Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mám 🐦‍⬛ jako oblíbeného playera, takže tomu trochu věřit budu. Jinak pokud dopadne Jeník pecka, pokud ne, věřím že někoho schopného dotáhnout na listu volnych hracu NHL je hodně jmen.

Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mám 🐦‍⬛ jako oblíbeného playera, takže tomu trochu věřit budu. Jinak pokud dopadne Jeník pecka, pokud ne, věřím že někoho schopného dotáhnout na listu volnych hracu NHL je hodně jmen.
Pokud Propulse říká že Vrána nebude....tak ví proč to říká.

Upřímně pro mě je Jeník neznámá. Nevím co bych od něho měl případně čekat, kdyby dorazil. Nehodil by se spíše pravák? Máte ho někdo nakoukaného?

Nepochopil jsem úvod tvého příspěvku s tím "mistrem"? Propulse nam tu sděluje co možná nejoverenejsi zprávy. Nenapsal nic hanlivého a že ty máš Vránu za oblíbence, za to on nemůže. Dílem náhody může přijít i Marchand nebo Crosby. Já na rozdíl od tebe třeba po tom, aby Vrána přišel, vůbec netoužím. Ten kluk je prostě v hlavě rozbitej a nevím, jestli s tím jde něco dělat. Přál bych mu, aby šlo.

Minule jsi psal něco o onanistech, tentokrát o vlhkých snech. Bojím se, co přijde příště.

Nepochopil jsem úvod tvého příspěvku s tím "mistrem"? Propulse nam tu sděluje co možná nejoverenejsi zprávy. Nenapsal nic hanlivého a že ty máš Vránu za oblíbence, za to on nemůže. Dílem náhody může přijít i Marchand nebo Crosby. Já na rozdíl od tebe třeba po tom, aby Vrána přišel, vůbec netoužím. Ten kluk je prostě v hlavě rozbitej a nevím, jestli s tím jde něco dělat. Přál bych mu, aby šlo.
To nevadí, že si to nepochopil, já Propulse oslovuji ve svých přispěvcích vždy s uctivým oslovením, protože píše nejvěrohodnější informace. Že považuješ oslovení "mistře" za hanlivé, za to já nemůžu. Přečti si to ještě jednou, v celém kontextu.

My zatím stále těžíme odpad, ale doufám, že brzy začneme i stavět. Ale vůbec přitom nechápu to hejtování na "extraligové plechárny". Vyjma dvou stadionů v republice - O2 a WERK Arena jsou všechny městské. I ten náš. Jak se postavila O2 se ví a jak v čase dopadla taky. Nu a WERK s evropskými dotacemi si postavil halu na míru. Vůbec jim to nevyčítám. Staví Jihlava, ok, já je nemusím. Staví Brno, nikdo jim nevěřil. A snad budeme stavět i my. Ale pokud se má každá municipalita od Zlína, Olomouce až po Litvínov rozhodnout, jestli investovat do stavby nové haly nebo "opravovat chodníky", pak bez silného lobbisty to druhé zvítězí. A ruku na srdce, bez pana majitele, dělo by se něco zásadnějšího s halou i u nás? Asi by město zřídilo okrašlovací spolek na udržování a to by tak asi bylo všechno.

Upřímně pro mě je Jeník neznámá. Nevím co bych od něho měl případně čekat, kdyby dorazil. Nehodil by se spíše pravák? Máte ho někdo nakoukaného?
Na Jeníka si vzpomínám z MS 20. Přijel tam z OHL, kde se mu dařilo. Byl ho plný led, technický hráč, který se nebál důrazné hry, jít do šarvátky. Vlastně je mi záhadou, že se neprosadil pořádně v NHL, přitom hrál za slabou Arizonu. Nemá na to hlavu? Neumím říci. Posila by to ale měla být. Potřebuje ale někoho s pravým držením hole do útoku.

To je hrozný jak nás všude sledujou 😂. Tady si přečtu o rekordu v požárním útoku, jdu na fb a první co na mě vyskočí je požární sport. Do teď jsem to nikdy na fb neviděl 😂
Tak tedy gratuluji ❤️🤍

Přílohy

• Screenshot_20250706_135020_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_20250706_135020_com.facebook.katana.webp
    412.4 KB · Zobrazení: 58
To je hrozný jak nás všude sledujou 😂. Tady si přečtu o rekordu v požárním útoku, jdu na fb a první co na mě vyskočí je požární sport. Do teď jsem to nikdy na fb neviděl 😂
Tak tedy gratuluji ❤️🤍
🤭 je to na firetv. Stojí to zato sledovat. Je to dynamický a musí si sednout každý članek týmu.

Chtěl jsem ten koncert pustit tátovi, ale obsah již nelze přehrát. Jde to najit někde jinde?

Chtěl jsem ten koncert pustit tátovi, ale obsah již nelze přehrát. Jde to najit někde jinde?
Tak to je škoda, viděl jsem to 2x. Ten odkaz za 6 hodin vidělo přes 500 tis. sledujících...On se brzy objeví znovu.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno