Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mámNeprileti.
Pokud Propulse říká že Vrána nebude....tak ví proč to říká.Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mámjako oblíbeného playera, takže tomu trochu věřit budu. Jinak pokud dopadne Jeník pecka, pokud ne, věřím že někoho schopného dotáhnout na listu volnych hracu NHL je hodně jmen.
Hrál v Liberci pod Pešánem, tak on ho bude znát nejlépe. Asi jeho práce a myslím, že dělá dobrou práci. Na mladý kluky má čuch.Upřímně pro mě je Jeník neznámá. Nevím co bych od něho měl případně čekat, kdyby dorazil. Nehodil by se spíše pravák? Máte ho někdo nakoukaného?
Nepochopil jsem úvod tvého příspěvku s tím "mistrem"? Propulse nam tu sděluje co možná nejoverenejsi zprávy. Nenapsal nic hanlivého a že ty máš Vránu za oblíbence, za to on nemůže. Dílem náhody může přijít i Marchand nebo Crosby. Já na rozdíl od tebe třeba po tom, aby Vrána přišel, vůbec netoužím. Ten kluk je prostě v hlavě rozbitej a nevím, jestli s tím jde něco dělat. Přál bych mu, aby šlo.Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mámjako oblíbeného playera, takže tomu trochu věřit budu. Jinak pokud dopadne Jeník pecka, pokud ne, věřím že někoho schopného dotáhnout na listu volnych hracu NHL je hodně jmen.
Minule jsi psal něco o onanistech, tentokrát o vlhkých snech. Bojím se, co přijde příště.Hele mistře Propulse, nedovolil bych si zpochybnit tvé informace, ale dílo náhody, vždy může způsobit, že se stane něco nepředpokládaného. Kdo čekal Sobotku? A kdo čekal Okuliara, Noska a Regendu? Něco byl vlhký sen, něco skoro tutovka a loni Červuse nečekal nikdo. Pravděpodobně se to nestane, ale já osobně mámjako oblíbeného playera, takže tomu trochu věřit budu. Jinak pokud dopadne Jeník pecka, pokud ne, věřím že někoho schopného dotáhnout na listu volnych hracu NHL je hodně jmen.
To nevadí, že si to nepochopil, já Propulse oslovuji ve svých přispěvcích vždy s uctivým oslovením, protože píše nejvěrohodnější informace. Že považuješ oslovení "mistře" za hanlivé, za to já nemůžu. Přečti si to ještě jednou, v celém kontextu.Nepochopil jsem úvod tvého příspěvku s tím "mistrem"? Propulse nam tu sděluje co možná nejoverenejsi zprávy. Nenapsal nic hanlivého a že ty máš Vránu za oblíbence, za to on nemůže. Dílem náhody může přijít i Marchand nebo Crosby. Já na rozdíl od tebe třeba po tom, aby Vrána přišel, vůbec netoužím. Ten kluk je prostě v hlavě rozbitej a nevím, jestli s tím jde něco dělat. Přál bych mu, aby šlo.
Na Jeníka si vzpomínám z MS 20. Přijel tam z OHL, kde se mu dařilo. Byl ho plný led, technický hráč, který se nebál důrazné hry, jít do šarvátky. Vlastně je mi záhadou, že se neprosadil pořádně v NHL, přitom hrál za slabou Arizonu. Nemá na to hlavu? Neumím říci. Posila by to ale měla být. Potřebuje ale někoho s pravým držením hole do útoku.Upřímně pro mě je Jeník neznámá. Nevím co bych od něho měl případně čekat, kdyby dorazil. Nehodil by se spíše pravák? Máte ho někdo nakoukaného?
Nepospíchá, šetří síly..Unavená unavená tak se schová na konec hejna..
Ještě je brzy. To až na podzim jich budou plná pole
to je nějaká ptákovina, ne?
To je hrozný jak nás všude sledujou. Tady si přečtu o rekordu v požárním útoku, jdu na fb a první co na mě vyskočí je požární sport. Do teď jsem to nikdy na fb neviděl
Tak tedy gratuluji![]()
Sice nic společného s hokejem, ale tohle si já neodpustím
Taky se těším. Měl jsem lístky na poslední konzert v O2 a už to nedopadlo. Proto jsem radši i teď vyrazil na AC/DC.Hezky ses mi trefil do noty. Chci si ho dnes pustit a také jsem měl v plánu hodit odkaz. Díky moc.![]()
jsi z Letohradu jo? Ja taky.Ano dneska super den, nasi kluci z Kuncic dopoledne pokorili cesky rekord v pozarnim utoku tak je to cas zapit![]()
Tak to je škoda, viděl jsem to 2x. Ten odkaz za 6 hodin vidělo přes 500 tis. sledujících...On se brzy objeví znovu.Chtěl jsem ten koncert pustit tátovi, ale obsah již nelze přehrát. Jde to najit někde jinde?