Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
O body Radila jsem se již veřejně vsadil s jedním z fanoušků MHK a nabízím stejnou příležitost i komukoliv ze zdejší komunity. Od návratu do ELH má za 175 zápasů bodový průměr lehce přes 0,7 bodu na zápas, hranice sázky je tedy stanovena na 0,7 bodu na zápas, počítají se pouze zápasy ELH, včetně playoff nebo případné baráže. Já jsem přesvědčen, že tolik bodů v příští sezoně neudělá a jsem ochoten si na to vsadit. Pokud si někdo myslí, že s vyšší rolí v týmu nám Radil ukáže jak hrozně moc se naše sportovní vedení mýlilo a udělá 0,7+ b./z., tak tady máte možnost na tom něco vydělat :) Sázky alespoň v hodnotě 1000 Kč a více, může jít třeba o lahev dle vlastního výběru nebo navrhněte něco jiného. S kolegou z HK to máme o 1500 Kč na charitu dle výběru vítěze, takže Radilova (ne)produktivita pomůže dobré věci.

Ráďu dle mého bere Hradec ze dvou důvodů: na přesilovky, kterých hrají celkem dost, ale úspěšnost (hlavně v letošním PO) nízkou, produktivitu postavenou na 2-3 hráčích. Nebo jinak, vždy to jde vylepšit a mít více variant. Uvidíme, jak se mu povede.
Za mě - je velká škoda, že ta parta nevyhrála ten titul. To se tu rozebírá často, a nic s tím už nejde udělat. My překopáváme tým a snad máme dobrý základ pro další Zohorny, Radily a další v mládeži. Oni kdysi taky "zabrali" místo jiným ...
No a za druhé, "přetáhli" nám hráče k nim :)

Ráďu dle mého bere Hradec ze dvou důvodů: na přesilovky, kterých hrají celkem dost, ale úspěšnost (hlavně v letošním PO) nízkou, produktivitu postavenou na 2-3 hráčích. Nebo jinak, vždy to jde vylepšit a mít více variant. Uvidíme, jak se mu povede.
Za mě - je velká škoda, že ta parta nevyhrála ten titul. To se tu rozebírá často, a nic s tím už nejde udělat. My překopáváme tým a snad máme dobrý základ pro další Zohorny, Radily a další v mládeži. Oni kdysi taky "zabrali" místo jiným ...
No a za druhé, "přetáhli" nám hráče k nim :)
Přetáhli asi ne zde byl ukončen a může si dělat co chce.Ze šel k bobularum jenom zhorší jeho profil toť vše

Mě navadí, že dosud není oznámená posila do útoku. Ať klidně začneme s Herčíkem nebo nějakým junkem (Macek apod) a pokud to nepude, tak na podzim bude dost odpadlíků z AHL co jim nevyšel první tým NHL. Stejně tak přišlo už více hráčů...

Je taky potřeba chytit začátek, můžou přijít zranění a navíc ten program je kvůli olympiádě dost nahuštěný. Nemůžeme jít do sezóny s jedenácti útočníky.

Predikce za mě. I kdyby nikdo už nepřišel, ale pan majitel stejně určitě nelení, to by ani nebyl on. Tak máme dost nabušený kádr. Hrajeme jen jednu soutěž. Nikdy není čas na příliš mnoho experimentů, ty ať se zkouší v přípravě. Očekávám, že budeme vyhrávat a když to bude potřeba, tak zapneme i PO mód. A budeme se ostatním v tabulce vzdalovat. Já to neberu jako řádnou povýšenost, respekt k soupeřům mám, ale zároveň vím, že je to až zase tak moc nezajímá.
Třeba Zábranovi začíná sezóna v březnu, chápu ho. I v tom, že kdyby měl tu možnost někomu za úplatu Ligu mistrů přenechat, tak už by to dávno udělal. Ale ta ta pokuta je fakt vysoká, za to, že se nechcete účastnit soutěže, na které proděláte. A ona nezajímá ani vlastní fanoušky, to na tom je nejvíce smutné. Prestiž nula.

Snad ten čas brzy přijde a bude se mu dařit
Buffalo by mělo doufat, že to bude kosit spíš jako Michael Myers....

A ještě dodám, že z Havlbrodu by talenti neměli končit v takový zapadlý prdeli jako je Třinec, tam by měl být náš rybník.

A ještě dodám, že z Havlbrodu by talenti neměli končit v takový zapadlý prdeli jako je Třinec, tam by měl být náš rybník.
Ono to je často o rodičích. Navíc bych řekl, že v době, kdy Mrdka migroval do Polska, to tady nebylo zrovna sluníčkový 🤷 Ale i kdyby bylo, tak prostě nelze očekávat, že všichni talenti z okolí budou chtít automaticky k nám. Nedělal bych z toho nějaký závěry. Stačí se kouknout, jaký mlaďáky jsme natáhli třeba letos...👍

Naposledy upraveno:
Ono to je často o rodičích. Navíc bych řekl, že v době, kdy Mrdka migroval do Polska, to tady nebylo zrovna sluníčkový 🤷 Ale i kdyby bylo, tak prostě nelze očekávat, že všichni talenti z okolí budou chtít automaticky k nám. Nedělal bych z toho nějaký závěry. Stačí se kouknout, jaký mlaďáky jsme natáhli třeba letos...🤷
Jasně, že ne každej nutně musí skončit u nás. Ale ročníkovej talent by si oddělení scoutingu nemělo nechat z vlastní spádovky uniknout.

Byl tam od 22/23, takže hádám, že ho tam natáhli ještě v předešlé sezóně "na Varaďu".

Ono to je často o rodičích. Navíc bych řekl, že v době, kdy Mrdka migroval do Polska, to tady nebylo zrovna sluníčkový 🤷 Ale i kdyby bylo, tak prostě nelze očekávat, že všichni talenti z okolí budou chtít automaticky k nám. Nedělal bych z toho nějaký závěry. Stačí se kouknout, jaký mlaďáky jsme natáhli třeba letos...👍
Komolení jména je dětinské až ubohé.

Pozor na odsudky.....spousta z nás používá automatizované psaní. Pro starší ročníky T9. 😀
na druhou stranu zrovna tyhle výrazy ve slovní zásobě nemá, pokud vím :D Pokud si to tam uživatel sám nenakliká :D

Komolení jména mi přijde zbytečné, ale v tomto případě ještě víc tady ta zpráva od kolegy. Co si pamatuju, tak dřív někdo napsal pravopisnou chybu a kolegovi se to nelíbilo; pak tehdy tady byla diskuze o hudbě, která měla jít pryč; teď tohle..

Ale pak to většinou použije ten poslední naklikaný. Takže je jedno, jestli měl dřív "mrdka", "MHK" nebo "Ráďa".. 🙂
Můj autocorrect mi slovo sám od sebe upraví jen na slovo, který jsem nejen dřív napsal, ale který jsem podle mě i přidal do slovníku (pokud tam nebylo). Samotný napsání podle mě nestačí. :D ale může to být jiná klávesnice.

Kolik udělá Radil bodů v Hradci, je mně celkem jedno. Víc jsem zvědavý, kolik bodů udělá náhrada za Radila do prvních dvou útoků, kterou zatím nemáme.
Jmenovče, Propulse říkal, že na led vyjedou i borci (posily), co ještě nebyly oznámeny, já jsem v klidu....tým určitě bude silný nebojím se, že budeme hrát v TOP 3 týmech...a že odešel Radil, tak odešel, život jde dál...jeho kariéra jeho boj, že šel zrovna k bobulím....legendy by to neudělali....už aby to začlo, ještě 2 dlouhé měsíce, ale ono to uteče, prázdniny budou pryč co by dub...pak už jen necelých 14 dní a začne to na nanovo, nepočítám teď přáteláky....to je jen příprava...nedůležitá....hlavně doufám, že dorazí ten Jonny Ludva Ludvig

Komoleni jména samozřejmě nebylo záměrem. Zkrátka jsem si nevšiml, že když napíšu mrtka, tak telefon si to změní na mrdka. Moje chyba. Proč tak činí, nevim. Asi často píšu mrdka a telefon už s tím počítá 🤷 Příště již budu ostražitý a bdělý 😉
Holt není Mrtka jako mrdka.

Jmenovče, Propulse říkal, že na led vyjedou i borci (posily), co ještě nebyly oznámeny, já jsem v klidu....tým určitě bude silný nebojím se, že budeme hrát v TOP 3 týmech...a že odešel Radil, tak odešel, život jde dál...jeho kariéra jeho boj, že šel zrovna k bobulím....legendy by to neudělali....už aby to začlo, ještě 2 dlouhé měsíce, ale ono to uteče, prázdniny budou pryč co by dub...pak už jen necelých 14 dní a začne to na nanovo, nepočítám teď přáteláky....to je jen příprava...nedůležitá....hlavně doufám, že dorazí ten Jonny Ludva Ludvig
Vyjedou. Mel vyjet i Regenda s Ludvigem. Prvni jmenovany jak dopadl vime. Doplneni na druhem kridle, kde mel hrat Regenda muze prijit dyl. Nebo vubec. Uvidime. Resi se to

Vyjedou. Mel vyjet i Regenda s Ludvigem. Prvni jmenovany jak dopadl vime. Doplneni na druhem kridle, kde mel hrat Regenda muze prijit dyl. Nebo vubec. Uvidime. Resi se to
dík moc za info...a o Jeníkovi se neuvažuje? když nevyšel Regenda...koukal jsem že prošel Libercem a Benatkami, to by ho treba p.Pešan s p.Ludvigem mohli znat a přesvedčit...ale je to bohužel levák a asi hlavne Centr (a tam mame asi plno - Sedlak, Kondelik,Sobotka,Pouliček)...

dík moc za info...a o Jeníkovi se neuvažuje? když nevyšel Regenda...koukal jsem že prošel Libercem a Benatkami, to by ho treba p.Pešan s p.Ludvigem mohli znat a přesvedčit...ale je to bohužel levák a asi hlavne Centr (a tam mame asi plno - Sedlak, Kondelik,Sobotka,Pouliček)...
Jenik zvladne i kridlo. Ma americanku manzelku a to taky hodne rozhoduje. Oslovilo se hodne hracu :)

Nedivil bych se, kdby se tu objevil někdo z prvních 5: https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...o-v-nhl-stale-stoji-byvale-hvezdy-i-cesi.html

Propulse - muzes potvrdit/vyvratit ze se s nekym jedna? Takovej Lauko by byl dobrej player, ale zase levé držení hole.
Jedna se, hracu oslovili vice. Ti nejlepsi cekaji jeste par dni na NHL, pak jich hodne bude hledat misto v Evrope. A at se to nekomu libi nebo ne, my jsme jedna z nejpepsich adres v Evrope. Agenti to moc dobre vedi :)

Regenda ale taky není pravák, takže se na pravé držení hole primárně asi netlačí.
Už jednou šel do Extraligy, a na poslední chvíli ho Bolce vyfoukla NHL. A to jsme ho Bolce záviděli, letos už se řešilo, jestli by byl vůbec posila! (ano, MS mu nesedlo, ostatně jako ostatním chalanům).
Třeba mu to vyjde na potřetí, a třeba u nás!

Loni jsme tu řešili MIchala Teplýho.
Šel do Třince, asi mohl přesvědčit víc, teď bude mít šanci v Plzni. Velkej, pravák, neznám jeho povahu, rodák z Vysočiny, podle mě tu má v mládeži bráchu/bratrance ...viděl jsem ho párkrát na živo, a i při té výšce (a asi i kilech), celkem obratnej a bojovnej.

Jeníka bych bral hned, ale ty americký přítelkyně a manželky do toho většinou hodí vidle :)

Škoda, že když jsme jedna z nejlepších adres, pořád preferujeme hlavně Čechy a Slováky. S našimi finančními možnostmi můžeme přivést kvalitního cizince a je větší šance sehnat hráče, kteří nám konkrétně v tom útoku typologicky chybí. To jsme třeba i mohli místo Sobotky, kdy nám chyběl nejvíc kreativní centr. Ten mně přijde jako záplata na rok, že v tu chvíli to byl jediný slušný volný český centr. Jak se mně líbí složení a doplnění obrany, kde je to i dobře vyvážené, tak útok je momentálně slabší než loni. Snad přijde aspoň nějaké produktivní křídlo ideálně pravák.

Škoda, že když jsme jedna z nejlepších adres, pořád preferujeme hlavně Čechy a Slováky. S našimi finančními možnostmi můžeme přivést kvalitního cizince a je větší šance sehnat hráče, kteří nám konkrétně v tom útoku typologicky chybí. To jsme třeba i mohli místo Sobotky, kdy nám chyběl nejvíc kreativní centr. Ten mně přijde jako záplata na rok, že v tu chvíli to byl jediný slušný volný český centr. Jak se mně líbí složení a doplnění obrany, kde je to i dobře vyvážené, tak útok je momentálně slabší než loni. Snad přijde aspoň nějaké produktivní křídlo ideálně pravák.
Já si myslím, že dřív nebo později to přehodnotí...viz Jones, Wheterby....takže dřív nebo později tu kvalitní cizince uvidíme

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno