepany naše ruce a bránění výsledku celou třetinu a když dali na 4:3 tak jsem tušil, že vyrovnají. Na druhou stranu jsem čekal, že je dáme v prodloužení.
Nedá se nic dělat, zítra je další den hlavy vzhůru, furt vedeme 2:1 v sérii a oni musí.
Poučíme se z toho a zítra je dáme...

Tohle se přesně nesmělo stát...takhle
to znovu posrat, když máš soupeře na kolenou a sám se střelit do nohy...co už by chtěli kurva víc než vést 4:1 za stavu 2:0 na zápasy?

Tohle se stát v takové chvíli rozhodně nemůže. Nepochopitelná chyba může zničit celoroční práci trenérů a hráčů.

Ty vole vy maňásci, pořád vedeme dva jedna na zápasy. Dneska se to posralo, zítra další šance. Jedeme dál. Dneska škoda, ale nenechme se rozložit. Jsme lepší, vyhrajeme
Situace se rapidně změnila, hlavně v hlavě, Třinec nyní tímto bude daleko silnější. Nejde o porážku, ale o to o jakou porážku. Třinec byl za stavu 4:1 na ručník a my je dostaneme úplně nepochopitelně takhle do hry a nyní budeme díky tomu tahat za kratší konec.

Trochu se bojím, že do Pardubic půjdeme za stavu 2:2 a doma se to buď úplně zlomí a nebo najdeme sílu to dát na sedm, ale po dnešku jsem velký skeptik.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno