Sweník
Hokejová legenda
- 17,565
- 6,115
Tak snad, děkuji.Tak to je škoda, viděl jsem to 2x. Ten odkaz za 6 hodin vidělo přes 500 tis. sledujících...On se brzy objeví znovu.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak snad, děkuji.Tak to je škoda, viděl jsem to 2x. Ten odkaz za 6 hodin vidělo přes 500 tis. sledujících...On se brzy objeví znovu.
Kdyby to byl náš odchovanec nebo by se tu mihnul, tak by isport odpaloval bomby: "Pardubický odchovanec se soudí se svým klubem", Koreis by udělal speciál BK, kde by s Nakládalem a Koukalem dohadovali jak Pardubice produkují nenažrané hráče. Ale takhle? Až co zrecyklují ze socek.Podle mého náš současný nejlepší hokejový brankař Lukáš Dostál podal návrh na arbitráž a našim sportovním médiím to zatím nestojí ani za zmínku.
Nakládal by nejdřív ani nevěděl, kde Dostál hraje, protože to už tak nesleduje, ale jakmile by slyšel Pardubice, tak by se to v něm probudiloKdyby to byl náš odchovanec nebo by se tu mihnul, tak by isport odpaloval bomby: "Pardubický odchovanec se soudí se svým klubem", Koreis by udělal speciál BK, kde by s Nakládalem a Koukalem dohadovali jak Pardubice produkují nenažrané hráče. Ale takhle? Až co zrecyklují ze socek.
Covece Kajine, nevim co delas, jak se mas a cim se zivis, ale preju Ti, aby ses dostal ve svem oboru alespon tak daleko jako Jakub Nakladal, mozna by stacilo, kdybys mel koule mu to rict do oci.., alespon pro me: byt fanouskem neznamena byt idiot..Nakládal by nejdřív ani nevěděl, kde Dostál hraje, protože to už tak nesleduje, ale jakmile by slyšel Pardubice, tak by se to v něm probudilo
Kazdy na to muze mit jiny nazor, to vubec nerozporuji, Rada (alespon dle me) sem nesel jako vystrilena pistole hrat posledni rok kariery, naopak, byl jednou z tvari klubu, kdyby byla jina konstalace, mozna by dorazil i dyl, konec jeho angazma nebyl dle predstav ani jedne strany, to je fakt, ale replika od PD, ktery ji myslim pouzil minimalne 2x v celkem zajimavych situacich me osobne vubec neurazi, nevidim ji jakou drzou a nekorektni, a cely rozhovor, jak jsem rikal uplne v pohode, v kontextu jak se cela rada dalsich hokejek loucila se svymi kluby..jsem rad, ze Lukase tak trochu osobne znam, a proto si myslim, ze tohle bylo to posledni co o rozchodu s PCE rekl (muzu se mylit..)Ani bych nad tím celým neštěkl a dal Ti za pravdu nebýt jedné věci. Díky tomu, že do toho Petr Dědek dává takový peníze, tak tyhle kluci na sklonku kariéry nemuseli sbírat poslední drobný rozlítaný někde po Evropě, ale vydělali si třeba ještě víc, doma, u rodiny, u kamarádů a ještě v týmu s nejvyššími ambicemi. Neexistuje lepší konstelace.
A on má na odchod potřebu se o PD takhle trapně otřít. To mi tedy vadí neskutečně. Pro někoho je to jen malý popíchnutí. Pro mě to je v kontextu s výše uvedeným hrozně drzý a nekorektní.
Kajin22 má pravdu. To není o tom cos dokázal nebo kam ses vypracoval. To je jen o tom co se z tebe stalo a jak se prezentuješ. Z Nakládala se stal jen zahořklej a zakomplexovanej bývalej hráč Dynama, kterej si svou pohokejovou mediální kariéru postavil na zvracení proti Dynamu. Jeho volba. Kdyby se takhle neprezentoval, tak po něm neštěkne pes. A on to ví moc dobře. Tohle co předvádí neni konstruktivní kritika. Sorry jakoCovece Kajine, nevim co delas, jak se mas a cim se zivis, ale preju Ti, aby ses dostal ve svem oboru alespon tak daleko jako Jakub Nakladal, mozna by stacilo, kdybys mel koule mu to rict do oci.., alespon pro me: byt fanouskem neznamena byt idiot..
A co se z nej stalo? Pokud se muzu zeptat? Myslis, ze buduje pohokejovou medialni karieru, ze ho bude jako zivit? Hele ja nevim, on byl uspesnej hokejista, ted je uspesnej v podnikani, a natocil, jako host par podcastu, ja s nimi celkem nesouznim, ale abych na nej blil, to me prijde mimo misu... tot vse.. Stejne tak nebudu blit na Otu, Jirku Sejbu, rikaj si co rikaj, delaj co delaj, ale abych je nejak soudil, ani omylem.. od toho tu jsou ty pravi fandove..Kajin22 má pravdu. To není o tom cos dokázal nebo kam ses vypracoval. To je jen o tom co se z tebe stalo a jak se prezentuješ. Z Nakládala se stal jen zahořklej a zakomplexovanej bývalej hráč Dynama, kterej si svou pohokejovou mediální kariéru postavil na zvracení proti Dynamu. Jeho volba. Kdyby se takhle neprezentoval, tak po něm neštěkne pes. A on to ví moc dobře. Tohle co předvádí neni konstruktivní kritika. Sorry jako![]()
Hele asi budes ten pravyA ktery fandove jsou pravy a ktery levy? Ja jen abych vedel.
Asi budu levy, protoze si taky myslim, ze Nakladal je ukrivdeny a zahorkly a jediny co z nej leze je to, ze uz vlastne hokej nesleduje, ale nazor na to, jak je to tady blbe, ten ma uplne pokazdy. To je asi jediny, co sleduje.
Taky se tedy hlásím na tu levou stranu. Mám stejný názor jako Kajin nebo PCE.MAN, že vyjadřovat se k něčemu, o čem nakonec řeknu, že nesleduji, nepovažuji za něco co bych měl obdivovat a někomu tleskat jen kvůli tomu, že to v hokeji někam dotáhnul.A ktery fandove jsou pravy a ktery levy? Ja jen abych vedel.
Asi budu levy, protoze si taky myslim, ze Nakladal je ukrivdeny a zahorkly a jediny co z nej leze je to, ze uz vlastne hokej nesleduje, ale nazor na to, jak je to tady blbe, ten ma uplne pokazdy. To je asi jediny, co sleduje.
Já si vážím lidí kvůli jejich charakteru a ne kvůli tomu co dokázali. Můžu smeknout před jeho kariérou tu měl skvělou, ale jak zvrací na klub, který mu nemalou měrou pomohl k tak výtečné kariéře je za mě špatně. Určitě dělá klub chyby, ale toto je vyloženě směšné.A co se z nej stalo? Pokud se muzu zeptat? Myslis, ze buduje pohokejovou medialni karieru, ze ho bude jako zivit? Hele ja nevim, on byl uspesnej hokejista, ted je uspesnej v podnikani, a natocil, jako host par podcastu, ja s nimi celkem nesouznim, ale abych na nej blil, to me prijde mimo misu... tot vse.. Stejne tak nebudu blit na Otu, Jirku Sejbu, rikaj si co rikaj, delaj co delaj, ale abych je nejak soudil, ani omylem.. od toho tu jsou ty pravi fandove..
Taky se tedy hlásím na tu levou stranu. Mám stejný názor jako Kajin nebo PCE.MAN, že vyjadřovat se k něčemu, o čem nakonec řeknu, že nesleduji, nepovažuji za něco co bych měl obdivovat a někomu tleskat jen kvůli tomu, že to v hokeji někam dotáhnu
Asi tak...vic k tomu dodavat netreba..tady se to rozdeli v male chvilce na ty prave a leve fandyJá na jednu stranu chápu, že pro mnohé je klub na prvním místě, něco jako posvátná kráva v Indii a kdo se o něj jen zdánlivě negativně otře, tak musí počítat i s tím, že to schytá, nejméně na fanouškovském fóru, tedy zde. V duchu - když za nás hraješ, tak jsi bohem - když jsi byl odejit nebo jsi odešel sám a moc mluvíš, tak jsi volem. Ráďa si podle mého nevyčítá nic a na kariéru u nás neplive. Nakli si dneska možná vyčítá, že podepsal držhubní doložku o svém konci a nechal si za ni zaplatit. Na jednu stranu chápu, že špinavé prádlo se má prát doma a nelézt s tím na veřejnost, ale na stranu druhou těch zkazek o zcela nemístném chování jednoho šíbra, byť je stále minoritním spolumajitelem klubu, se dá v čase, i zde, najít dost a dost. A kdyby se to jednou konečně na veřejnosti propralo, tak by se i vzduch vyčistil. Ale to je můj soukromý pohled zcela zvenčí.
Tak ta moje by zhrejme ve volbach a na foru propadlaKterá strana si založí vlastní fórum?![]()
Ale vůbec ne, byl bys nejspíš šedá myška někde uprostřed. Jsou tu totiž příspěvky i mnohem více negativní. A pak i ty absolutně bez kritiky. Nic není pouze černobílé..Tak ta moje by zhrejme ve volbach a na foru propadla![]()
Teď z Lukavice, na Kunčicích jsem byl v hasičích do 18 , ale to už bylo v minulém stoletíjsi z Letohradu jo? Ja taky.
Mno spíše to byla narážka na jeden díl podkastu, kde toto v podstatě proběhlo od Náklyho.Covece Kajine, nevim co delas, jak se mas a cim se zivis, ale preju Ti, aby ses dostal ve svem oboru alespon tak daleko jako Jakub Nakladal, mozna by stacilo, kdybys mel koule mu to rict do oci.., alespon pro me: byt fanouskem neznamena byt idiot..
Prosím tě, tato hláška je tu skoro zakázanáPřijde teda Ludvig.. Těch zkušených beků budeme mít dost. Raději už bych tu viděl normálního zkušeného útočníka..
A když ne, to je život...
Kunčice mám moc rád, měl jsem tam prastrejdu, neskutečný vtipálek, dokonce i psa babičce sehnal. To už je let..Teď z Lukavice, na Kunčicích jsem byl v hasičích do 18 , ale to už bylo v minulém století![]()
Ty jsi taky všudezdejšíKunčice mám moc rád, měl jsem tam prastrejdu, neskutečný vtipálek, dokonce i psa babičce sehnal. To už je let..
Normálně jsem se bál číst to poslední slovo o psoviKunčice mám moc rád, měl jsem tam prastrejdu, neskutečný vtipálek, dokonce i psa babičce sehnal. To už je let..
Ani normální internet doma nemá akorát tam dělá ostudu. Nebo mu tam blbne Temelín na jihu...Ten Nedorost je fakt dobrý mindrák. Teď ho draftovali do Zimaku a už jede na otázku, která se Pardubic vůbec netýká, tak je tam stejně hodí denent![]()
Ono je to fuk, kdo je pravý a kdo levý. Vím, že je to tady nepopulární názor, ale mně vadí to klasické čecháčkovství.Hele asi budes ten pravyNevim kolik podcastu Nakladal natocil, ale nemusim z nej delat arcilotra, pokud se mu to v PCE nezda, je to jeho vec, me to nesere, problem trochu vidim v tom, ze tady se kolikrat rezebira kazdej rozhovor, clanek video s tim, ze vsichni jsou proti HCPCE, ja to tak nevidim, a Tvuj nazor Ti neberu..
Ja Ti Tvuj pohled neberu a samozhrejme se da v hodne vecech souhlasit, ja si jen proste nemyslim, ze by nejak Rada prestrelil, kontrakt byl ukoncen a to je vse, ohledne rozhovoru, za me OK- popsal jak byl kontrakt ukoncen z jeho pohledu: nic vic- nic min, ale to bychom se tocili v kruhu, zminujes Nakladala, nevim, neprijde me ze hlavnim duvodem konce byla vykonost...., ale to je celkem fuk, jelikoz nemam tolik casu, tak pokud se me neco nelibi, nebo si myslim, ze to jsou blbosti, tak to neposloucham nebo vypnu, tady me to naopak pripada, ze se cela rada kolegu trapi poslouchanim, ctenim atd., veci a autoru, jen proto, aby zde nasledne napsali jak nas zas kde rezou, tot vse, posledni vec, az se ve vsech tech podcastech PCE prestanou rozebirat, tudiz nikoho zajimat, tak to bude spatny, zejmena pro majitele..tot vse ode me, preji vsem na levo i na pravo fajn leto a v Zari na znackach..Ono je to fuk, kdo je pravý a kdo levý. Vím, že je to tady nepopulární názor, ale mně vadí to klasické čecháčkovství.
Když je klub přiváděl, jedno jestli Radila nebo Nakládala, tak byli nadšení, protože dostali prachy, který by jinde nedostali.
Když za ty prachy mají odvést patřičné výkony, tak to jsou najednou dotčený a uražený a hrozně pohoršený, že když ty výkony neodvedli, tak že se s nimi klub rozloučí.
Nevím, jestli by si třeba v Rusku Radil stěžoval na Spartak Moskva, že ho už nechtěli, protože na to výkonnostně už neměl. To stejné Nakládal. Prostě oni si myslí, že když přijdou do mateřského klubu, tak by jim za to měli tady být ještě vděční. Znovu říkám. Ano, bylo by to tak, kdyby tady byli za průměrný peníze. Potom by to bylo naprosto v pořádku. Oni tady ale byli za sakra nadstandardní peníze, takže za to musí odvádět patřičné výkony. Když ne, tak nazdar.
Je to pro Česko typické. Obdivuje se tady NHL, jak se nekompromisně řeší situace a kdo nemaká tak padá. Ale stačí, aby to někdo udělal tady a je kolem toho keců, že to ani nespočítáš.
A že se spoustě lidí zdá, že jsou všichni proti Dynamu? Všichni určitě ne, ale mraky blbečků - zejména v médiích ano. Trapné narážky ala základní škola snad v každém podcastu, který si pustíš. Sorry jako, ale je to dementní, trapný a --- typicky český.
Řekněme si důvod. Z mého pohledu je to proto, že Dědek řekl: Chci vyhrávat. Chci udělat titul. Chci vyhrát v Lize mistrů. Chci postavit novou halu.
Přesně tohle jsou ty důvody. Úspěch se v Česku neodpouští. Závistiví debílci okamžitě spustí na takového člověka kanonádu - je jedno, jestli je to hokej, business nebo politika. Tady se prostě musíš zařadit do šedivého průměru, spíš podprůměru, aby si nedejbože někomu nevadil.
Takže když je někdo uražený a blije a má debílkovský narážky ala desetileté dítě na toho, kdo ho královsky platil, tak je u mě debil - omlouvám se, ale takhle to vidím já.