Pick řekl:Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:
To je v poriadku. Niekedy je fajn mat vysoke ambicie.. :angel:
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pick řekl:Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:
Čáp tu byl na hostování z Mechova a hostovačka končila v lednuPick řekl:...tak jestli to nebude tím, že na angažmá u nás asi moc s nadšením nevzpomíná.....na mě to teda tak působí. Kluk chtěl hodně bruslit, ale Zdenál měl asi jiný představy....roblem: A jinak je zajímavý, že když lóni Čáp s Čípem přišli, tak to bylo mediálně podaný. A když se s nima přestalo počítat, tak naprostý ticho po pěšině.....
Jestli to mělo nějakej zásadní vliv na počet návštěv jako takovejch těžko říct, ale každopádně to mělo dopad na průměrnej čas strávenej na stránce, což může bejte docela hodně důležitej údaj. Nicméně tohle je spíš podstatný pro weby, který žijou z inzerce. Tady to asi důležitý nebylo, stejně jako počet návštěv. Ale na druhou stranu číslama návštěvnosti se Hrabal chlubil rád a často :shifty:Fíma řekl:Podle mého fórum muselo zžvyšovat návštěvnost stránek. A čím vyšší návštěvnost, tím vyšší peníze za reklamu, nebo se pletu?
kopyto řekl:Čáp tu byl na hostování z Mechova a hostovačka končila v lednu
Pick řekl:Jestli to mělo nějakej zásadní vliv na počet návštěv jako takovejch těžko říct, ale každopádně to mělo dopad na průměrnej čas strávenej na stránce, což může bejte docela hodně důležitej údaj. Nicméně tohle je spíš podstatný pro weby, který žijou z inzerce. Tady to asi důležitý nebylo, stejně jako počet návštěv. Ale na druhou stranu číslama návštěvnosti se Hrabal chlubil rád a často :shifty:
PetrS řekl:škoda že tu nezůstali. Z Čápa by mohl být dobrý bek a Číp taky nebyl marný. Jenže už tu nejsou.
PetrS řekl:tak to se říkalo i o Šedovi nebo Komovi a jak dopadli :-/
michalrysina řekl:Však ani jeden nedostal pořádnou šanci
PetrS řekl:tak to se říkalo i o Šedovi nebo Komovi a jak dopadli :-/
woe řekl:Vinny Benny je o pár centimetrů menší, než Čáp, a jakej je pane Vinny player...
No, on má Vinny ale o deset kilo svalů víc...Čápas se musí víc snažit.
PetrS řekl:tak on to je rodák odněkud z okolí KV takže by to docela dávalo smysl.Nebo si to s někym pletu?
Grimley řekl:Kde skoncil treba takovy "Andrasovskyyy Dusan"?a docela by mw i tak pro zajimavost zajimal jakej byl osud Miro Hlinky... jsem je pak kluky uplne ztratil z dohledu :eh:
Pick řekl:tak, že prej jsme fabrikou na talentyhttp://www.championshockeyleague.net/news/introducing-hc-pardubice-czech-talent-factory/184/
Caesar řekl:Něco nového v Dynamu? Kromě zrušení diskuze jistým egoistou. My jsme Dynamo! Né oni!
michalrysina řekl:HoH v odpovědích pochválil naše fórum.![]()
speedmetal řekl:Jak sem dáte fotku či nějaký znak? Pokud mi to někdo chce vysvětlit, tak nech bere na vědomí, že v tomto směru mluví s "blbcem". Ikdyž na jiném fóru se mi to podařilo, ovšem už ani nevím jak. :crazy:
Deathwing2 řekl:Dušan Andrašovský šel od nás do Zlína, pak si zahrál druhou švýcarskou ligu a za Košice slovenskou extraligu. V extralize se naposledy objevil v sezóně 2011/2012, když odehrál za Plzeň 11 utkání v základní části a 8 v play off. Poslední dvě sezóny hraje třetí německou ligu. Miro Hlinka od nás do Sparty a následně do Chomutova, kde dělal jako u nás kapitána. Od sezóny 2009-2010 hrál slovenskou extraligu střídavě za Banskou Bystricu a Poprad. Rok měl pauzu a nehrál. Až vloni se k hokeji vrátil a hrál druhou a třetí slovenskou ligu.
Chce se pouze zalíbit svému šéfikovi. Nic víc.Caesar řekl:To si stejně nevyžehlí u nás![]()
speedmetal řekl:Došel jsem mezi posledníma, ale jsem zde. Zatím tady tápu. Třeba se tu časem vyznám. Po cestě jsem se ztratil a cestu mi ukázal Pilsner Urquel. Dík !!!