Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Pick řekl:
Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:

To je v poriadku. Niekedy je fajn mat vysoke ambicie.. :angel:

Třeba tyhle odkazy na zajímavé články na stránkách, které normálně nenavštěvuji, byl jeden z mnoha důvodů, proč jsem na naše fórum tak rád chodil, i když ne vždy jsem se do diskusí zapojoval. Člověk se na fóru často dozvěděl mnoho zajímavého. To zrušení opravdu nechápu. Podle mého fórum muselo zžvyšovat návštěvnost stránek. A čím vyšší návštěvnost, tím vyšší peníze za reklamu, nebo se pletu? Tedy alespoň mně by to přišlo logické, ale čerti vědí, jak to mají se sponzory dohodnuté.

PS: Nějak jsem ještě nevydumal, jak se tu dá přímo reagovat, jako to mu bylo na starém fóru.

U kazdeho prispevku dole vpravo je tlacitko "citovat" ..citace se oznaci hranatejma zavorkama :) pak muzes smazat co tam nechces v ty citaci :)

Pick řekl:
...tak jestli to nebude tím, že na angažmá u nás asi moc s nadšením nevzpomíná.....na mě to teda tak působí. Kluk chtěl hodně bruslit, ale Zdenál měl asi jiný představy.... :problem: A jinak je zajímavý, že když lóni Čáp s Čípem přišli, tak to bylo mediálně podaný. A když se s nima přestalo počítat, tak naprostý ticho po pěšině.....
Čáp tu byl na hostování z Mechova a hostovačka končila v lednu

Fíma řekl:
Podle mého fórum muselo zžvyšovat návštěvnost stránek. A čím vyšší návštěvnost, tím vyšší peníze za reklamu, nebo se pletu?
Jestli to mělo nějakej zásadní vliv na počet návštěv jako takovejch těžko říct, ale každopádně to mělo dopad na průměrnej čas strávenej na stránce, což může bejte docela hodně důležitej údaj. Nicméně tohle je spíš podstatný pro weby, který žijou z inzerce. Tady to asi důležitý nebylo, stejně jako počet návštěv. Ale na druhou stranu číslama návštěvnosti se Hrabal chlubil rád a často :shifty:

kopyto řekl:
Čáp tu byl na hostování z Mechova a hostovačka končila v lednu

škoda že tu nezůstali. Z Čápa by mohl být dobrý bek a Číp taky nebyl marný. Jenže už tu nejsou.

Pick řekl:
Jestli to mělo nějakej zásadní vliv na počet návštěv jako takovejch těžko říct, ale každopádně to mělo dopad na průměrnej čas strávenej na stránce, což může bejte docela hodně důležitej údaj. Nicméně tohle je spíš podstatný pro weby, který žijou z inzerce. Tady to asi důležitý nebylo, stejně jako počet návštěv. Ale na druhou stranu číslama návštěvnosti se Hrabal chlubil rád a často :shifty:

Každá kačka dobrá, ne? Možná, že z inzerce na stránkách klub nezbohatne, ale něco to snad taky dá. Každopádně teď je o důvod méně ty stránky navštěvovat.

škoda že tu nezůstali. Z Čápa by mohl být dobrý bek a Číp taky nebyl marný. Jenže už tu nejsou.[/quote]

Čáp neměl parametry na obránce

PetrS řekl:
škoda že tu nezůstali. Z Čápa by mohl být dobrý bek a Číp taky nebyl marný. Jenže už tu nejsou.

Čáp neměl parametry na obránce[/quote]

Tak byl menší postavy ale byl celkem rychlý a kdyby trochu zesílil mohl z něho být dobrý bek

tak to se říkalo i o Šedovi nebo Komovi a jak dopadli :-/

Vinny Benny je o pár centimetrů menší, než Čáp, a jakej je pane Vinny player...

No, on má Vinny ale o deset kilo svalů víc...Čápas se musí víc snažit.

PetrS řekl:
tak to se říkalo i o Šedovi nebo Komovi a jak dopadli :-/

Myslím, že takový Šeda dopadl dost dobře a nemusí si stěžovat. Má několik titulů s Košicemi..

woe řekl:
Vinny Benny je o pár centimetrů menší, než Čáp, a jakej je pane Vinny player...

No, on má Vinny ale o deset kilo svalů víc...Čápas se musí víc snažit.

Po Bennym nám pošilhívají Varani. Jestli se udrží v extralize, něco mi říká, že až mu u nás doběhne smlouva, skončí tam.

tak on to je rodák odněkud z okolí KV takže by to docela dávalo smysl.Nebo si to s někym pletu?

PetrS řekl:
tak on to je rodák odněkud z okolí KV takže by to docela dávalo smysl.Nebo si to s někym pletu?

Ze Sokolova...slyšel jsem, že se tu jeho rodině líbí, musíme doufat.

Dušana čeká moře práce na příští sezonu, na Eliteprospect jsou info, na které se nedá sice úplně spolehnout, nicméně to vypadá, že tu více hráčům končí smlouvy..

Kde skoncil treba takovy "Andrasovskyyy Dusan"?:) a docela by mw i tak pro zajimavost zajimal jakej byl osud Miro Hlinky... jsem je pak kluky uplne ztratil z dohledu :eh:

Grimley řekl:
Kde skoncil treba takovy "Andrasovskyyy Dusan"?:) a docela by mw i tak pro zajimavost zajimal jakej byl osud Miro Hlinky... jsem je pak kluky uplne ztratil z dohledu :eh:

Dušan Andrašovský šel od nás do Zlína, pak si zahrál druhou švýcarskou ligu a za Košice slovenskou extraligu. V extralize se naposledy objevil v sezóně 2011/2012, když odehrál za Plzeň 11 utkání v základní části a 8 v play off. Poslední dvě sezóny hraje třetí německou ligu. Miro Hlinka od nás do Sparty a následně do Chomutova, kde dělal jako u nás kapitána. Od sezóny 2009-2010 hrál slovenskou extraligu střídavě za Banskou Bystricu a Poprad. Rok měl pauzu a nehrál. Až vloni se k hokeji vrátil a hrál druhou a třetí slovenskou ligu.

Došel jsem mezi posledníma, ale jsem zde. Zatím tady tápu. Třeba se tu časem vyznám. Po cestě jsem se ztratil a cestu mi ukázal Pilsner Urquel. Dík !!!

Něco nového v Dynamu? Kromě zrušení diskuze jistým egoistou. My jsme Dynamo! Né oni!

Jak sem dáte fotku či nějaký znak? Pokud mi to někdo chce vysvětlit, tak nech bere na vědomí, že v tomto směru mluví s "blbcem". Ikdyž na jiném fóru se mi to podařilo, ovšem už ani nevím jak. :crazy:

speedmetal řekl:
Jak sem dáte fotku či nějaký znak? Pokud mi to někdo chce vysvětlit, tak nech bere na vědomí, že v tomto směru mluví s "blbcem". Ikdyž na jiném fóru se mi to podařilo, ovšem už ani nevím jak. :crazy:

Nahoře uživatelský panel > profil > avatar

Deathwing2 řekl:
Dušan Andrašovský šel od nás do Zlína, pak si zahrál druhou švýcarskou ligu a za Košice slovenskou extraligu. V extralize se naposledy objevil v sezóně 2011/2012, když odehrál za Plzeň 11 utkání v základní části a 8 v play off. Poslední dvě sezóny hraje třetí německou ligu. Miro Hlinka od nás do Sparty a následně do Chomutova, kde dělal jako u nás kapitána. Od sezóny 2009-2010 hrál slovenskou extraligu střídavě za Banskou Bystricu a Poprad. Rok měl pauzu a nehrál. Až vloni se k hokeji vrátil a hrál druhou a třetí slovenskou ligu.

Miro Hlinka sa tohto roku dal na trenovanie ako asistent v Banskej Bystrici.

Caesar řekl:
To si stejně nevyžehlí u nás :)
Chce se pouze zalíbit svému šéfikovi. Nic víc.
Současní mocipáni napáchali škody převeliké. To se nedá rovnat s řečmi na diskuzních forech.
Jejich vyjádření je směšné.

speedmetal řekl:
Došel jsem mezi posledníma, ale jsem zde. Zatím tady tápu. Třeba se tu časem vyznám. Po cestě jsem se ztratil a cestu mi ukázal Pilsner Urquel. Dík !!!

Vítej, zrovna nedavno sem tu psal neco o tom ze nejvetsi patriot zda se jeste nedorazil :thumbup:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno